אם שמים סים לא כשר בסים 1.אם זה כשר, אז עם סים כשר הSMS לא עובד ולא יעבוד
הכשר הוא נוקיה 215, לא ה-225אם זה כשר, אז עם סים כשר הSMS לא עובד ולא יעבוד
זה מה שאני שואל.הכשר הוא נוקיה 215, לא ה-225
לי יש 225 עם סים כשר ואי אפשר לשלוח הודעות!!!זה מה שאני שואל.
הרי יש בו מצלמה. וגלריה ונגן.
אז יש גם את הפונקציה של sms? או שצריך להוסיף אותה? שלוחצים על החץ השמאלי זה מעלה מצב הודעות. אבל לא ממש מובן. יש שם תיבות ריקות שצריך לנחש מה זה כל אחת....
כן. עם סים כשר ודאי שלא תצליח. השאלה אם תכניס סים לא כשר לסים 1. יעבוד לך?לי יש 225 עם סים כשר ואי אפשר לשלוח הודעות!!!
יעבוד, גם אם יכניסו לסים 2כן. עם סים כשר ודאי שלא תצליח. השאלה אם תכניס סים לא כשר לסים 1. יעבוד לך?
אבל הממשק ישתנה פתאום אם תכניס sim לא כשר?יעבוד, גם אם יכניסו לסים 2
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: