קניתי תנור בשרי חדש,
את הקודם הייתי מנקה פעם ב.... באופן יסודי (עם סנט מוריץ , ואז מדליקה את התנור על ריק בחום גבוה כדי שהחומר לא יעבור לאוכל)...
את התנור החדש אני רוצה לתחזק יותר.... האם יש אפשרות ? עצות ? טיפים ?
זכור לי שאמרו לי שאם התנור נקי, אז אפשר לאפות בו
ומה שאופים נחשב לפרווה ולא בחזקת בשרי...
(למשל לאכול לחמניה עם גבינה, עוגה עם קפה וכו)
למישהי יש מידע ע"כ?
תודה !
את הקודם הייתי מנקה פעם ב.... באופן יסודי (עם סנט מוריץ , ואז מדליקה את התנור על ריק בחום גבוה כדי שהחומר לא יעבור לאוכל)...
את התנור החדש אני רוצה לתחזק יותר.... האם יש אפשרות ? עצות ? טיפים ?
זכור לי שאמרו לי שאם התנור נקי, אז אפשר לאפות בו
ומה שאופים נחשב לפרווה ולא בחזקת בשרי...
(למשל לאכול לחמניה עם גבינה, עוגה עם קפה וכו)
למישהי יש מידע ע"כ?
תודה !