דיון נינג'ה גריל- האם לא גנזתם אותו אחרי תקופה?

ארי62

משתמש פעיל
בגריל או במנגל מתקבל טעם של מעושן בבשרים.
האם גם בנינגה?
 

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
שוקיים 20 דק' בנינג'ה
צ'יפס קפוא 10 דק'
פרגיות 12 דק'
קבב/המבורגר 5-6 דק' מכל צד
סטייק 18 דק' לשני הכיונים

הרבה יותר קצר מתנור
לא שונה בהרבה מהתנור שלי.
ציפס קפוא 13 דקות
שוקיים בחצי שעה לרכות בסיסית
 

cyp

משתמש מקצוען
אפשר לעשות עם זה בשר שיצא כמו על האש?
כן בטח, זה הרעיון, ממש יוצא מנגל,
אצלי הוא עדיין טרי אז עוד לא ממש שולטת בו, אבל בקטע של הגריל יוצא בשרים ממש על האש,
צ'יפס יוצא מעולה, כיף שלא צריך לטגן,
אני עשיתי בו עוף שלם פתוח,
פרגיות יצאו מושלמות כמו מנגל,
לטגן בו דברים מהר זה הכי כיף, פלפל חריף למשל לשבת מוכן תוך כמה דקות, בטטות לסלט
אני עוד בניסוי וטעייה , אם מישהי אלופה בו אשמח לטיפים, ולשאול כמה שאלות
 

Eli-7

משתמש מקצוען
D I G I T A L
באשכול ההוא של הנינג'ה אמרו לי שפשטידה לוקחת שעה.(גם בתנור ככה)
כמה זמן לוקח לתפ"א להתבשל?
ולמה זה נחשב לטיגון אם זה לא בשמן?
מה זה שונה מתנור שאפשר גם לשים רק קצת שמן?
באמת מנסה להבין, לא מקנטרת סתם.
אפיה אני לא כ"כ משתמשת בו,
יש שם מצב של טיגון באויר חם שזה לא יוצא ממש כמו טיגון אבל הרבה יותר טעים ופריך מתנור,
שאני עושה בתנור תפוחי אדמה עם קצת שמן לוקח להם המון המון זמן, והם בדר"כ לא יוצאים מספיק רכים/ שנשרפים.
זמני הכנה של דברים שניסתי
שניצלים לוקח 10 דק (בתנור 20)
תפו"א 20-25, יוצאים ממש רכים (בתנור בממוצע שעה ועם הרבה יותר שמן)
בטטות, חצילים, קישואים לסלטים 20 דק', (תנור שעה)
קישואים ובצל לקישוא בטעם כבד שאני אוהבת שממש שרוף 30-40 דק
דג ושעועית (שמה ביחד) 10-15 דק'
לחמג'עון אני עושה בגריל 4 דק'
עופות במצב צליה 40 דק'
ויש עוד דברים...
מה שכן כתבתי בכמה אשכולות, זה מוצר שצריך ללמוד להשתמש בו,
בפעמים הראשונות התפשל לי מלא דברים אבל המשכתי לנסות והיום כמו שכתבתי הוא כל השבוע על השיש בשימוש לפחות 3 פעמים בשבוע.
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
היום הכנתי עוף ותפוחי אדמה בנינגה
אין להשוות לתנור.
הטעם יצא מהממם
ותוך חצי שעה היו בו 4 שוקיים 2 משולשים 2 כנפיים ותפוחי אדמה
פיזרתי מלמעלה אבקת שום מלח כוסברה יבשה פפריקה כורכום ומעט מים
התפוחי אדמה יצאו כמו בטיגון רק מטוגנים
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
4 קישואים
4 בצלים
3 ביצים קשות
חותכת את הקישואים לעיגול, ואת הבצל לפסים, ושמה בתנור/ נינגה עד להזהבה חזקה (שיהיה קצת שרוף)
מרסקת יחד עם הביצים וקצת מלח ופלפל
בלי שמן?
אין לי נינגה אבל את הבצל אני מטגנת להזהבה בהמון שמן.
וכן מוסיפה קצת מיונז.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה