אני מרוצה מאתרוג. יש לי מסלול נשים .
אפשר פרטי התקשרות אליהם?אני מחובר לסינון של חב"ד, בגדול אני מרוצה, יש אפשרות לוואטסעפ.
הבעיה אצלם היא שהרבה דברים שפתוחים בנטפרי - חסומים בחב"ד, סרטונים רבים לא נפתחים אלא א"כ שולחים בקשה לפתוח.
למה שיהיה בעיה?אשמח לשמוע איך
לא קונה את ה"לא עסקית"אני חושב שהבעיה שמציגים פה היא שנטפרי היא לא חברה עיסקית...
אם תהיה חברה עסקית ברמה של נטפרי שיהיה לה את התמריץ לפתח עוד ולהתקדם, אני חושב שרבים פה ומכל הציבור ישמחו לשלם אפילו 200 ש"ח בחודש בשביל תוכנה חכמה יותר ומותאמת אישית...
אני חושב שהבעיה שמציגים פה היא שנטפרי היא לא חברה עיסקית...
אם תהיה חברה עסקית ברמה של נטפרי שיהיה לה את התמריץ לפתח עוד ולהתקדם, אני חושב שרבים פה ומכל הציבור ישמחו לשלם אפילו 200 ש"ח בחודש בשביל תוכנה חכמה יותר ומותאמת אישית...
זה התחיל בוודאי בלא עסקילא קונה את ה"לא עסקית"
זו חברה שמחזיקה עובדים שמתפרנסים ממנה..
אם יש אנשים שמרויחים את פרנסתם בנטפרי אז מה בדיוק לא עסקי? שהמנהל שיזם לא מרויח? ולמה אני אמורה להאמין לזה?
אין לי איך לחבר מכשירים לוייפי הביתי. אין להם תעודת אבטחהלמה שיהיה בעיה?
יש לIoT פרוטוקול שנטפרי לא פותחים?
15 שקל בחודש ולהפעיל כזו מערכת זה לא עיסקי.לא קונה את ה"לא עסקית"
זו חברה שמחזיקה עובדים שמתפרנסים ממנה..
אם יש אנשים שמרויחים את פרנסתם בנטפרי אז מה בדיוק לא עסקי? שהמנהל שיזם לא מרויח? ולמה אני אמורה להאמין לזה?
תלוי בפרוטוקול ובמכשיראין להם תעודת אבטחה
זהו שאין כל כך הרבה אנשים שמוכנים לשלם 200 ש"חאני חושב שרבים פה ומכל הציבור ישמחו לשלם אפילו 200 ש"ח בחודש בשביל תוכנה חכמה יותר ומותאמת אישית...
מי שצריך בשביל העבודה משהו טוב עם התאמה אישית וזמינות מלאה לא מוכן לשלם 200 ש"ח?זהו שאין כל כך הרבה אנשים שמוכנים לשלם 200 ש"ח
אנשים מתלוננים על המחיר שיש עכשיו (בעיקר בסלולרי).
בחנתי את הנושא הזה כמה פעמים ולא מצאתי מודל עסקי ששווה את ההשקעה המטורפת שצריך בשביל להפעיל סינון ברמה גבוהה.
איך אני אמורה לדעת.תלוי בפרוטוקול ובמכשיר
לפעמים לא צריך תעודה.
אבל אם צריך תעודה זה אכן בעיה (עם כל סינון שיושב על הרשת)
אפשר לנסות לשאול בפורום של נטפרי עם מספר דגם מסויים ואולי למישהו יש נסיון עם זהאיך אני אמורה לדעת.
נניח ואני רוצה לחבר את המזגן שלי לרשת הביתית איך אני עושה את זה?
יש אנשים שיהיו מוכנים לשלםמי שצריך בשביל העבודה משהו טוב עם התאמה אישית וזמינות מלאה לא מוכן לשלם 200 ש"ח?
מוזר לי קצת...
ואז זה היה הרבה יותר אנושי...זה התחיל בוודאי בלא עסקי
אוי לא.אותו רעיון של נטפרי ברוב המקרים יותר גרוע הן ברמת התקשורת מול הלקוח, והן ברמת חסימה של כ-ל תמונה, גם של מגפיים או ארון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: