בריאות ניתוח הרניה לתינוק בן שנתיים שר"פ או ציבורי?

ידידיה שמשון

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
התינוק בן שנתיים שלנו צריך ניתוח הרניה. אני מנסה להבין אם עדיף לעשות בפרטי או אפשר גם ציבורי.

לפני כחצי שנה עשינו ניתוח הרניה לבן 7, שאלנו את עצמנו את אותה השאלה. למעשה כשהיינו אצל דר יודסין בקופה הוא הפנה אותנו לרפואה ציבורית, המזכירה אמרה לי בטלפון שאין אצלם כרגע מתמחים והמנתח יהיה או יודסין או פרומן. הנחתי שזה בסדר ואכן פרומן ביצע את הניתוח. מהלך הניתוח היה מצויין. הגענו בבוקר וחזרנו הביתה בצהריים.

אני עדיין שואל את עצמי אם נכון לחזור על הדרך הזאת שוב, או שבכל זאת עדיף שר"פ. אמנם רשמית פרומן ביצע את הניתוח אבל כשהכנסתי את הבן שלי לחדר ניתוח ראיתי שהיו שם עוד כל מיני צעירים, אני לא יודע אם רק התסכלו או גם עזרו...
בנוסף יש לי מאוחדת שיא ומעניין אותי לדעת מה ההשתתפות העצמית בפרטי.

אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון בזה.

בן עמרם

משתמש פעיל
זה לא ניתוח מורכב, זה מאד פשוט יחסית, אבל לפעמים אם נעשה בצורה לא מקצועית זה חוזר, ואז צריך לנתח שוב, וחבל.
אפשר ללכת על ציבורי, אבל לברר לפני זה מי יהיה המנתח ולהתיעץ עם יועץ שמבין בזה אם המנתח הזה מספיק טוב להרניה,
האמת שאנחנו התייעצנו עם מישהו שלא אזכיר את שמו, ועשינו על פיו אצל רופא מסוים (בציבורי) שלא אזכיר את שמו,
והוא היה מדהים מבחינה אנושית מאד סבלני ומסביר, ואפילו נתן את המספר האישי שלו אם יהיה שאלה, אבל... זה חזר לאחר תקופה והיה צורך בניתוח נוסף (לא בטוח שזה באשמתו יכול להיות שיש אחוז של מקרים שזה חוזר), את השני עשינו אצל פרומן בהר הצופים, הכל היה בסדר. (יתכן שזה היה בפועל באמת על ידי המתלמדים שלו, אבל אם הוא היה שם וראה שהכל בסדר מה הבעייה? זה לא ניתוח מוח)

chaia

משתמש מקצוען
אני עשיתי בציבורי במעייני הישועה והייתי מאד מרוצה
אם אתם יודעים מי המנתח בציבורי ושמעת עליו ביקורות טובות אז למה לעשות בפרטי?

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
התינוק בן שנתיים שלנו צריך ניתוח הרניה. אני מנסה להבין אם עדיף לעשות בפרטי או אפשר גם ציבורי.

לפני כחצי שנה עשינו ניתוח הרניה לבן 7, שאלנו את עצמנו את אותה השאלה. למעשה כשהיינו אצל דר יודסין בקופה הוא הפנה אותנו לרפואה ציבורית, המזכירה אמרה לי בטלפון שאין אצלם כרגע מתמחים והמנתח יהיה או יודסין או פרומן. הנחתי שזה בסדר ואכן פרומן ביצע את הניתוח. מהלך הניתוח היה מצויין. הגענו בבוקר וחזרנו הביתה בצהריים.

אני עדיין שואל את עצמי אם נכון לחזור על הדרך הזאת שוב, או שבכל זאת עדיף שר"פ. אמנם רשמית פרומן ביצע את הניתוח אבל כשהכנסתי את הבן שלי לחדר ניתוח ראיתי שהיו שם עוד כל מיני צעירים, אני לא יודע אם רק התסכלו או גם עזרו...
בנוסף יש לי מאוחדת שיא ומעניין אותי לדעת מה ההשתתפות העצמית בפרטי.

אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון בזה.
הכוונה לניתוח בקע?

HennyS

משתמש מקצוען
בפרטי אתם בוחרים את המנתח ובטוחים שהוא עושה את הניתוח בעצמו.
יש לפעמים גם הבדל בניתוח עצמו- בפרטי אפשר להדביק ולא רק סיכות או תפרים, וההחלמה הרבה יותר קלה.
אם יש לכם גם ביטוח בריאות פרטי בנוסף לקופת חולים מקבלים החזר עד השקל האחרון.

פרפקט מושלם

משתמש רשום
אני עשיתי לפני בערך 9 שנים אצל ד"ר אורקין במעייני הישועה הייתי מאוד מרוצה עבר בקלות ללא תופעות לוואי
ללא כאבים אחרי (יש לו שיטה מיוחדת שאין כאבים אח"כ)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה