נו אז מה אתם אומרים על הדיסק עד בלי די של יעקב שוואקי

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אומרים שצריך לשמוע את הדיסקים של יעקב שוואקי כמה פעמים בשביל להנות אני מאוד מקווה שזה יעבוד...

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
זה בדיוק מה שאני חושב.
בינתיים משמיעה של פעמים ראשונות, ממש לא התלהבתי... ציפיתי להרבה יותר...
אבל לאט לאט, אני מגלה שישנם שם שירים דיי נחמדים...
מה שבטוח, שזה ממש לא מתקרב לדיסקים הקודמים, ואני לא רואה שם איזה להיט מיוחד (מהשירים השקטים. מהשמחים יש אולי איזה אחד שיתנגן בחתונות...)

דבר נוסף זה שיש שם הרבה "תנועות" שהם ממש "שוואקי" וחוזרות על עצמם בכל הדיסקים, כך שזה נשמע כאילו זה שיר כבר מוכר...

אבי דהאן

משתמש רשום
שירים לא קליטים כבעבר, עיבודים שמזכירים שירים אחרים - הן של שוואקי והן של אחרים, שירים שמנסים למחזר הצלחה של שירים אחרים - אחד כמו מה מה מה, אחד כמו בשעה וכו' - ובקיצור: ממנו ציפיתי ליותר.

מהקצביים אני לא רואה משהו שיכבוש את רחבות הריקודים - מקסימום ישירו משהו פעם אחת ויעברו לשיר הבא בפלייליסט.
מהשקטים יש סיכוי ל"השיבה", אולי גם ל"תשובה", אם כי השירים לא קלים לביצוע.

Eצוב

משתמש פעיל
בס"ד

לדעתי זה דיסק יפה מאד ויש כמה שירים קליטים מאד כמו 'עד בלי די' ועוד אחד שאני לא ממש זוכרת
אני נהנתי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה