חיים גולדהבר
משתמש פעיל
תברר במייל v033068018 גיימייל נקודה קום
איפה קונים תלושים ליש, במודיעין עילית
איפה קונים תלושים ליש, במודיעין עילית
זמין לכל אחד, בדרך כלל עובר מפה לאוזןלא הבנתי
זמין לכל אחד או מכולל / מוסד מסויים?
לחם של דגנית עין בר...(מי היה מאמין שלחם פרוס יעלה בשוק השכונתי 4.80 בלי מגבלת קניה.... - יותר זול מ''יש'')
בשוק השכונתי האיכות של הפרות לא דומה ולא תהיה דומה למה שיש בנטו. יש לי סניף של השוק השכונתי מתחת לבית וב99% מהפעמים שרציתי לקנות שם ירקות זה פשוט לא היה אפשרי כי הם היו במצב של ריקבון מתקדם (גם בימים שהסחורה רק הגיעה) יתושים ולכלוך וירקות שממש לא ראויים לשמם. זה היה מביך לראות שבכלל מציגים לקונים דבר כזה.....לידיעכם, גם יש גם נטו חסכון מביאים את הפירות והירקות מאותו ספק... פאר-לי מי שמעוניין לדעת, ובשניהם הספק הוא זכיין בסניפים ככה שבעצם הוא אחראי למחירים ולא הרשת.
וגם השוק השכונתי (נכון לעכשיו לפחות) וחלק מהסחורה של שפע ברכה גם כן מביאים מפאר-לי
בשוק השכונתי האיכות של הפרות לא דומה ולא תהיה דומה למה שיש בנטו. יש לי סניף של השוק השכונתי מתחת לבית וב99% מהפעמים שרציתי לקנות שם ירקות זה פשוט לא היה אפשרי כי הם היו במצב של ריקבון מתקדם (גם בימים שהסחורה רק הגיעה) יתושים ולכלוך וירקות שממש לא ראויים לשמם. זה היה מביך לראות שבכלל מציגים לקונים דבר כזה.....
היום קניתי לחם של דגנית עין בר בשוק השכונתי ועלה לי 7.30(מי היה מאמין שלחם פרוס יעלה בשוק השכונתי 4.80 בלי מגבלת קניה.... - יותר זול מ''יש'')
וזה חרפה!היום קניתי לחם של דגנית עין בר בשוק השכונתי ועלה לי 7.30
וגם מוכרים פירות עונה במחירים הזויים לגמרי !!!ששוודדים אותו
כנראה שזה מה שקרהמקווה שזה ימשיך ככה ולא רק בגלל שהם חדשים....
אני לא יודע מה היאאין מה להשוות בין כח הקניה של יש (שופרסל רשת הקמעונאות הגדולה בארץ בפערי ענק מהבא בתור) לעומת נטו חיסכון שזו רשת פצפונה יחסית, שחלקה הגדול זה בכלל זכיינים שרק קונים מהרשת את המוצרים מה שעוד מקטין את האפשרות להוזיל באמת מחירים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: