נטפרי עם נטצח

שוקו1

משתמש רשום
יש לי אינטרנט נט צח, אני מעוניין להתקין תוכנת חסימה של נטפרי על המחשב שלי אבל מתברר שנט צח לא נותנים אפשרות להתחבר לנט פרי עם vpn
יש איזה דרך לעשות את זה?

dovidstroh

משתמש רשום
  1. אם אתה רוצה נטפרי למה אתה צריך נט-צח
  2. נטפרי נותן VPN רק במקרה שאין אפשרות להתחבר לספק נטפרי אז לא נראה לי שיתנו לך VPN

שוקו1

משתמש רשום
הנטצח במשרד והוא לא בשליטתי, בבית אני רוצה להתנתק מנתיב, להתחבר לנטפרי, כמובן לחסום את המחשב, ולהמשיך אתו בעבודה...

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י שוקו1;2474945:
יש לי אינטרנט נט צח, אני מעוניין להתקין תוכנת חסימה של נטפרי על המחשב שלי אבל מתברר שנט צח לא נותנים אפשרות להתחבר לנט פרי עם vpn
יש איזה דרך לעשות את זה?

בדכ הסימה של ה VPN היא ברמת הפורטים , קל מאוד לזהות תעבורה של PPTP ואפילו L2TP.
נסה לדבר עם NF אם יש אפשרות להתחבר ב SSLVPN או OVPN במיודח בפרטים לא שגרתיים כמו 53 UDP .
מנסיון שלי עוד לא ראיתי חסימה אחת שא"א להתחבר דרכה ב VPN אם יודעים להגדיר נכון (תלוי כמובן אם השרת של NF תומך בזה)

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י bris;2475634:
מנסיון שלי עוד לא ראיתי חסימה אחת שא"א להתחבר דרכה ב VPN אם יודעים להגדיר נכון
ניסית גם בנטפרי?

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י משיקו;2475667:
ניסית גם בנטפרי?

לא אפרט מטעמים ברורים

אבל בגדול אין שום דרך למנוע הרמטית VPN. במיוחד אם זה כתובת פרטית ולא שרת מסחרי.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י bris;2475691:
לא אפרט מטעמים ברורים

אבל בגדול אין שום דרך למנוע הרמטית VPN. במיוחד אם זה כתובת פרטית ולא שרת מסחרי.

אין דרך למנוע? אמנם אני לא ממש מבין גדול בזה, אך אם המסנן עובד בשיטת הרשימה לבנה, יש אפשרות להתחבר בצורה כלשהי לvpn?
כמובן אם המסנן לא פתח בטעות או בכוונה את הפורט/כתובת של השרת vpn...

bris

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י משיקו;2475702:
אין דרך למנוע? אמנם אני לא ממש מבין גדול בזה, אך אם המסנן עובד בשיטת הרשימה לבנה, יש אפשרות להתחבר בצורה כלשהי לvpn?
כמובן אם המסנן לא פתח בטעות או בכוונה את הפורט/כתובת של השרת vpn...

תיאוראטית אתה צודק

אבל אין כזה באמת רשימה לבנה ממש , היום כל אתר מורכב מהמון תתי תתי כתובות וסאב-דומיינים , הסינונים לא מתייחסים לכתובות IP אלא לדומיינים.

אותה כתובת IP יכולה לשמש המון דומיינים , חלק מהם מאושרים וחלק לא, לכן הסינון נעשה ברמת תקשורת ה HTTP ולא ברמת ה IP.

לכן אין אפשרות למנוע VPN רק עי רשימה שחורה של כתובות IP או פורטים.
כאמור יש המון דרכים לעקוף את זה, בדוק זה עובד.
(בתור אחד שנותן שירותי תמיכה מרחוק , קורה לי המון שיש לקוחות שחסומים ואני לא מצליח לתת להם שירותים מסויימים , אני מחזיק כמה שרתי VPN שלי מפוזרים בכמה מקומות כמו AWS או DIGITAL OCEAN וכדו ומשתמש בהם הרבה)

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ממה שראיתי לפני כמה חודשים אז זה עובד נטפרי על נט צח, חיבור לRL עם שם משתמש וסיסמא שמשמים לחיבור רגיל דרך החייגן VPN.

קבצים מצורפים

• vpn.rar
    KB 1.1 · צפיות: 16

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה