לא מתאים כל כך לאפיה (עוגות חלות וכדו')אף פעם לא התנסיתי עם נינג'ה, אבל נשמע שזה מעולה לבישולים,
חשבתי במקום להשקיע בשני תנורים לקנות תנור אחד טוב לחלבי ועוגות, ונינג'ה,
מה אומרות הבשלניות??
אני חושבת לקנות תנור שיהיה לחלבי ופרווה ובו אני יאפה חלות ועוגות...לא מתאים כל כך לאפיה (עוגות חלות וכדו')
גם פוקאצ'ות שאפינו ויצא מוצלח היה צריך להפוך באמצע (כמו כמעט כל דבר שמכינים בזה) לא תמיד זה נח או מתאים (להפוך פוקאצ'ה עם כל התוספות מעל...)
לעופות דגים טיגון באוויר וכד' זה מושלם וכמעט חיסל לנו את השימוש בתנור... ובדברים האלה זה ממש שידרג את החיים מבחינת נוחות ומהירות הכנה
אני זמנית מתנהלת ככהאף פעם לא התנסיתי עם נינג'ה, אבל נשמע שזה מעולה לבישולים,
חשבתי במקום להשקיע בשני תנורים לקנות תנור אחד טוב לחלבי ועוגות, ונינג'ה,
מה אומרות הבשלניות??
אם מתאים לך הגודל, הייתי הולכת על זהאני חושבת לקנות תנור שיהיה לחלבי ופרווה ובו אני יאפה חלות ועוגות...
רק לבשרי את הנינג'ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: