הכל התחיל כשאברומי הס נכנס אל חיי בסערה.
וסורי שאני לא קוראת לו הרב אברהם הס (הוא פשוט לא מוכן! אני לא רב עם אף אחד... כך הוא תמיד אומר לי...)
את חייבת לשמוע את הסיפור שלי, הוא אמר, ואני רק פתחתי את האוזניים וזהו.
זהו? לא ממש...
הרבה יותר.
הסיפור שלו היה חזק ממני ומצאתי את עצמי מנגבת את העיניים כמה וכמה פעמים (ואני לא בוכה הרבה...).
הוא עבר חווית ילדות מאד קשה כבן להורים גרושים ומתוך הכאב הזה צמח ארגון מדהים שהוא הקים ב10 אצבעות ועם לב ענק שאין לו סוף, ארגון יאספני.
במהלך הפגישה פשוט קמו סצנות מתוך חייו והפכו לתסריט שאותו עיבדתי וליטשתי עד לסרט הסופי.
המצב שהוא תיאר לי לא פשוט בכלל ואני כל הזמן חיפשתי איך להימנע משיפוטיות ולא לתת צד לשום צד...
פשוט להיות עם הלב של הילד, להרגיש אותו, להבין ולפתוח את הלב.
הסרט היה מוכן בתחילת חודש אב ומיד כשנפתחו השמים באמצע אב, הוא יצא לארה"ב למסע התרמות וחזר משם עם התגובה המרגשת הזו:
הסרט הזה פתח לבבות, ריגש אנשים ונתן לי יכולת גדולה מאד להביא אור לעוד ועוד ילדים, תודה!
וזה הדבר שהכי מרגש אותי בתכל'ס, התוצאות!
הידיעה שיש לי זכות בעזרה העצומה לילדים האלו שכ"כ זקוקים לה, נותנת לי כח.
ותודה לשותפים:
על הסאונד- יהודה קונסמן שמבין ויודע לרדת לפרטים ולדקויות.
הנפשת לוגו- בתשו קליין, שהבינה בדיוק מה אני רוצה ועשתה את זה מושלם!
וסורי שאני לא קוראת לו הרב אברהם הס (הוא פשוט לא מוכן! אני לא רב עם אף אחד... כך הוא תמיד אומר לי...)
את חייבת לשמוע את הסיפור שלי, הוא אמר, ואני רק פתחתי את האוזניים וזהו.
זהו? לא ממש...
הרבה יותר.
הסיפור שלו היה חזק ממני ומצאתי את עצמי מנגבת את העיניים כמה וכמה פעמים (ואני לא בוכה הרבה...).
הוא עבר חווית ילדות מאד קשה כבן להורים גרושים ומתוך הכאב הזה צמח ארגון מדהים שהוא הקים ב10 אצבעות ועם לב ענק שאין לו סוף, ארגון יאספני.
במהלך הפגישה פשוט קמו סצנות מתוך חייו והפכו לתסריט שאותו עיבדתי וליטשתי עד לסרט הסופי.
המצב שהוא תיאר לי לא פשוט בכלל ואני כל הזמן חיפשתי איך להימנע משיפוטיות ולא לתת צד לשום צד...
פשוט להיות עם הלב של הילד, להרגיש אותו, להבין ולפתוח את הלב.
הסרט היה מוכן בתחילת חודש אב ומיד כשנפתחו השמים באמצע אב, הוא יצא לארה"ב למסע התרמות וחזר משם עם התגובה המרגשת הזו:
הסרט הזה פתח לבבות, ריגש אנשים ונתן לי יכולת גדולה מאד להביא אור לעוד ועוד ילדים, תודה!
וזה הדבר שהכי מרגש אותי בתכל'ס, התוצאות!
הידיעה שיש לי זכות בעזרה העצומה לילדים האלו שכ"כ זקוקים לה, נותנת לי כח.
ותודה לשותפים:
על הסאונד- יהודה קונסמן שמבין ויודע לרדת לפרטים ולדקויות.
הנפשת לוגו- בתשו קליין, שהבינה בדיוק מה אני רוצה ועשתה את זה מושלם!
יאספני.mp4
drive.google.com