הקפצה(התבקשתי לפרסם, לא קשור אלי, פרטים נוספים רק בטלפון)
דירת קיט צפתית - לנופש משפחתי מושלם
בלב צפת, דירה נעימה, נקי'ה וגדולה במיוחד (עד 16 מיטות). אוויר נהדר.
נוף פנורמי (כינרת - הרי מירון)
לפרטים: 054-8449413
התבקשתי לפרסם, לא קשור אלי!
וילה בטלזסטון
מושקעת ויפה..2 יחידות הורים ועוד 3 חדרים גדולים גינה ענקית בריכה טרמפולינה נדנדות....כל מה שצריך לנופש עם ילדים 0585555716
שכחתי להוסיף טלפון:"אירוח השלום"
דירת גן בטבריה עילית,
פנויה בשבוע השלישי של בין הזמנים ובשבתות.
5 מיטות, אפשרות עד 8 נפשות.
תמונות ופרטים בקובץ המצורף
אוף, לשבור את הראש זה מה שזה. עכשיו שמנו לב שבמעלות אין כמעט דבר כזה שזה יהיה דירת נופש כאילו פרטי, לא בבניין או שזה יהיה עוד כמה אנשים (נגיד 3) אבל משהו פרטי ולא בניין ואנחנו מתעקשים על זה...טוב עכשיו זה רציני.
אני מחפשת דירה במעלות עם 6 מיטות (זוג+4 ילדים גדולים) לשבוע שלישי עם עדיפות גדולה לימים שני בלילה ושלישי בלילה 06,07 לאוגוסט בנוסף שיהיה בדירה חצר/מרפסת במחיר של 100 ש"ח לראש (גמיש)
יש לך צימרים מקסימים בישוב שלומי, שזה צמוד לראש הנקרה, נראה לי יש משם גם תחבורה.אוף, לשבור את הראש זה מה שזה. עכשיו שמנו לב שבמעלות אין כמעט דבר כזה שזה יהיה דירת נופש כאילו פרטי, לא בבניין או שזה יהיה עוד כמה אנשים (נגיד 3) אבל משהו פרטי ולא בניין ואנחנו מתעקשים על זה...
אז אולי יש למשהו להציע עוד משהו? חשבנו לעבור אולי ל'חצור הגלילית' או 'כפר שמאי'
או 'צפת' או כל דבר אחד באזור שם... (לא ישובים מאד נדחים כמו דלתון...) למשהו יש משהו להציע? נמאס לחפש...
אני לא מתווכחת אבל יש לי כמה דירות להציע לך בירושלים.אולי יש מתווכים לדירות בירושלים?
איפה אני מוצאת את הדירות הללו?יש לך צימרים מקסימים בישוב שלומי, שזה צמוד לראש הנקרה, נראה לי יש משם גם תחבורה.
יש גם בכרמיאל וילות או קוטג'ים, אבל לא נראה לי מה שאת רוצה, שזה יהיה דירה פרטית במספר קטן כזה של מיטות.
פרסמתי לפני כן, אולי רלוונטי בשבילכם.איפה אני מוצאת את הדירות הללו?
יש שכונות שלמות של וילות במעלות...אוף, לשבור את הראש זה מה שזה. עכשיו שמנו לב שבמעלות אין כמעט דבר כזה שזה יהיה דירת נופש כאילו פרטי, לא בבניין או שזה יהיה עוד כמה אנשים (נגיד 3) אבל משהו פרטי ולא בניין ואנחנו מתעקשים על זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: