נכתב ע"י יעקב111;1533228:א. איך כורים את זה?
ב. זה רלוונטי?
ברור שיש סכנה בתשלום בביטקוין לאדם שלא ידוע אמינותו... אך לא מוכרח שהוא נוכל, יש גם סיבות נוספות לאנשים מדוע הם מעונינים לקבל רק ביטקוין. 1. אנונימיות. 2. מוצר לא חוקי.נכתב ע"י אריה ענק;2457095:יש אדם (כמדומני בצרפת) שטוען שיש לו רובוט אוטומטי למסחר בשוק ההון שהוא הופך 100$ בחודש ל5000$ ואף יותר...
הוא מוכר אותו בסכום חד פעמי של 599$
אבל אפשר לשלם רק עם ביטקוין.
מכיון שהוא פירסם את עצמו הרבה בחודש האחרון ושמעתי שכבר כמה נפלו בפח.
לכן אני כותב את זה כאן כדי להזהיר את כולם.
בעיון בויקיפדיה התברר לי שהסיבה שהוא מקבל רק ביטקוין היא כי אי אפשר לבטל עסקה כשמשלמים בביטקוין, וכן אי אפשר לדעת את פרטיו של מקבל הביטקוין.
וכן העידו כל אלו שנפלו..
אז אם מישהו מוכר לכם משהו ומוכן לקבל רק ביטקוין, יש דברים בגו.
ראו הוזהרתם.
נכתב ע"י cha123;n3736130:המטבע הזה צובר תאוצה כל עוד דברים לא חוקיים צוברים תאוצה
מדהים. בסוף ביטקוין אחד יהיה שווה כמו בית....
(דרך אגב - לדעתי האישית עכשיו אחרי שהביטקוין צנח מ-7500 ל-6000 וקצת מתחת, זה בדיוק הזמן להשקיע בביטקוין, כי אם לא יקרה משהו דרסטי, הוא תכף יטפס בחזרה לכיוון ה7000-8000. אבל כמו בכל השקעה, אל תשקיעו משהו שאסור לכם להפסיד בשום פנים ואופן. ואם התחזית שלי לא תתממש אל תבואו אלי בטענות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: