זה רק לכאלה מאזור ירושלים?אגב, במאוחדת היה לנו קבוצת תמיכה דרך הזום למנותחות מאיזור ירושלים
וכנראה נמשיך את הקבוצה הזו
תבררי בסניף שלךזה רק לכאלה מאזור ירושלים?
איך אני יכולה לברר מה יש אצלנו?
גם במכבי הייתי בכזו קבוצה, מאד מוצלח...אגב, במאוחדת היה לנו קבוצת תמיכה דרך הזום למנותחות מאיזור ירושלים
וכנראה נמשיך את הקבוצה הזו
זאת לא עובדה אלא גישהאבל ראש של שמן זה ראש של שמן!! זה לא יעזור כלום!!!
אני חושבת שבגלל השאלה הזאת הדיאטניות תמיד שאלו (לפני הניתוח, בועדה בקופ"ח, בועדה בביה"ח, אחרי הניתוח...)אבל ראש של שמן זה ראש של שמן!! זה לא יעזור כלום!!!
ולכן אני מאוד מאוד רוצה לעשות ניתוח אבל מפחדת שיעלה בחזרה
בהנחיות אף פעם לא הוזכר איסור על מיץ לימון!רציתי לברר אצל בעלות ניסיון...
מאד קשה לי עם מים ורוב השתייה שלי היא משלוקים וארטיקים.
ניסיתי לשתות עם מיץ לימון ועבר מעולה.
חברה אמרה לי שאסור לשתות מיץ לימון בגלל החומציות הרבה שיש בזה.
האם זה נכון?
שלושה שבועותתוך כמה זמן מתאוששים אחרי ניתוח ואפשר ללכת לעבודה?
שלושה שבועות שאי אפשר לצאת מהבית? גם לא למשרד/ הוראה?שלושה שבועות
ןאחר כך צריך בערך עוד חודש להיזהר בעבודה פיזית
לצאת מהבית זה מוגזם, אני כגננת ישבתי בבית 3 שבועותשלושה שבועות שאי אפשר לצאת מהבית? גם לא למשרד/ הוראה?
אשמח לשאול אותך כמה שאלות אם לא אכפת לךלצאת מהבית זה מוגזם, אני כגננת ישבתי בבית 3 שבועות
זה גם בערך הזמן עד שאתה מתאושש מבחינת כאבים, מתרגל למה אני יכול לאכול במשך יום העבודה וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: