דרוש מידע ניתוח כפתורים לילד בן 2.4

rabel

משתמש חדש
הבן שלי בן 2.4 סובל מנוזלים באוזניים וירידה משמעותית בשמיעה בעקבות זה ... התוצאה של זה היא כמובן ליקוי בדיבור ועיכוב שפתי די משמעותי. התייעצנו עם רופא מומחה מאד וותיק ומקצועי בתחום ( אחד הרופאים המפורסמים ) והוא טען שבכמות נוזלים כמו שלו - יש סיכוי שזה ייתיבש מעצמו עם הגיל ובעיקר בחודשים הקרובים שזה קיץ.
נתן לנו את ההחלטה אם לנתח כרגע או לחכות כמה חודשים ואז להחליט לפי בדיקת שמיעה חדשה
אני ממש מנסה לברר אם למשהו יש נסיון עם המתנה כזו שהוכיחה את עצמה ואכן הנוזלים עברו בקיץ ולא חזרו שוב בחורף שאחרי וכו ...
באופן רגיל הייתי מחכה בוודאות אבל ההתלבטות במקרה הזה היא בגלל הדיבור וההפסדים שיש לו בינתיים בגן מכל הבחינות עקב השמיעה הירודה.

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לא מבינה בזה,
אבל אתם יכולים בתהליך די פשוט להוציא קצבת נכות מביטוח לאומי עקב דיבור משובש

reish

משתמש מקצוען
הבן שלי בן 2.4 סובל מנוזלים באוזניים וירידה משמעותית בשמיעה בעקבות זה ... התוצאה של זה היא כמובן ליקוי בדיבור ועיכוב שפתי די משמעותי. התייעצנו עם רופא מומחה מאד וותיק ומקצועי בתחום ( אחד הרופאים המפורסמים ) והוא טען שבכמות נוזלים כמו שלו - יש סיכוי שזה ייתיבש מעצמו עם הגיל ובעיקר בחודשים הקרובים שזה קיץ.
נתן לנו את ההחלטה אם לנתח כרגע או לחכות כמה חודשים ואז להחליט לפי בדיקת שמיעה חדשה
אני ממש מנסה לברר אם למשהו יש נסיון עם המתנה כזו שהוכיחה את עצמה ואכן הנוזלים עברו בקיץ ולא חזרו שוב בחורף שאחרי וכו ...
באופן רגיל הייתי מחכה בוודאות אבל ההתלבטות במקרה הזה היא בגלל הדיבור וההפסדים שיש לו בינתיים בגן מכל הבחינות עקב השמיעה הירודה.
אנחנו חודש לפני הקיץ.
ממליצה לקבוע תור לבדיקת שמיעה למיד אחרי פסח, ואם אין שיפור בשמיעה כדאי לשקול ניתוח.

רפרפת

משתמש פעיל
אני ממליצה כן לנתח,
אם זה משהו מתמשך, והילד בינתיים צובר פערים, חבל על כל יום,
גם אם ישתפר בקיץ, לכאורה לא ימוגר לגמרי, והנטיה תישאר.
כמובן לא כהמלצה רפואית אלא מנסיון.

nechmad

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אצלינו ב"ה נמנע ניתוח כפתורים לתינוק ע"י טיפול רפלקסולוגי, שווה לבדוק.
גם אצלנו ל-2 ילדים היה ממש ככה
ממש מומלץ!!!! אם לא יועיל לא יזיק....
כדאי בינתיים לברר על אפשרות לניתוח
מקווה בשבילכם שלא תצטרכו

למה מה

משתמש חדש
איך קובעים תור לניתוח?
ניסתי לקבוע תור נתנו לי תור ליעוץ בעוד כמה חודשים....

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
לפעמים שווה ללכת לייעוץ פרטי ולפעמים גם לניתוח פרטי
(ואם יש לכם ביטוח משלים מהקופה, זה אמור לעלות לכם מעט מאוד)
שווה להתייעץ בעזר מציון איפה לעשות ולהתייעץ

אם כבר ניסיתם כמה דברים, ולא עזר (נרות הופי, הומופטיה, רפלקסולוגיה, מכשיר אייר פופר- לא חייב הכל כמובן)
ניתוח חד משמעית
חבל על זמן שהוא יוכל להתפתח והוא לא עושה את זה, מחוסר שמיעה.

בזמנו הומלץ לנו על דר' יורם שטרן
אבל מדובר על לפני 10+ שנים
מאמינה שיש שינויים בתחום

נ.ב.
אם אתם אנשים ספונטניים
אפשר להגיד לבית חולים שאתם מוכנים מהיום למחר
יש סיכוי גבוה שיתפנה לכם תור מהר יותר

פרינזי

משתמש צעיר
איך קובעים תור לניתוח?
ניסתי לקבוע תור נתנו לי תור ליעוץ בעוד כמה חודשים....
לי בארגון מזור המליצו על רופאה מסוימת שמנתחת במעייני השועה,
והיה תור תוך שבוע.
את צריכה שיהיה לך קודם הפניה מרופא לניתוח ואז את פונה לביה"ח.

בפירוש מומלץ לחכות חיכיתי שנה ובס"ד זה עבר מעצמו
ואגב אמרו לי להפסיק לתתת דיסה/מטרנה לילד וזה אכו עזר

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

חוי19

משתמש חדש
קופצת על האשכול, אשמח לדעת שמות של רופאים טובים לניתוח כפתורים
עבור ילד בגיל 2.5
שמעתי על אטל , פרץ בשערי צדק, יש למישהוא ניסיון מולם?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה