נותרנו מקומטים... מחפשים להתיישר

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
זה קורה גם במשפחות הכי טובות..... ;)
ביום בהיר וקייצי - הלך לו המגהץ, נו מילא.... :rolleyes:
אבל מה, צריך חדש...
ואני לא יודעת מה יש היום בשוק...
אני מחפשת מגהץ קיטור, טוב, איכותי, שלא צריך תנאים מדי מפונקים.
לא כ"כ אכפת לי הגודל, והמשקל שלו.
התקציב: בערך עד 600 ש"ח - גמיש (זה ריאלי?!)
אשמח לשמוע ממי שיש לה נסיון ממגהץ טוב,
איזו חברה מומלצת, והיכן ניתן לרכוש.

תזכו למצוות.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
יש לי מגהץ קיטור של מורפי ריצ'ארד מעולה עלה לפני שלוש שנים 300 שקל של ליטר 200

איש תם

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש לי מגהץ מצוין של TEFAL, כבר קרוב ל 3 שנים.
אני מניחה שהוא עולה יותר (קיבלתי אותו מתנה לחתונה..),אבל גם אם כן, הוא שווה כל שקל.

לגבי פינוקים שלו - הוא דורש מים רגילים, והניקיון שלו פשוט מאוד (יש כמין כפית ארוכה שמתחברת כמו בורג, מסובבים החוצה, שוטפים מתחת למים, ומכניסים חזרה, פשוט ביותר!) כך שגם בזה הוא 10..

בהצלחה!

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
טפאל מדהים רק שהוא עולה באזור ה- 1000 ש"ח אבל לי יש דלונגי והוא באזור של 600 ואני מאוד מרוצה ממנו יש לי אותו 3 שנים.

צל

משתמש צעיר
נכתב ע"י איש תם;831075:
יש לי מגהץ מצוין של TEFAL, כבר קרוב ל 3 שנים.
אני מניחה שהוא עולה יותר (קיבלתי אותו מתנה לחתונה..),אבל גם אם כן, הוא שווה כל שקל.

לגבי פינוקים שלו - הוא דורש מים רגילים, והניקיון שלו פשוט מאוד (יש כמין כפית ארוכה שמתחברת כמו בורג, מסובבים החוצה, שוטפים מתחת למים, ומכניסים חזרה, פשוט ביותר!) כך שגם בזה הוא 10..

בהצלחה!

מסכימה עם כל מילה רק ש...;) הוא עולה רק בסביבות ה-1200 ש"ח.

אפרתה

משתמש מקצוען
יש מגהצים של טפאל יותר קטנים שאפשר להשיג באיזור ה-400-500, אני קניתי מתצוגה עם שלוש שנים אחריות, לזכרוני, אמנם הקיבולת של המים קטנה אבל הוא מתחמם מעולה והקיטור מצוין, היה לי שווה. כבר כמה חודשים, אני מאוד מרוצה. יש בלייזר ליין בי-ם מתצוגה. אפשר לבדוק לפי הדגם ברשת, אם אנשים מרוצים.

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
עזוב אותך מקיטור, מה כל פעם לחכות שיתחמם וכל הבלאגן הזה- יש לי כבר כמה שנים מגהץ בראון אדים- אין דברים כאלו היום!!!! אין!!! תעשה סקר שוק תבין על מה אני מדברת, מגיע לרמה של קיטור!!!

גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
היה דלונגי... מת.

יש טפאל חדש, דורש מים רגילים, אפשר למילוי באמצע הגיהוץ בצורה פשוטה, ללא שסתומים [ופומפה :D], מגהץ מדהים

המחיר בארץ, לוידע

המחיר : 200$
מבדיקה שעשיתי בדיוטי פרי מגהצי קיטור מאוד זולים (כפי מה שידוע לי לא הכל יותר זול שם) גם הדלונגי שהיה לי קניתי בדיוטי פרי, ובארץ הוא עלה 1500 ש"ח , ובדיוטי פרי עלה אותו דבר, אבל 2 מגהצים...

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
נכתב ע"י 701 סמייל;831183:
עזוב אותך מקיטור, מה כל פעם לחכות שיתחמם וכל הבלאגן הזה- יש לי כבר כמה שנים מגהץ בראון אדים- אין דברים כאלו היום!!!! אין!!! תעשה סקר שוק תבין על מה אני מדברת, מגיע לרמה של קיטור!!!
הענין שיש לנו ב"ה שבט גדול שדורש הרבה גיהוץ בשבוע, ועם מגהץ אדים למלות את המים אחרי כל שתי חולצות....

ואגב, תודה לכל העונים.

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
נכתב ע"י חננוש;831194:
הענין שיש לנו ב"ה שבט גדול שדורש הרבה גיהוץ בשבוע, ועם מגהץ אדים למלות את המים אחרי כל שתי חולצות....

ואגב, תודה לכל העונים.

אם כך, זה בהחלט שיקול!

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י 701 סמייל;831183:

אין על קיטור (אני סבלתי ממחסורו חודשיים והשתמשתי באדים)
החדשים של הקיטור מתחמם שתי דקות והכביסה מגוהצת
קניתי טפאל ב1000 ש"ח בערך

רותי כספי

משתמש חדש
בוקר טוב
מגהץ קיטור בכזה תקציב הוא בדרך כלל מגהץ זול שהוא יקר ואינו עונה על הציפיות, אני יודעת שאין תחליף למגהץ קיטור ואף על פי כן אני עדיין משתמשת במגהי אדים ועוסקת הרבה בגיהוץ (חולצות בנים.....) וממליצה בחום על מגהצי טפאל שעוים כ-550 שקל של 120 גרם, עובד נהדר, כדאי לברר בחנויות לפני שקונים, קיימים פערים.
מקווה שהועלתי

גילה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אחרי שהמגהץ הקודם והיקר נפל ונשבר...
קניתי קיטור - קנווד, ומאד מרוצה, והוא עולה פחות מ-600.

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
נכתב ע"י גילה;831326:
אחרי שהמגהץ הקודם והיקר נפל ונשבר...
קניתי קיטור - קנווד, ומאד מרוצה, והוא עולה פחות מ-600.
אשמח לדעת איזה דגם?

ושוב תודה לכולם, זה ממש עוזר לי לקבל מידע על העניין.
אני רואה שהרב בסביבות ה-1000, מדובר על כשנקנו במבצע? או מחיר רגיל? ובאיזה חנויות הייתם??

א.ת. פ.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חננוש;831329:
אשמח לדעת איזה דגם?

ושוב תודה לכולם, זה ממש עוזר לי לקבל מידע על העניין.
אני רואה שהרב בסביבות ה-1000, מדובר על כשנקנו במבצע? או מחיר רגיל? ובאיזה חנויות הייתם??

גם אני צריכה עכשיו מגהץ וגם בררתי מחירים וממש רובם המליצו על טפאל והוא עולה 1450 ש"ח- הכי זול שאני מצאתי,

uman_travel

משתמש פעיל
גם לי יש קנווד ומאד ממליצה, עובד קשה כל שבוע בערך 4-5 שנים.
בעיקרון צריך מים מפולטרים אבל עם הזמן הפסקתי להקפיד על זה ולא קורה כלום
עלה בשעתו כ400 ש"ח אצל המאיר בפתח תקוה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה