Gmail ניקוי מקום במייל ג'ימייל בקלות

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מתוך אתר כל רגע
"נפח האחסון שלך ב-Gmail כמעט מלא": אל תשלמו, זה הפתרון החינמי
אין משתמש שלא קיבל את ההודעה על נפח האחסון שהולך ואוזל בחשבון הגוגל שלו, אך קיים פתרון פשוט וקל ליישום שינקה לכם את האחסון שאין בו צורך וימנע מכם תשלום | הצעדים פשוטים
טכנולוגיה5.11.2021 | 09:09

e1aec47d7f0bb7b9a393.jpg
אילוסטרציה צילום: pixabay
כל אדם המחזיק בחשבון ג'ימייל, קרוב לוודאי נתקל מתישהו בהודעה המתריעה בפניו כי "נפח האחסון שלך ב-Gmail כמעט מלא".
הפתרון שחברת גוגל מציעה הוא לרכוש אחסון נוסף, 80 ש"ח לשנה עבור 100 ג'יגה בית, או 120 ש"ח לשנה עבור 120 ג'יגה בית. אך שיטוט קל שביצע כתב אתר 'גלובס' בחשבון הגוגל, מצא שיטה פשוטה וחינמית לשטח נוסף או נכון יותר, שטח ריק חדש.
הצעדים פשוטים: להיכנס לחשבון; ב"דף הבית" כתוב 'שטח אחסון בחשבון'. אם תלחצו על "ניהול האחסון", תראו כל מיני כלים יעילים שגוגל מציעה לכם.
שם בין היתר תגלו, כמה שטח האחסון שלכם ניצל והצעות לרכישת נפח אחסון נוסף. אך אם תרדו מעט תוכל לראות את הכותרת "פינוי מקום אחסון", שם תופיע אפשרות לחיצה בשם "כניסה לאחסון שלי".
האפשרות שתופיע למעלה: מחיקת פריטים שנמחקו במייל או בדרייב / או למחוק את ההודעות שמוגדרות כספאם.
אך אם תגללו למטה תראו קטגוריה בשם "פריטים גדולים" - שם גוגל מאפשרת לראות את המיילים הכי כבדים שקיבלתם, כל מה שצריך זה לסמן את אותם אלו שתרצו למחוק.
כתב הטכנולוגיה של גלובס "נכון שמדובר בעבודת נמלים, אבל לאחר כ-10 דקות שישבתי על זה, הסרתי כ- 3GB בקלות משמעותית. לאחר ההסרה המהירה, נשארו לי עוד 4GB שגוגל מציעה לי לבדוק".
והוסיף: "תשמעו, יגיע היום שככל הנראה תצטרכו לרכוש אחסון - בגלל המיילים או התמונות או הדרייב. אבל נכון לעכשיו, למי שרוצה לדחות את התשלום לגוגל, יכול לעשות זאת ולהרוויח עוד זמן".

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ואני מציע את הפתרון המפתיע שאף אחד לא חשב עליו...
תשלמו 80 ש"ח לשנה ויהיה לכם שקט וחיים קלים.
שווה את זה.

כמובן שתמשיכו למחוק את מה שמגיע אליכם למייל ואתם לא צריכים לאחר שהורדתם אותו.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
ואני מציע את הפתרון המפתיע שאף אחד לא חשב עליו...
תשלמו 80 ש"ח לשנה ויהיה לכם שקט וחיים קלים.
שווה את זה.

כמובן שתמשיכו למחוק את מה שמגיע אליכם למייל ואתם לא צריכים לאחר שהורדתם אותו.
בגלל זה אף אחד לא חשב עליו ! (יותר נכון כולם חשבו אבל לא הציעו...) כי אף אחד לא מעוניין לשלם
ואם אפשר לדאוג שיהיה מקום בלי לשלם, אז למה לא ?

טום אנד ג'רי

משתמש רשום
אפשר לבצע חיפוש של מיילים שמגיעים מכתובות מייל מסוימים, פרסומות, עדכונים וכו' שאין בהם צורך בעתיד ולמחוק אותם

Tuki

משתמש פעיל
לא הבנתי איפה זה "פינוי מקום אחסון" איפה לחפש

נערך לאחרונה ב:

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
מתוך אתר כל רגע
אין משתמש שלא קיבל את ההודעה על נפח האחסון שהולך ואוזל בחשבון הגוגל שלו, אך קיים פתרון פשוט וקל ליישום שינקה לכם את האחסון שאין בו צורך וימנע מכם תשלום | הצעדים פשוטים

e1aec47d7f0bb7b9a393.jpg
כל אדם המחזיק בחשבון ג'ימייל, קרוב לוודאי נתקל מתישהו בהודעה המתריעה בפניו כי "נפח האחסון שלך ב-Gmail כמעט מלא".
הפתרון שחברת גוגל מציעה הוא לרכוש אחסון נוסף, 80 ש"ח לשנה עבור 100 ג'יגה בית, או 120 ש"ח לשנה עבור 120 ג'יגה בית. אך שיטוט קל שביצע כתב אתר 'גלובס' בחשבון הגוגל, מצא שיטה פשוטה וחינמית לשטח נוסף או נכון יותר, שטח ריק חדש.
הצעדים פשוטים: להיכנס לחשבון; ב"דף הבית" כתוב 'שטח אחסון בחשבון'. אם תלחצו על "ניהול האחסון", תראו כל מיני כלים יעילים שגוגל מציעה לכם.
שם בין היתר תגלו, כמה שטח האחסון שלכם ניצל והצעות לרכישת נפח אחסון נוסף. אך אם תרדו מעט תוכל לראות את הכותרת "פינוי מקום אחסון", שם תופיע אפשרות לחיצה בשם "כניסה לאחסון שלי".
האפשרות שתופיע למעלה: מחיקת פריטים שנמחקו במייל או בדרייב / או למחוק את ההודעות שמוגדרות כספאם.
אך אם תגללו למטה תראו קטגוריה בשם "פריטים גדולים" - שם גוגל מאפשרת לראות את המיילים הכי כבדים שקיבלתם, כל מה שצריך זה לסמן את אותם אלו שתרצו למחוק.
כתב הטכנולוגיה של גלובס "נכון שמדובר בעבודת נמלים, אבל לאחר כ-10 דקות שישבתי על זה, הסרתי כ- 3GB בקלות משמעותית. לאחר ההסרה המהירה, נשארו לי עוד 4GB שגוגל מציעה לי לבדוק".
והוסיף: "תשמעו, יגיע היום שככל הנראה תצטרכו לרכוש אחסון - בגלל המיילים או התמונות או הדרייב. אבל נכון לעכשיו, למי שרוצה לדחות את התשלום לגוגל, יכול לעשות זאת ולהרוויח עוד זמן".
פשוט מושלם
עשיתי את זה לפני מס' ימים
תוך רבע שעה התרוקנו לי קרוב ל4 ג'יגה

מליון!

משתמש פעיל
מתוך אתר כל רגע

e1aec47d7f0bb7b9a393.jpg

מישהו יכול להסביר בדיוק איפה זה דף הבית בגימייל, איך מגיעים ל"שטח אחסון בחשבון"...
אולי יש לכם אפשרות לעזור לי ע"י צילום מסך?
אגב, פיניתי מקום באחסון ע"י מחיקת קבצים, שטח האחסון עומד על 11.97 ג"ב, ועדיין יש את ההודעה של גימייל "נפח האחסון בחשבון מלא"
איך ניתן להסיר את ההודעה?

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מישהו יכול להסביר בדיוק איפה זה דף הבית בגימייל, איך מגיעים ל"שטח אחסון בחשבון"...
אגב, פיניתי מקום באחסון ע"י מחיקת קבצים, שטח האחסון עומד על 11.97 ג"ב, ועדיין יש את ההודעה של גימייל "נפח האחסון בחשבון מלא"
תנסה להכנס לכאן

member

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני פתחתי חשבון ג'ימייל נוסף (לאחסון בלבד), כדי שאוכל לשלוח אליו את המיילים הכבדים (שמכילים תמונות משפחתיות שאני רוצה לשמור), ואחר כך למחוק אותם מחשבון המייל העיקרי שלי.

זה פתרון לאנשים שניסו להכנס לאופציה של גוגל- "פריטים גדולים" וגילו שאין להם כמעט מה למחוק שם, כי אלו תמונות/ סרטונים משפחתיים שהם רוצים לשמור...

מליון!

משתמש פעיל
אני פתחתי חשבון ג'ימייל נוסף (לאחסון בלבד), כדי שאוכל לשלוח אליו את המיילים הכבדים (שמכילים תמונות משפחתיות שאני רוצה לשמור), ואחר כך למחוק אותם מחשבון המייל העיקרי שלי.

זה פתרון לאנשים שניסו להכנס לאופציה של גוגל- "פריטים גדולים" וגילו שאין להם כמעט מה למחוק שם, כי אלו תמונות/ סרטונים משפחתיים שהם רוצים לשמור...
רעיון גאוני!
תודה!

אסתושי

משתמש מקצוען
יש בהודעה כפתור "סגירה" (אצלי בכל מקרה)

טמיר ונעלם

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
חבל"ז, הורדתי בדרך הזאת 6MB תוך 5 דקות, לא יאמן, כבר זמן ארוך שאני מסתכל בבעתה על המקום שהולך ומצטמק.
תודה רבה.

טמיר ונעלם

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יפה, אנמי בתור גולש חדש בפרוג לא ישעתי על האפשרות הזאת,
אגב, איך אני מעלה נושא חדש?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה