דיברתי איתה, היא עושה את הניתוח הזה באופן פרטי. במרפאה שלה ברמת החייל.לפי מה שידוע לי היא לא מנתחת השתלת עדשה תוך עינית, אלא אם זה ניתוח קטרקט (אחרי שיטוט באתר שלה)https://iclinic.co.il/
דיברתי איתה, היא עושה את הניתוח הזה באופן פרטי. במרפאה שלה ברמת החייל.לפי מה שידוע לי היא לא מנתחת השתלת עדשה תוך עינית, אלא אם זה ניתוח קטרקט (אחרי שיטוט באתר שלה)https://iclinic.co.il/
מה הכוונה עדשה אפס?קודם כל, כדאי לך לבקש עדשה לרחוק בלבד ולא משהו הדרגתי וגם שיהיה מספר אפס. למה? כי לא תמיד המספר מתייצב ואז את לא רואה ממש חד וסתם חבל. עדיף לכתחילה לבקש עדשה אפס וזהו.
הבנתי שמזמינים לי עדשה בדיוק לפי הנתונים שלי. כולל הצילינדר, הכול.שנית, אם יש לך צילינדר זה לא יתקן לך אותו, לכן כדאי לבקש מהרופא המנתח שיתקן לך את הצילינדר תוך כדי ניתוח. לי הוא תיקן וזה השתפר מאוד, אבל עדיין יש קצת צילינדר.
אם ביקרת אצלה אז מעניין מה היא המליצה לך ביחס ללייזר/השתלה? (כמובן שזה לפי הנתונים הספציפיים שלך)דיברתי איתה, היא עושה את הניתוח הזה באופן פרטי. במרפאה שלה ברמת החייל.
זה מאוד תלוי באיזה גיל המנותח, כי משקפי קריאה מתחיל בדרך כלל באזור גיל 40בלת"ק,
אחרי ניתוח קטרקט, הכנסתי עדשות עם מספר לרחוק, אבל באמת עכשיו אני חייבת משקפיים לקרוב, וזה די מעצבר
שמעתי שיש שעושים עין אחת לרחוק ואחת לקרוב, והמוח מתרגל לבד עם איזו עין להסתכל
תבדקי
כי המשקפי ראיה ממש מעיקים, כי אם אנשים מורידים את המשקפים למרחק כדי לקרוא את לא יכולה להוריד זה "בתוך העין" ואז צריך משקפים לקרוב מספר די גדול שבלעדיהם ממש מטושוש עד בלתי אפשרי לקרוא
לא ביקרתי אצלה,אם ביקרת אצלה אז מעניין מה היא המליצה לך ביחס ללייזר/השתלה? (כמובן שזה לפי הנתונים הספציפיים שלך)
חשוב לי להבין למה התכוונת. לא הזמינו לך עדשות שמותאמות לך כולל הצילינדר?שנית, אם יש לך צילינדר זה לא יתקן לך אותו, לכן כדאי לבקש מהרופא המנתח שיתקן לך את הצילינדר תוך כדי ניתוח. לי הוא תיקן וזה השתפר מאוד, אבל עדיין יש קצת צילינדר.
לא. העדשות הן לא לצילינדר, רק לחדות ראיה.חשוב לי להבין למה התכוונת. לא הזמינו לך עדשות שמותאמות לך כולל הצילינדר?
אז אני לא יודעת, יתכן שיש גם עדשה לצילינדר.מה הכוונה עדשה אפס?
הבנתי שמזמינים לי עדשה בדיוק לפי הנתונים שלי. כולל הצילינדר, הכול.
את מפתיעה פעם אחר פעם...דבר נוסף - את הניתוח הזה אפשר לעשות דרך קופת חולים, זה לא עולה כסף.
אכן כן.את מפתיעה פעם אחר פעם...
את עשית דרך קופ"ח?
וואו, לא שמעתי על כזו אפשרות בכללאכן כן.
לא עלה לי כלום.
פניתי לרופא עיניים ושאלתי אותו אם אני יכולה לעשות לייזר להסרת משקפיים. הוא לא המליץ אבל אמר לי שאני יכולה לעשות ניתוח להחלפת עדשה במקום. הוא בדק וראה שיש לי התחלה של קטרקט וכנראה על בסיס זה הוא שלח אותי לניתוח. זהו.וואו, לא שמעתי על כזו אפשרות בכלל
את מתכוונת לניתוח השתלת עדשה, כן?
עשית את זה לצורך הסרת משקפיים?
אשמח אם תוכלי להסביר, לפרט וכו....
תודה על הפירוט!פניתי לרופא עיניים ושאלתי אותו אם אני יכולה לעשות לייזר להסרת משקפיים. הוא לא המליץ אבל אמר לי שאני יכולה לעשות ניתוח להחלפת עדשה במקום. הוא בדק וראה שיש לי התחלה של קטרקט וכנראה על בסיס זה הוא שלח אותי לניתוח. זהו.
כרגע אני ללא משקפיים, זרקתי אותם לפח, אבל אני לא רואה ממש חד. יכול להיות שזה יקח עוד זמן, יכול להיות שישאר ככה. בכל אופן אני מרוצה.
פניתי לרופא עיניים ושאלתי אותו אם אני יכולה לעשות לייזר להסרת משקפיים. הוא לא המליץ אבל אמר לי שאני יכולה לעשות ניתוח להחלפת עדשה במקום. הוא בדק וראה שיש לי התחלה של קטרקט וכנראה על בסיס זה הוא שלח אותי לניתוח. זהו.
כרגע אני ללא משקפיים, זרקתי אותם לפח, אבל אני לא רואה ממש חד. יכול להיות שזה יקח עוד זמן, יכול להיות שישאר ככה. בכל אופן אני מרוצה.
ולכן אי אפשר להקיש לניתוח להשתלת עדשה שזה בדרך כלל בנוסף לעדשה הטבעית של העיןוראה שיש לי התחלה של קטרקט
מברור עומק שעשיתי ממקורות נאמנים דוייב שהוא רופא מעולה ממש הוא הכי מחמיר בניתוח לייזר ויש לו רף קרנית מאוד גבוה. גם אותי הוא הפחיד והציע השתלה ואני לא בטוח שבצדק.בסוף החלטתי ללכת על דוייב, שבדק אותי שוב והיה נחרץ שזה הניתוח שמתאים לי בגלל הקרנית הדקה.
פניתי לרופא עיניים של מכבי. את הרופא בחרתי כמובן מתוך מי שהיה.איפה עשית את השתלת העדשה?
היתה לך אפשרות לבחור רופא?
האם את כבר אחרי הניתוח?בסוף החלטתי ללכת על דוייב, שבדק אותי שוב והיה נחרץ שזה הניתוח שמתאים לי בגלל הקרנית הדקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: