מה שקשה מאוד לחילונים להביןיש כאן כמה הנחות שגויות, אחת מהן היא שחרם חרדי לא מחזיק מעמד
היות שאיננו יודעי עתידות יהיה יותר נכון לקרוא לזה הימור
ואני הבהרתי זאת ליהודי כאן בנתיבותמה שקשה מאוד לחילונים להבין
שברגע שסיבת החרם היא זלזול ברבנים -
זה לא "עוד חרם".
בדיוק כמו שלא קונים מסופרמרקטים שפתוחים בשבת או מוכרים 'דבר אחר',
כך גם החרם על אנג'ל.
אין להם כלים להבין את זה.
זו נקודה שקשה מאוד להעריך את ההיקף המדויק שלהמה שקשה מאוד לחילונים להבין
שברגע שסיבת החרם היא זלזול ברבנים -
זה לא "עוד חרם".
לא בטוח שעם ניהול משבר נכון והתנצלות של עומר בר לב הציבור החרדי היה ממשיך עם החרםבאנגל הבינו שהציבור שמח במאבק ולא מעוניין במכתב התנצלות, להיפך, טוב לציבור המצב הזה.
בשל כך גם אם יצא מכתב והבהרה הציבור לא יחזור למימדי הצריכה שהיו כל שבכל מקרה את הציבור החרדי הם די הפסידו.
למה אנג'ל קשורה לפוליטיקה? מה יכול להשפיע דעות אישיות של מנהל מפעל על אוכל נפש שחייבים אותו? כמובן כל עוד הוא לא עושה דברים גסים נגד הציבור החרדי.והם לא לוקחים לטווח ארוך את המיתוג שלהם כעסק בעל דעות שמאלניות.
ובתקופות של בחירות וכו עוד יותר
למה כל עסק ולא רק אנג'ל קשור לפוליטיקה?למה אנג'ל קשורה לפוליטיקה? מה יכול להשפיע דעות אישיות של מנהל מפעל על אוכל נפש שחייבים אותו? כמובן כל עוד הוא לא עושה דברים גסים נגד הציבור החרדי.
השיר חזקקק.חבל שלא למדו קצת מרובי איך לנהל משברים..
צפה בקובץ המצורף 1370457
ועוד כמה פנינים של הצדיק
צפה בקובץ המצורף 1370458
צפה בקובץ המצורף 1370461
הנה המקור, נראה יותר מתחרזהשיר חזקקק.
אני צריך להבין שהחרוזים היו באנגלית?
לדעתי זה מכור מראשקטעים!
חיקוי מיוחד של שר המשפטים יריב לוין הפיל את השר לשעבר ומנהיג מחאות השמאל עמר בר לב שבגלל ההפגנה בה הוא התייצב מול בית מרן ראש הישיבה: "היינו נראה לי מול בניין העירייה או משהו כזה. ואני, לא דיברתי נגד אף אחד, ואפילו לא דיברתי שם. אין לי מה להתנצל לא עשיתי שום דבר רע"
https://www.93fm.co.il/radio/900088/
כך או כך, כעת עומד הציבור החרדי בפני מבחן חשוב: כשכבודו של אחד מגדולי הדור מונח על הכף, האם הציבור יתמיד בחרם ואף יעצים אותו, או האם ייתן לו לשקוע ויעניק ניצחון לשונאי החרדים. ניתן להניח כי העובדה שרבנים מיעטו באופן רשמי מיעטו להתייחס לסוגייה, הובילה חלקים במגזר להמשיך ולרכוש את מוצרי אנג'ל במחשבה כי הצעד הקטן שלהם לא ישפיע באופן מהותי על החרם.חשיפת הצינור בשבע: אמיר שואן מביא את נתוני האמת מהחרם על אנג׳ל, שימו לב:
שבוע לפני החרם - מכירות ב-8.6 מיליון
ממוצע שבועי אחרי החרם - 9.1 מיליון
כלומר, החרם הגביר את המכירות.
בדקנו גם את כל השנה שעברה: הממוצע השבועי הוא 8.9 מיליון. כלומר, המכירות בפיק גם ביחס לממוצע השנתי
— Guy lerer גיא לרר (@guylerer) May 16, 2023
נראה שהצינור יצרו בעיה ל'סטורנקסט' - למעשה חשפו שאין להם דיגום טוב של חנויות במגזר חרדי (מנסה להשיג רשימת ה 2400 חנויות שהם כן דוגמים, כדי לאשש סטטיסטית הקביעה ההגיונית)
דבר נוסף, שאולי מעיד על הפרסום:
מניית אנג'ל בחודש האחרון ירדה ב 5 אחוז, היום ספציפית היתה במגמה שלילית ניכרת
אשמח אם מישהו יכול להביא את זה לשמיעהקטעים!
חיקוי מיוחד של שר המשפטים יריב לוין הפיל את השר לשעבר ומנהיג מחאות השמאל עמר בר לב שבגלל ההפגנה בה הוא התייצב מול בית מרן ראש הישיבה: "היינו נראה לי מול בניין העירייה או משהו כזה. ואני, לא דיברתי נגד אף אחד, ואפילו לא דיברתי שם. אין לי מה להתנצל לא עשיתי שום דבר רע"
https://www.93fm.co.il/radio/900088/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: