מידע שימושי ניתוח לייזר

איש גשם

משתמש חדש
1 ברור שלפני לייזר חובה להפסיק עם עדשות זה מעוות את הקרנית אני הלכתי בפעם הראשונה לבדיקת התאמה אחרי יומים שלא שמתי עדשות והם אמרו לי אחרי הבדיקה שרואים על העניים שלי שאני שם עדשות
2 לא יודע אם זה יעזור שתוכל ללכת על האנטרלאסיק או לא אבל בכל מצב בכל ניתוח שתעשה הייתי ממליץ להפסיק עם עדשות.
3 הדסה או אסותא אני לא ממליץ על אף אחד מהם! (באסותא עשיתי בדיקת התאמה וברחתי משם) לגבי המלצה שלי תסתכל למעלה.....
ברור שאני אצטרך להפסיק שבועים לפני הניתוח עם העדשות.
השאלה אם זה יעזור שאוכל לעשות את האנטרלאסיק. מעניין אותי האם משהו שמע על כזה דבר?
משכנע אותי מאד ההחלמה המהירה שלו

אילן 777

משתמש פעיל
לא נראה לי שזה קשור לעדשות
הסוג ניתוח קשור יותר לעובי של הקרנית (באנטרלאסיק מורידים יותר עובי מהקרנית לכן צריך שתהיה לך קרנית יותר עבה)
ואגב ה -PRK אמנם החלמה יותר קשה וארוכה אבל לטווח הארוך הוא נראה לי יותר בטוח!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה