שמעתי מרב חשוב שיש בזה בעיה עם הגומיות ודלתות הזכוכית, לכן כתבתי שכל אחד ישאל את רבו ולא יסמוך על מה שכתבו גאוני פרוג.אני בפרוש קניתי פירוליטי כדי להשתמש בו גם בפסח..
שמעתי מרב חשוב שיש בזה בעיה עם הגומיות ודלתות הזכוכית, לכן כתבתי שכל אחד ישאל את רבו ולא יסמוך על מה שכתבו גאוני פרוג.אני בפרוש קניתי פירוליטי כדי להשתמש בו גם בפסח..
אוקייאני בפרוש קניתי פירוליטי כדי להשתמש בו גם בפסח..
לפני שמכשירים ע"י פירוליטי יש לעשות שאלת חכם.
פירוליטי - תכנית ארוכה.הקפצה.
קניתי תנור אלקטרלוקס (בילד-אין)
אמרו לי בחנות שאפשר להכשיר אותו לפסח. איך?
מספיק להפעיל על פירוליטי? גבוה? בינוני? נמוך?
צריך לפרק גם את הדלת?
להגעיל תבניות??
אשמח למידע בנושא
תודה!
אני ביררתי במכון הטכנולוגי של הרב הלפרין שם נאמר לי שאם היצרן מצהיר על הגעה ל-500 מעלות בפירוליטי, אזי ניתן להסתמך על זה. ובמיני ליין היבואן הרשמי של אלקטרולוקס ככה הצהירו לי.וכן, באשכול כאן כתוב שצריך לשאול רב לגבי הכשרה לפסח...
מי באמת מתיר את זה? למה החנות אמרה שאפשר? על מי היא מסתמכת?
למה לא נתן להשתמש בתבנית? עשיתי לה גם פרוליטי. יצאה כמו חדשה (שמתי אותה על התומכי מתכת שבוש מביאים, לא על המסילה)פירוליטי - תכנית ארוכה.
אם רוצים להשתמש בתבניות צריך להגעיל אותן, כך גם את המסילות.
את הדלת לא מפרקים. בפסח בשעת השימוש די בכיסוי הדלת עם נייר כסף עבה (שמשתמשים לשיש).
בתנור יש לי אופציה רק עד 275 מעלות.אני ביררתי במכון הטכנולוגי של הרב הלפרין שם נאמר לי שאם היצרן מצהיר על הגעה ל-500 מעלות בפירוליטי, אזי ניתן להסתמך על זה. ובמיני ליין היבואן הרשמי של אלקטרולוקס ככה הצהירו לי.
ניסית להפעיל מצב פירולטי 500 מעלות בתוך הגומחה של התנור בארון?אני ביררתי במכון הטכנולוגי של הרב הלפרין שם נאמר לי שאם היצרן מצהיר על הגעה ל-500 מעלות בפירוליטי, אזי ניתן להסתמך על זה. ובמיני ליין היבואן הרשמי של אלקטרולוקס ככה הצהירו לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: