אני ראיתי אצל אחת (אחרי שאני נפלתי) אסלה של גרואה, והיא מאד מאד ממליצה.
(למרות המחיר היקר)
ממש לא.
מגעיל איתה.
אוף יש לי קטע בנושא הזה כי אני אלרגית לריחות.
בקיצור,
אחרי בירורים והחלפות והחזרות קניתי אסלה קצרה אחת ו2 רגילים עם שיפוע מהמם וללא תעלה פנימית של יוניסט.
ממש זול ואיכותי.
אני עשיתי בקליניקה שלי, קוראים לזה תלוי גלוי- אני לא יודעת שמות וחברות כי זה היה מזמן, המעלה של זה שזה תלוי אבל הניאגרה גלויה ואפשר לטפל בה- זה חוסך את התקלות של הנסתר, זה יותר יפה מאסלה רגילה אבל פחות יפה מהנסתר כי רואים את הניאגרה.ש אסלה תלויה שמשתלבת עם ניאגרה פשוטה של פלסאון???
שמעתי פעם שיש.
חוסך את כל הבעיות במתקנים של התלויות ומאידך יש לו את המעלה של התלוי.
מי שיודע שישתף.
ממה שבררתי, אין אסלה גרואה, אלא ניאגרה גרואה.תכל'ס, אני חייבת כבר להחליט.
תעזרו לי!
מה לקנות? איזו אסלה?
תלויה של איזו חברה: גרואה? קולו? חרסה?
אם ידוע לכם דגם - הרי זה משובח. (ואם ידוע לכם גם המחיר - עוד יותר טוב)
מתעניינת הן לגבי אסלה רגילה והן לגבי אסלה קצרה.
תודה רבה!!!
כשהקבלן קנה את המנגנון של "גרואה" הוא אמר לי שאפשר לקנות כחבילה גם אסלה של "גרואה",ממה שבררתי, אין אסלה גרואה, אלא ניאגרה גרואה.
מעניין כי כמה חנויות שאלתי, וגם סוכן שהפנו אותי אליו, אמר שאין גרואה.כשהקבלן קנה את המנגנון של "גרואה" הוא אמר לי שאפשר לקנות כחבילה גם אסלה של "גרואה",
וגם היום כשהתעניינתי בחנות אמרו לי שיש אסלה "גרואה".
אמרו שהם שיפרו את האסלה שלהם וקוראים לזה היום ניו-איילנד (ולא איילנד לבד שהיה בעיות נקיון)לי יש רימלס של סאבח. לא להתקרב!
לא בגלל הנקיון, אלא בגלל צורת השטיפה,הלכלןך נשאר.
אמרו שהם שיפרו את האסלה שלהם וקוראים לזה היום ניו-איילנד (ולא איילנד לבד שהיה בעיות נקיון)
עוד מישהי שמעה על זה? ... על סמך זה קניתי ועכשיו אני רואה את התגובה
מתי קנית? שלי לפני פחות משנה, לא זוכרת את השם.אמרו שהם שיפרו את האסלה שלהם וקוראים לזה היום ניו-איילנד (ולא איילנד לבד שהיה בעיות נקיון)
עוד מישהי שמעה על זה? ... על סמך זה קניתי ועכשיו אני רואה את התגובה
קניתי השבוע אצל יוסף יוסףמתי קנית? שלי לפני פחות משנה, לא זוכרת את השם.
סליחה על החפירה,בטוח ריאו רימלס של סאכאח? (חשוב לי מאד המידע)קניתי השבוע אצל יוסף יוסף
זה מה שאמרו לי
רימלס של סאבאחסליחה על החפירה,בטוח ריאו רימלס של סאכאח? (חשוב לי מאד המידע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: