דרוש מידע נטפרי ויוטיוב - הילכו שניהם יחדיו??

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני גולש עם סינון נטפרי, ברוב הפלטפורמות, אני די מסתדר, כשאני מעוניין לחפש סרטון (כשר ונקי כמובן) באתר הסרטונים הגדול המתקרא יוטיוב, המשימה הופכת לכמעט בלתי אפשרית, נתחיל באפשרות החיפוש שכמעט לא קיימת, כדי למצוא סרטון הכי בנאלי שכמובן פתוח אני צריל להכנס לקישורים דרך פרוג וכדומה.
נניח אני רוצה לחפש שירי אברהם פריד ביוטיוב, בשורת החיפוש של יוטיוב אין אפשרות. בחיפוש גוגל בצירוף המילה יוטיוב, בדר"כ התוצאות מועטות ומצומצמות.
איך בכל זאת ניתן לייעל את החיפוש?
עכשיו אחרי שמצאתי איזה ערוץ המאושר בנטפרי מוצגים סרטונים בודדים, לאחר שגוללים לתחתית העמוד, הכל נתקע אין עוד סרטונים, לדוגמה:
בקיצור, הילכו שניהם יחדיו או שאפשר להתייאש?
יצוין שבזכות פרוגמדיה, ניתנת אפשרות קלה לחיפוש סרטונים כשרים אבל עדיין זה לא פתרון מושלם.

נערך לאחרונה ב:

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אפשר פשוט להוסיף בחיפוש גוגל "site:youtube.com"
ואז גוגל מחפשים את התוצאות דווקא ביוטיוב
1708019492463.png

כדי לחסוך את זה, אפשר להגדיר שכשרושמים את המילה יוטיוב בחיפוש, הוא אוטומטית יחפש שם.
ופה יש הדרכה מצוינת לזה:

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

ניק 4339

משתמש פעיל
אבל בוידאו טוב הוא מגביל את תוצאות החיפוש לשני עמודים בלבד.
איך עושים שיתן יותר?

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
תודה לכל המגיבים, אימצתי את העצה ממתמחים לשמור סימניה עם אפשרות חיפוש נטו ביוטיוב, להעתיק את זה:
site:youtube.com ________
ואז ללחוץ פעמיים על הקו ולהשלים את המילה הרצויה לחיפוש.

כעת, לבעיה השנייה -ההגבלה על הצגת סרטונים בערוץ, למה זה ואיך ניתן להתמודד עם זה??

סופגנית

משתמש פעיל
זה תלוי גם איזה חסימה של נטפרי יש על המחשב.
אם זה מבין ההכי חסומים הוא לא נותן כמעט כלום.
לי יש את ההכי פתוח של נטפרי ואם זה שירים טובים (בעיקר הוא נותן חסידיים) הוא יכול לעבור לי גם מעל 10 דפים.

מיגו דאי בעי שתיק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
המשתמש נחסם

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
תודה לכל המגיבים, אימצתי את העצה ממתמחים לשמור סימניה עם אפשרות חיפוש נטו ביוטיוב, להעתיק את זה:
site:youtube.com ________
ואז ללחוץ פעמיים על הקו ולהשלים את המילה הרצויה לחיפוש.

כעת, לבעיה השנייה -ההגבלה על הצגת סרטונים בערוץ, למה זה ואיך ניתן להתמודד עם זה??
תלוי אם בעל הערוץ חתם לנטפרי על כשרות הערוץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה