נושא לקישוט סוכה.

ציורית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מחפשת רעיון/נושא לקישוט סוכה
משהו מעניין ומיוחד . רצוי שיהיה קשור לסוכות

תרצה

משתמש מקצוען
לאיזה שכבת גיל? (זה משנה כדי לדעת איזה סגנון של רעיון לתת לך) או שלא משנה לך איזה גיל, את רק צריכה רעיון ותסתדרי בשאלה איך לבצע אותו?

ציורית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בדיוק כך, אני בקטע של הביצוע וצריכה סיוע ברעיון מעניין ומקורי

ציורית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כל המלומדים והמלומדות, היכן אתם? לא מכירים איזשהוא מדרש יפה וציורי על סוכות?

סמיילי

משתמש רשום
ראיתי בצוע מאד יפה של זה קלי ואנווהו- רעיון של אתרוג בתוך קופסא

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אחרי סוכות שעבר החלטתי להכין לשנה הבאה קישוט בנושא ניסוך המים (יש לנו כיור בסוכה וחשבנו לשים את הקישוט בסביבתו). הבעיה שלי שאין לי רעיון איך לבצע זאת. הואיל והפורום מ-ל-א במעצבים מוכשרים, אולי מישהו יתן רעיון. (במילים, לא בציור - לא אבקש מכם בחינם מה שאתם מתפרנסים ממנו). תודה לכל נדיבי הלב הממהרים להושיט עזרה עוד לפני שיבש הדיו על הבקשה. (לא הצלחתי לחשוב על דימוי אחר חוץ מדיו, למרות שאנו כבר בעידן האלקטרוני)

יעלולה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י סמיילי;279242:
ראיתי בצוע מאד יפה של זה קלי ואנווהו- רעיון של אתרוג בתוך קופסא

הרעיון של חנות "בית היצירה"
הביצוע מלפני כ-10 שנים, ובכל שנה מחדש קוצר מחמאות באופן מיוחד.

קבצים מצורפים

• IMG_1014.jpg
    KB 699.3 · צפיות: 23

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר לקחת את הרעיון של "שלש פעמים בשנה יראה כל זכורך את פני ה' אלוקיך,פסח, שבועות, סוכות"

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה