כן צריך להמשיך עם לחיצה בהמשך על אחד הכפתורים שפותח את האימייל הדפדפן ומעתיקים את שורת הכתובת או שזה מעתיק אוטמטי.חלומית
האם הצלחתם להשתמש עם זה כי לי מראה איזה שגיאה
ניסיתי לפי ההוראות
כן כל עוד שאתה משתמש בענן של 100GBיש לכם מושג האם צריך כל החיים לשלם על שטח האחסון?
אם אני מוסיפה 100 גיגה, אז כל החיים מהיום וכד עולם אני צריכה לשלם את ה7 שקל האלו בחודש? או מדובר בשנה, ואז האחסון הופך להיות חלק מהחשבון?
כנראה לא מחקת מהאשפה את הכל.ישבתי ומחקתי הרבה מיילים אשפה תיקיות שלא היה לי צורך בהם
ועדיין הוא מראה לי את אותה כמות שטח אחסון
מאוד מוזר כי לפני כמה זמן עשיתי ככה וכן גדל לי האחסון
מה עכשיו שונה?
נסיתם למחוק גם מהאשפה ולעשות ריענון לדף?ישבתי ומחקתי הרבה מיילים אשפה תיקיות שלא היה לי צורך בהם
ועדיין הוא מראה לי את אותה כמות שטח אחסון
מאוד מוזר כי לפני כמה זמן עשיתי ככה וכן גדל לי האחסון
מה עכשיו שונה?
כן אבל זה לא מוריד משמעותי ירד איזה גיגה אחתנסיתם למחוק גם מהאשפה ולעשות ריענון לדף?
תנסו דרך ניהול האחסון שלכם בגוגל.כן אבל זה לא מוריד משמעותי ירד איזה גיגה אחת
כןהאם יש אפשרות למחוק את כל המיילים מתיקית "פורומים" או "רשתות חברתיות" בלבד?
אחרי הסימון זה מופיעתודה, אבל זה עוזר למיילים שבאותו העמוד. אבל יש לי עשרות עמודים כאלו, ואני רוצה למחוק הכל בבת אחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: