קראתי ונהניתיבחיפוש מהיר מצאתי...
דרוש מידע - אשכול הלייזר הגדול \(@^0^@)/ הכניסה לבעלי משקפיים בלבד!
הקדמה לפני ההקדמה: סיפור מתח ססגוני ונהדר המיועד לבעלי משקפיים בלבד. אם אין לכם משקפיים או עדשות – אל תקראו. לא לקרוא אמרתי! תפסיקו הרגע. (לא שיש לי בעיה שתקראו, למה לא ובכיף, אבל זה משעמם. מאוד מאוד משעמם. הכי משעמם שיש. אם בא לכם להשתעמם, ברוכים הבאים.) יאללה. לנשום עמוק, לספור עד עשר, זהו...www.prog.co.il
אני עשיתי לפני 4 שנים ב"עיניים" של דר' לוינגר
אותי אישית ניתח דר' דויק - מומלץ בחום
אחרי עשו הרבה מבני משפחתי וכולם מאד מרוצים.
לגבי החזרים הבנתי שהיום בכללית פלטינום זה ממש בדיחה.
חבל על כל יום עם משקפיים או עדשות.
מה יצא לך מזה בסוף?לי יש מכבי שלי והעלות ב"עיניים" היא ממש גבוהה...
השאלה אם יש עניין לשלם את הסכום הזה בעיניים אם אפשר לעשות את אותו ניתוח באסותא לדוג'.
ביררתם באותו זמן על עוד מכונים?
בדרך כלל תוך כמה ימים ותלוי איפה נותחתהעשיתי ביום רביעי לייזר בשיטת prk
כרגע רואה ממש מטושטש
זה נורמלי?
אשמח לשמוע מבעלי נסיון תוך כמה זמן ראו טוב
@גפיל תפיש אני עשיתי לפני כשבועיים במכון עיניים ד"ר לוינגר יש להם סניף גם בת"א ,
אצל ד"ר עמי הירש,
עשיתי את הניתוח עם ההחלמה הארוכה יותר (הם עושים מלא בדיקות ובסופן אומרים איזה ניתוח מתאים) עדין לא רואה 6/6 אישית מאד נהנתי יחס אדיב , תוך כדי הניתוח הוא מסביר בדיוק מה הוא עושה,
אני הייתי במכבי שלי אבל הם הפסיקו לעבוד עם מכון 'עיניים', לפני מס' חודשים עברתי לכללית פלטינום לא הייתי צריכה תקופת המתנה מכיוון שהייתי מספיק זמן במכבי שלי, הניתוח עלה 6500 בערך אולי קצת פחות.
אם ימליצו לך רק על הניתוח שאני עשיתי עם ההחלמה הארוכה יותר, צריך המון המון סבלנות.
בכללי מרוצה , הוא אמר לי שרק אחרי בערך 3 חודשים אני אראה 6/6 - מחכה ליום הזה.
בהצלחה!
היי,@גפיל תפיש אני עשיתי לפני כשבועיים במכון עיניים ד"ר לוינגר יש להם סניף גם בת"א ,
אצל ד"ר עמי הירש,
עשיתי את הניתוח עם ההחלמה הארוכה יותר (הם עושים מלא בדיקות ובסופן אומרים איזה ניתוח מתאים) עדין לא רואה 6/6 אישית מאד נהנתי יחס אדיב , תוך כדי הניתוח הוא מסביר בדיוק מה הוא עושה,
אני הייתי במכבי שלי אבל הם הפסיקו לעבוד עם מכון 'עיניים', לפני מס' חודשים עברתי לכללית פלטינום לא הייתי צריכה תקופת המתנה מכיוון שהייתי מספיק זמן במכבי שלי, הניתוח עלה 6500 בערך אולי קצת פחות.
אם ימליצו לך רק על הניתוח שאני עשיתי עם ההחלמה הארוכה יותר, צריך המון המון סבלנות.
בכללי מרוצה , הוא אמר לי שרק אחרי בערך 3 חודשים אני אראה 6/6 - מחכה ליום הזה.
בהצלחה!
אכן,היי,
אפשר לשאול, אומנם עבר זמן..
האם כיום את מרוצה, האם הראיה שלך מושלמת וגם בשעות הלילה??
ממליצה על עמחי הירש?
מאד תעזור לי כל היענות
אני ממש רוצה לעש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: