יבשתי לפחות שבוע אך מה שגרם לאי תפקודו זה היותו ללא מגן...הייבוש באורז יכול לקחת ימים ושבוע..
אל תתייאשו כ"כ מהר
ופלאפון שלא נדלק... יש לו מצב להחזירו לחיים תקינים??? שווה לשלוח מישהו ירושלמי לתקן בשבילי?יש חנות ברחוב עמוס בירושלים של תיקון פלאפונים- הוא מחזיר לחיים פלאפונים שכבר חשבו שאפשר לזרוק...
היה לי פעם פלאפון- דגם ישן שכשמדברים צריך לפתוח. וזה נשבר ל2 חלקים!, הוא חיבר את זה מחדש עם חוטים וחלקים חילופיים שהיו לו... קוסם
מה יש להפסיד??שווה לשלוח מישהו ירושלמי לתקן בשבילי?
אני מב"ב וזו בהחלט טירחה.מה יש להפסיד??
לא יודעת להחליט בשבילך. זה הטלפו שלו- תנסי לשאול אותו טלפונית (אם המס' לא פעיל יש לי כמה- לא זוכרת מה מבינהם זה הנכון) 0544715541אני מב"ב וזו בהחלט טירחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: