דרוש מידע נוקיה 208 טבע בשלולית בשיש :(

saralulu

משתמש מקצוען
לצערי... הוא די חדש ולא הצליחו לתקן אותו (אולי אתם מכירים חנויות שמתמחות בזה? ניסיתי את אלקטרינגס, דידי פון, והמעבדה המרכזית ולא הצליחו לתקן.)
כרגע אני בתכנון לקנות פלאפון חדש, ושאלתי האם לקנות שוב נוקיה 208 או שיש פלאפון מוצלח יותר?
הפריע לי שאין ב208 הסטורית שיחות, הצלצול לא מספיק עוצמתי, ועוד משהו פחות משמעותי - שאין החלפת רקעים. מה שכן הוא פלאפון שנחשב לחזק ואיכותי, הוא טבע ללא מגן וכנראה זה מה שגרם לקריסת המערכות...

אז מהי המלצתכם אחרי כל האשכולות שנפתחו כאן... האם יש יותר חזק ואיכותי מנוקיה 208???

מחכה מאד להמלצתכם ולחוות דעתכם.

חכמי ויועצי פרוג... התעוררו!!!

elibeli

משתמש מקצוען
לפרק את הפלאפון לכמה שאפשר ולשקע אותו באורז.
או לייבש אותו טוב טוב עם פן

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לפרק את הפלאפון לכמה שאפשר
זה כן.
ולשקע אותו באורז
זה לדעתי לא. מנסיון עם המכשיר הנ''ל זה רק יהרוס אותו יותר,

הוא פשוט יהפוך לקשקשן.

תפתחו ותייבשו עם פן המכשיר הזה מאד חזק כך שלא כדי להתייאש ממנו ככ' מהר הוא עוד יחזור בעז''ה...

ארי62

משתמש פעיל
מה שעושים במקרה כזה:מיד להוציא את הסוללה(שלא יהיה קצר) בהזדמנות הראשונה לפתוח ולנקות טוב עם מברשת שיניים\מקל אוזניים טבולים באלכוהול לחכות שיתיבש
אבל אני מאמין שכבר עשו את זה אז כנראה שהלך שם משהו

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
תפתחו ותייבשו עם פן המכשיר הזה מאד חזק כך שלא כדי להתייאש ממנו ככ' מהר הוא עוד יחזור בעז''ה...
שמעתי על מישהו ששם במייבש
בתוך מגבת שקשורה היטב ועוטפת את הפלאפון כמו שצריך.. (במקום פן..)

ודווקא אצלי מאוד עזר האורז...כבר קרה לצערי כמה פעמ' ותמיד בסוף הוא חזר לחיים.. עמו"ש;)

saralulu

משתמש מקצוען
לפרק את הפלאפון לכמה שאפשר ולשקע אותו באורז.
או לייבש אותו טוב טוב עם פן
זה מה שעשיתי מייד אך לא יבשתי עם פן, מדובר על פלאפון שטבע לפני חודש+ כרגע אני עם פלאפון חילופי אבל רוצה כבר לקנות פלאפון חדש.

saralulu

משתמש מקצוען

ודווקא אצלי מאוד עזר האורז...כבר קרה לצערי כמה פעמ' ותמיד בסוף הוא חזר לחיים.. עמו"ש;)
מדובר על נוקיה 208? יש עוד משהו שניתן לעשות כדי להחזירו לחיים תקינים???

saralulu

משתמש מקצוען
זה כן.

זה לדעתי לא. מנסיון עם המכשיר הנ''ל זה רק יהרוס אותו יותר,

הוא פשוט יהפוך לקשקשן.

יבשתי אותו באורז, במלח גס, ושלחתי אותו לתיקון כשהוא היה במצב שאין אפשרות להטעין אך כרגע הוא אפילו לא נדלק, כנראה הטיפול לא היה עדין מידי... אני לא יכולה לדעת איזו חנות גרמה לכך שמצבו נהיה גרוע יותר :( ומזה חבל לי הוא חדש יחסית ובמצב חיצוני מקסים אך כנראה אצטרך לוותר על העלות היקרה שלו ולקנות שוב, השאלה מה? האם אותו הדבר או שיש פלאפון מומלץ יותר?

saralulu

משתמש מקצוען

בקרוב אצלי, אך כנראה זו תקוות שווא...

saralulu

משתמש מקצוען
מה שעושים במקרה כזה:מיד להוציא את הסוללה(שלא יהיה קצר) בהזדמנות הראשונה לפתוח ולנקות טוב עם מברשת שיניים\מקל אוזניים טבולים באלכוהול לחכות שיתיבש
אבל אני מאמין שכבר עשו את זה אז כנראה שהלך שם משהו
מה שהלך זה הקטע של ההטענה, וכרגע מצבו החמיר והוא לא נדלק, וזה אחרי ששלחתי למעבדה שהמליצו לי עליה :(

משתמש מקצוען
האמת, לפני שבוע הפלאפון שלי שוב טבע, דווקא לא בבריכה עמוקה, אבל משהו שמספיק להיכנס מים לכל החורים והסדקים
שמתי באורז וראיתי שלא זז כלום
אז.... (לא לצחוק..) החלטתי להבטיח כמה שקלים לצדקה שהמכשיר יתעורר לחיים וישוב לאיתנו כבעבר..
וב"ה הוא באמת חזר לעצמו ומשרת אותי נאמנה...

saralulu

משתמש מקצוען
האמת, לפני שבוע הפלאפון שלי שוב טבע, דווקא לא בבריכה עמוקה, אבל משהו שמספיק להיכנס מים לכל החורים והסדקים
שמתי באורז וראיתי שלא זז כלום
אז.... (לא לצחוק..) החלטתי להבטיח כמה שקלים לצדקה שהמכשיר יתעורר לחיים וישוב לאיתנו כבעבר..
וב"ה הוא באמת חזר לעצמו ומשרת אותי נאמנה...
אויש... למה לא הבטחת גם בשבילי? ;)
אני ממש מתוסכלת מהמצב שלו, כנראה שאין לי את הזכות להחיות מתים...;)
אז מה את ממליצה לי עכשיו לעשות איתו? יש עוד משהו שיכול לעזור או שאבדה תקוותו? ותקוותי...

משתמש מקצוען
לצדקה שלי יש את היחודיות שלו ופעל את פעולתו
תנסי גם את להבטיח כמה שקלים.. מי יודע, אולי יעזור
בטוח יותר זול ממכשיר חדש;)

saralulu

משתמש מקצוען
לצדקה שלי יש את היחודיות שלו ופעל את פעולתו
תנסי גם את להבטיח כמה שקלים.. מי יודע, אולי יעזור
בטוח יותר זול ממכשיר חדש;)
כנראה שאת פועלת ישועות... בכל אופן אחרי בדיקות ונסיונות רבים... כנראה שצריך "מטאטא חדש"... אני בכל אופן אנסה את עצתך, ותודה!!!

gila zohar

משתמש מקצוען
יש חנות ברחוב עמוס בירושלים של תיקון פלאפונים- הוא מחזיר לחיים פלאפונים שכבר חשבו שאפשר לזרוק...
היה לי פעם פלאפון- דגם ישן שכשמדברים צריך לפתוח. וזה נשבר ל2 חלקים!, הוא חיבר את זה מחדש עם חוטים וחלקים חילופיים שהיו לו... קוסם

ארי62

משתמש פעיל
יבשתי אותו באורז, במלח גס, ושלחתי אותו לתיקון כשהוא היה במצב שאין אפשרות להטעין אך כרגע הוא אפילו לא נדלק, כנראה הטיפול לא היה עדין מידי... אני לא יכולה לדעת איזו חנות גרמה לכך שמצבו נהיה גרוע יותר
מלח???גס?! מלח אוכל כל חלקה טובה. לא להאשים חנויות (שלפעמים באמת עושים טעיות)אם טבלתם אותו במלח !

גלינג

משתמש סופר מקצוען
הייבוש באורז יכול לקחת ימים ושבוע..
אל תתייאשו כ"כ מהר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה