דבר ראשוןהבן שלי בן שנתיים וחצי אובחן עם אוטיזם בתפקוד בינוני-גבוה.
נשמח למידע וחיבור למיילים עם תוכן מעניין וקבוצות ווטסאפ ייעודיות להורים לילדים על הרצף האוטיסטי.
ואם מישהו מכיר קבוצות מקומיות לנושא בביתר עילית, וגם קבוצות תמיכה פיזיות להורים, אשמח לשמוע!
ככל הנראה הספרים שהזכרת שייכים לאספרגר [בקצה הגבוה של הספקטרום] ופחות למאובחנים בגיל 2.5.יצרתם קשר עם עו"ס?
מניחה שהיא כמומחית בתחום תדע להפנות אתכם לכתובות הנכונות.
לגבי ספרים, ממליצה על:
אוטיזם מסע להבנת הרצף- של פרופ' אסתר דרומי. ספר מקצועי- בגובה העיניים. מומלץ מאוד.
המקרה המוזר של הכלב בשעה לילה-מרק האדון (זה ספר סיפורת מעולה, חייבת לציין שהוא לא חרדי ולמיטב זכרוני יש בו קטעים שראוי לסנן)
השפה הסודית של בעלי החיים- טמפל גרנדין. לא קראתי אותו אך המחברת היא על הרצף בתפקוד גבוה, ראיתי עליה סרטים מאוד מאוד מלמדים.
אכן זה מאוד חשוב לעכל ולהתמודד נכון עם הנושא המורכב.עכשיו כשהוא נכנס לשגרת טיפולים ויש קצבה שעוזרת קצת, הגיע הזמן לטפל גם בנפש שלנו ולקבל נקודת מבט נכונה על הנושא, מקצועית, רוחנית, חברתית ומגזרית..
שמעתי שיש בירושלים ישיבת איילת השחרהבן שלי 13.5 אובחן כעת גם על הרצף בתיפקוד גבוה. אשמח לקבל תובנות/המלצות למוסדות(יש"ק) מומלצות, הנחיית הורים מקצועית ומותאמת למגזר, וכל עצה מועילה.
תודה על המענה. אשמח למידע באיזור בני ברקשמעתי שיש בירושלים ישיבת איילת השחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: