ניקוי עם ccleaner דפק לי את האיתחול של Windows

אקסס

משתמש רשום
עשיתי ניקוי עם ccleaner כולל התקנה ישנה של Windows עשיתי ריסטרט ו-Windows לא עלה, איפסתי את המחשב (פעמיים) וכעת שולחן העבודה לא עולה, ניסיתי כמובן להפעיל את explorer עם הרשאות ניהול אבל התהליך מסתיים לאחר כמה שניות, מה ניתן עוד לעשות???

טוב לדעת

משתמש צעיר
ד י כ א ו ן !!!
גם לי זה קרה, והייתי צריכה טכנאי שיאתחל מחדש תמורת 200 ש"ח ושבירת המכסה של המחשב....

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י אקסס;2045214:
עשיתי ניקוי עם ccleaner כולל התקנה ישנה של Windows עשיתי ריסטרט ו-Windows לא עלה, איפסתי את המחשב (פעמיים) וכעת שולחן העבודה לא עולה, ניסיתי כמובן להפעיל את explorer עם הרשאות ניהול אבל התהליך מסתיים לאחר כמה שניות, מה ניתן עוד לעשות???

גם לי קרה אותו הדבר,
זה קורה בגלל שמשתמשים עם כלי ניקוי הרישום המובנה שם שכלל לא מומלץ, מה שכן מומלץ שם זה הניקוי הרגיל למעלה,
המחשב צריך להעלות במצב בטוח אז אתחלו אותו על מצב בטוח sefe mode כך ואז באמצעות תוכנת wise 365 תעשו ניקוי ואיחוי הרישום דבר האמור לפתור את התקלה
בהצלחה

qwerrrewq

משתמש מקצוען
שחזור המערכת, ניסית ?
זה הדבר היחיד שאולי יכול להציל את המצב .....

אקסס

משתמש רשום
נכתב ע"י דודכהן;2045243:
גם לי קרה אותו הדבר,
זה קורה בגלל שמשתמשים עם כלי ניקוי הרישום המובנה שם שכלל לא מומלץ, מה שכן מומלץ שם זה הניקוי הרגיל למעלה,
המחשב צריך להעלות במצב בטוח אז אתחלו אותו על מצב בטוח sefe mode כך ואז באמצעות תוכנת wise 365 תעשו ניקוי ואיחוי הרישום דבר האמור לפתור את התקלה
בהצלחה

לא עזר.

qwerrrewq

משתמש מקצוען
תגבה את כל המידע ולך תעשה פרמוט, חבל על המאמץ לתקן בפינצטה......

מניסיון של לא מעט מקרים כאלו......

אקסס

משתמש רשום
נכתב ע"י qwerrrewq;2045314:
תגבה את כל המידע ולך תעשה פרמוט, חבל על המאמץ לתקן בפינצטה......

אם הייתי מתייאש כל-כך מהר גם את הקצת שאני יודע (וב"ה אני יודע הרבה קצת;)) לא הייתי יודע.

aridesk

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תיקון איתחול עם דיסק התקנה של ווינדוס לא עוזר?

אשר גולד

משתמש פעיל
נכתב ע"י אקסס;2045214:

הרבה פעמים נדפק רק המשתמש הספציפי

אם יש לך עוד משתמשים תנסה להיכנס משם

אם אין לך עוד משתמשים

ואתה יודע קצת...

תאפס את חשבון administrator עם active pasword changer כדי שיהפוך לזמין

ודבר ראשון תוכל להשתמש עם המחשב שלך

אם תצליח, נתקדם הלאה...

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
גיבית את הערכי רישום לפני שמחקת?
התוכנה מציעה את זה אוטומטית לפני הניקוי, אם כן אז המקום ברירת מחדל של השמירה זה בתיקיית מסמכים, תשחזר את הקובץ ערכי רישום האחרון ותפעיל מחדש את המחשב.

Avshalom05

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יש גם תוכנות שפשוט עושות גיבוי לכל הריגסטרי - זה מציל בהרבה מקרים שאפילו השיחזור המערכת לא עוזר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה