מקפיץ
עד כמה שאני יודע אי אפשר (אולי אני טועה)יוטיוב חסום לי.
אני לא רוצה להקליט, ככה אני צריך לחכות עד שכל השיר יגמר, וזה לא בעוצמה שרציתי.
אלא לייצא קובץ כmp3 במקום מידי.
יש אפשרות כזאת?
יש למישהו תשובה?בשביל לדגום כלי נגינה לא מקובץ, צריך לחבר מיקרופון, או שיש לאורגן מיקרופון מובנה?
כי כשאני לוחץ על רקורד ומדבר, אחר כך מופיע פס ישר של סאונד ולא שומעים כלום.
אפשר גם לדגום מתחילת השיר הזה של שלמה כהןלקחתי רצועת שמע מהדיסק משה לאופר מנגן חב''ד, יש שם קטע של תיפוף בלבד,
ייבאתי לאורגן, חתכתי רק את הקטע של התופים, שמרתי כדגימה, ובניתי עם זה מקצב (בקיצור, ברק בן צור נכנס לי לאורגן).
השאלה, אם אפשר לעשות שכשאני ישנה את מהירות המקצב גם התופים ישתנו.
אתה שומר את זה בתור סאונד במיקום מסויים, ואח"כ אתה מייבא את זה למקצב בתור groove (רק תשמור את המהירות כמו שבמקור).אחרי שחתכתי ב''טיים סלייס'', מה אני עושה?
אם אני שומר את זה זה שומר לי 26 דגימות...
מישהו יודה איך אני דוגם קובץ wav
לי זה נראה יותר pa300שבוע טוב, לפי התמונה ששמת זה נראה שיש לך pa60
בpa600 אין סמפלר (אפשרות של דגימה)
החברה הוציאה עדכון גרסה חדש לדגם הזה שצריך להוריד ולהתקין (ולגבות את כל החומר הקיים) וזה מוסיף את האפשרות לדגום בpa600 (אם אני זוכר נכון..)
כשאתה פותח את הסמפלר (נכנס לsound edit ולוחץ על record) יש לך אפשרות לייבא קבצים מהזיכרון של האורגן או דיסקונקי (import) ולהעלות כל קובץ כדגימה
כמובן שכל דגימה זה תו אחד שאתה צריך להכניסו במקומו בmulti sample שנמצא בmenu ורצוי לדגום כמה שיותר תוים ולהכניסם במקומם בגבולות שהצבת לכל תו במולטי סמפל, בקיצור כל קובץ צריך להיות צליל של תו אחד באורך נורמאלי.. משהו כזה
כל זה לענ"ד.. בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: