כמה עולה אצלך וויז של הדרן?חברת נטו וויז פשטה רגל ולכן אין עם מי לתקשר.
לרבים המתבלבלים, חברת הדרן חיה וקיימת, ומשווקת מכשירי וויז, היתה חברה בשם נטו וויז שפשטה רגל בבין הזמנים האחרון
@ירושלמית0 היום יש מבצעים על מכשירי הוויז.ב למשל j1 במקום 530 רק 449. ומשלוח חינם. המבצע היה אמור להסתיים אתמול והוא יסתיים היום. פנה אלי באישי או 0548499993כמה עולה אצלך וויז של הדרן?
באמת? יודע מכלי ראשון?חברת נטו וויז פשטה רגל ולכן אין עם מי לתקשר.
לרבים המתבלבלים, חברת הדרן חיה וקיימת, ומשווקת מכשירי וויז, היתה חברה בשם נטו וויז שפשטה רגל בבין הזמנים האחרון
אז על איזה מכשיר שכתוב באחד העיתונים שזה ב300?@ירושלמית0 היום יש מבצעים על מכשירי הוויז.ב למשל j1 במקום 530 רק 449. ומשלוח חינם. המבצע היה אמור להסתיים אתמול והוא יסתיים היום. פנה אלי באישי או 0548499993
המיני פריים מכשיר לא מומלץ! תחפשי פה בפורום, אני יכול למכור, אבל לא ממליץ.אז על איזה מכשיר שכתוב באחד העיתונים שזה ב300?
ומה זה קבוצת הרכישה שהתפרסמה היום במבשר? [שהמס' בעצם הוא של הדרן...]
ובהדרן כעת מבצע עד סוף היום 510 במקום 599, תשלומים אפשר גם 12 ועלות חודשית 20 חודשיחברת סייפטק משווקת מכשירי נטו וויז עם שירות לקוחות מעולה במחיר מוזל J2 פריים ב599 ש'ח ב5 תשלומים ועלות חודשית של20 ש"ח
אתם מוזמנים לפנות אלי להזמנות במספר 0556740011
?????????????יש אפשרות לקנות מכשיר רק וויז הבדרן וליתחבר לכל חברת סלולר?
לא. מכשיר נמכר עם סים בלבד! מכיון שהריווחיות הינה על הסים ולא על המכשיר,?????????????
מעניין חבר שלי סיפר שהוא רנה ממכם מכשיר בלבדלא. מכשיר נמכר עם סים בלבד! מכיון שהריווחיות הינה על הסים ולא על המכשיר,
מוזר מאד, לא מה שידוע לי. אולי לא וויז,מעניין חבר שלי סיפר שהוא רנה ממכם מכשיר בלבד
נשמע הזוי, אבל אפשר לבדוק, שלח לי שם שלו באישי ואבדוק מה העיסקהנראה לי J7 ב800 ש"ח בערך
זה ממש לא נכון יש לנו מכשיר ולאחר שהחלפנו את הסים הוא עובד כרגיל.חברת נטו וויז פשטה רגל ולכן אין עם מי לתקשר.
מי שנתן להם קו זה פרטנר והם לא פשטו רגלזה ממש לא נכון יש לנו מכשיר ולאחר שהחלפנו את הסים הוא עובד כרגיל.
הבנתי שהחברה שנתנה להם את הקו היא פשטה את הרגל.
בירושלים עושים את זה בחנות 'גאולה סלולר' ברחוב פינס 6 [אחרי מלון המרכז].
חברת נטו וויז עברה להוט מוביילשלום חברים!
אולי מישהו שם לב לבעיות חיבור לרשת בנטו וויז?
פשוט זו חברה שמאוד קשה ליצור איתם קשר!
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: