נוקיה C2

סטודיו טאצ'

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי יש למישו את המכשיר -
אני רוצה לקנות אותו אך קודם אשמח לשמוע האם ממליצים עליו...

אשמח לתשובה מהירה

שקדן

משתמש רשום
נכתב ע"י בית;945697:
אולי יש למישו את המכשיר -
אני רוצה לקנות אותו אך קודם אשמח לשמוע האם ממליצים עליו...

אשמח לתשובה מהירה

יש לי מכשיר כזה, השמיעה בו בסדר גמור, וכן הצד השני שומע אותי מצויין.

אולם אין אפשרות להחליף רקע במכשיר, יש רק את הרקע של סלקום (די מעצבן) אין אפשרות לכבות את הבלוטוס אף פעם, וכמעט כל האפשרויות של המכשיר מעוקרות.
אין לוח עברי עם זמני זריחה ושקיעה סוף זמן תפילה וכו', אלא רק תאריך עברי ויום בשבוע ללא זמנים. אין "מטלות" אין "הערות".
ישם שם רק ספר טלפונים, שעון מעורר, מחשבון, לוח שנה.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י שקדן;945704:
יש לי מכשיר כזה, השמיעה בו בסדר גמור, וכן הצד השני שומע אותי מצויין.

אולם אין אפשרות להחליף רקע במכשיר, יש רק את הרקע של סלקום (די מעצבן) אין אפשרות לכבות את הבלוטוס אף פעם, וכמעט כל האפשרויות של המכשיר מעוקרות.
אין לוח עברי עם זמני זריחה ושקיעה סוף זמן תפילה וכו', אלא רק תאריך עברי ויום בשבוע ללא זמנים. אין "מטלות" אין "הערות".
ישם שם רק ספר טלפונים, שעון מעורר, מחשבון, לוח שנה.

סליחה.
יש לוח עברי, יש הערות ויש מטלות. אני רכשתי מסלקום ויש שם כל מה שצריך. המכשיר הזה בסלוגן נשמע כך: מה שצריך- פה, מה שלא- לא פה...

בעיקרון הוא בסדר, אבל באמת שיעמום עם הרקע של שולחן עבודה. אבל נו, בואו לא ניתפס לקטנות...

שקדן

משתמש רשום
:mad:
נכתב ע"י מילה בסלע;945713:
סליחה.
יש לוח עברי, יש הערות ויש מטלות. אני רכשתי מסלקום ויש שם כל מה שצריך. המכשיר הזה בסלוגן נשמע כך: מה שצריך- פה, מה שלא- לא פה...

בעיקרון הוא בסדר, אבל באמת שיעמום עם הרקע של שולחן עבודה. אבל נו, בואו לא ניתפס לקטנות...

יש לי כשר, ואין שם בתפריט "ארגונית", לא הערות ולא מטלות אלא לוח שנה בלבד.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י שקדן;945729:
:mad:

יש לי כשר, ואין שם בתפריט "ארגונית", לא הערות ולא מטלות אלא לוח שנה בלבד.

תלחץ שמאלה על לוח שנה. לחיצה על התאריך נותנת אפשרות של כתיבת הודעה (תזכורת, פגישה, להתקשל ל... יום הולדת, יום שנה, תזכיר) עם אפשרויות תכנות התראה וכו'. לחיצה למעלה פותחת לוח שנה עברי. בהצלחה!

סטודיו טאצ'

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מילה בסלע -
לפי דעתך המכשיר מומלץ.

רק שאלה קטנה:
מה לגבי המנגינות של הצלצולים - יש שם משו נורמלי?
ולגבי תזכורת - יש שם מקום לכתוב כאלו דברים? זה אמור להיות בכל טלפון בעצם כמטלות...

ועוד משו - האם המסך גדוול?

תודה על התיחסותך

שקדן

משתמש רשום
נכתב ע"י בית;945768:
מילה בסלע -
לפי דעתך המכשיר מומלץ.

רק שאלה קטנה:
מה לגבי המנגינות של הצלצולים - יש שם משו נורמלי?
ולגבי תזכורת - יש שם מקום לכתוב כאלו דברים? זה אמור להיות בכל טלפון בעצם כמטלות...

ועוד משו - האם המסך גדוול?

תודה על התיחסותך
לגבי מנגינות - יש את כל המנגינות שנמצאים בכל המכשירים הכשרים, כגון רחם, כי הרבית, שירו למלך וכו'.
לגבי המסך - הוא קצת יותר גדול משאר המכשירים הכשרים, הוא קטן יותר מהטאץ' של סלקום.
לגבי תזכורת - אכן יש מקום לכתוב תזכורות.

אגב לי יש את המכשיר ואני מרוצה ממנו, התכוונתי לומר שאם מישהוא מעוניין באופציות נרחבות מעבר לדיבור, המכשיר איננו בשבילו.

lmaof

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ידעתם שאפשר להשיג א אותו המכשיר בלי העיקור של וועדת הרבנים זאת אומרת שאם סים לא כשר תוכלו לגלוש אך כשהסים שבפנים כשר ללא תוכלו לעשות בו כלום חוץ מלדבר ולצלם במצלמה בחצי ממחיר הכשר??? למה ?.?למה ???למה??? הכשר צריך לעלות 750-800 והרגיל 400-500 יש לזה הסבר הגיוני?
וכן אני יודעת שהוועדה צריכה משכורת,,,,,,, אבל למה שמשווקי המכשירים לא יספקו להם את זה??

שקדן

משתמש רשום
נכתב ע"י lmaof;945895:
ידעתם שאפשר להשיג א אותו המכשיר בלי העיקור של וועדת הרבנים זאת אומרת שאם סים לא כשר תוכלו לגלוש אך כשהסים שבפנים כשר ללא תוכלו לעשות בו כלום חוץ מלדבר ולצלם במצלמה בחצי ממחיר הכשר??? למה ?.?למה ???למה??? הכשר צריך לעלות 750-800 והרגיל 400-500 יש לזה הסבר הגיוני?
וכן אני יודעת שהוועדה צריכה משכורת,,,,,,, אבל למה שמשווקי המכשירים לא יספקו להם את זה??
לדעתי זה עולה יקר משום ש"ההכשרה" כרוכה בעלויות, החלפת תוכנה, עקירת עינית המצלמה ממקומה וכו'.

אפרתה

משתמש מקצוען
זה באמת מעצבןף ואם אין לזה סיבה אז זה מעצבן עוד יותר, אבל במצב הקיים אני רואה את זה כמו לקנות עוף של הבד"ץ ולא של רבנות למרות שהוא עולה פי שניים.

swiss

משתמש רשום
הבנתי שהמכשיר דפוק כהוגן
הוא מצלצל די חלש יחסית
הרטט שלו לא מספיק מורגש

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י lmaof;945895:

באותה חנות וזה ההפרש במחיר? או שהיקר יותר זה דרך החברה הסלולרית?

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י lmaof;945895:
אני יכול להשיג את הכשר ב600 ש"ח, למי שרוצה.

BOMERANG

פיתוח אתרים ומיתוג עסקי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
הכי מעצבן בו שצריך להוציא את העיניים בשביל לראות מה השעה, באותיות פצפונות בסגול בהיר למעלה.

יוסי מוזס

משתמש רשום
לידיעתכם

אי אפשר לעשות שחזור הגדרות באופן נורמלי
ישנו קוד שמשחזר את הגדרות הטלפון בלי לפגוע בזכרונות וזאת גם תשובה לבעיית הבלוטות שלא כבה
הקוד הינו # 7780 #* לאחר מכן יבקש קוד אבטחה 12345 ובהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה