אז את כן מחוייבת לוקיבלתי כרטיס זיכרון של 32 גיגה ודיסק און קי של 64 גיגה...
אז את כן מחוייבת לוקיבלתי כרטיס זיכרון של 32 גיגה ודיסק און קי של 64 גיגה...
אני מודעת לזה,אז את כן מחוייבת לו
זה מאוד עזר לי!!!!!!אני לא יודעת מה הנוקיה
אבל ועדת הרבנים היום מאשרת בדור 4 מעבד קליטה יותר חלש.
ככה שלמשל הפרו- הקליטה פחות טובה מהMTK
תנסי אצלך להעביר למצב דור 2 ו3 בסוג רשת, אולי זה יועיל
ברגע שחתמת על התחייבות (שאת זה הסוכנים מבקשים) את מחוייבת לשמור על המילה שלך,הוא לא יכול לחייב אותך להישאר 3 חודשים ללא קליטה
גם אם יפסיד את הבונוס...
אל תחכי שיעברו ה14 ימים,
תלחצי עליו, או שיתן פיתרון או שיבטל עסקה וזהו.
במקביל הוא חייב לספק את השרות שהבטיח (אפשרות לשימוש במכשיר) אם אין אפשרות שימוש אז היא לא יכולה להישאר נעולה להתחייבות הזו.ברגע שחתמת על התחייבות (שאת זה הסוכנים מבקשים) את מחוייבת לשמור על המילה שלך,
זה שאלת רב על ביטול מקח ולקבל על עצמו מי שפרע.
הוא סיפק התקשרות לחברת גולן,במקביל הוא חייב לספק את השרות שהבטיח (אפשרות לשימוש במכשיר) אם אין אפשרות שימוש אז היא לא יכולה להישאר נעולה להתחייבות הזו.
הסוכנים יודעים שיש "סיכון" כזה.
כמובן שמאד יתכן והיא תצטרך להחזיר את ההטבה שקיבלה/ לשלם עליה.
הלקוח אכן צריך לברר טובהוא סיפק התקשרות לחברת גולן,
הוא לא יכול לדעת את מצב הקליטה בכל פינה בבית הלקוח,
זה מוטל על הלקוח לברר מראש האם יש קליטה לחברה המסוימת שברצונו לנייד.
וגם בלי הטבה מיוחדת, לבטל מקח.
מנסיון שניסיתי בעצמי את כל סוגי החברות אין שום הבדלי קליטה בין חברת האנטנה המקורית כמו סלקום לחברה היושבת עליה כך שבגולן יש אותה קליטה בדיוק כמו סלקום ולהוט יש אותה קליטה בדיוק כמו לפרטנר וכן לרמי לוי יש אותה קליטה בדיוק כמו בפלאפון וכל מה שהמוכרים אומרים הם מבלבלים את המוח ורוצים לקבל עלינו יותר כסף. בדוק.אם ניידתי קו מפרטנר לגולן והתחייבתי להשאר בגולן מס' חודשים- ואמרו לי שגולן זה על אותם שרתים של סלקום וסמכתי על זה שיהיה לי קליטה כמו של סלקום
אבל אני רואה שאין לי קליטה,
למרות שאני יודעת שלסלקום יש קליטה באיזור הזה-
מה אני עושה?
לעבור עכשיו לסלקום? אפשרי?
או שאני צריכה לחכות שיעבור הזמן שהתחייבתי אליו...
ברגע שחתמת על התחייבות (שאת זה הסוכנים מבקשים) את מחוייבת לשמור על המילה שלך,
זה שאלת רב על ביטול מקח ולקבל על עצמו מי שפרע.
בעיקרון- זאת לא היתה טענתי, אין לי בעיה לחכות שיעבור החודשים האלו ואז לעבור חברה..במקביל הוא חייב לספק את השרות שהבטיח (אפשרות לשימוש במכשיר) אם אין אפשרות שימוש אז היא לא יכולה להישאר נעולה להתחייבות הזו.
הסוכנים יודעים שיש "סיכון" כזה.
כמובן שמאד יתכן והיא תצטרך להחזיר את ההטבה שקיבלה/ לשלם עליה.
הוא יכל כי אני אמרתי לו שסלקום עובד מצויין והוא המליץ לי להיות בגולן כי זה יותר זול..הוא סיפק התקשרות לחברת גולן,
הוא לא יכול לדעת את מצב הקליטה בכל פינה בבית הלקוח,
זה מוטל על הלקוח לברר מראש האם יש קליטה לחברה המסוימת שברצונו לנייד.
וגם בלי הטבה מיוחדת, לבטל מקח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: