?תעברי לאשכול דיווחים ועדכונים ותראי מה כתוב שם.
ממש לא מוסמך
אבל
זה ממש קרוב לגבול.
?תעברי לאשכול דיווחים ועדכונים ותראי מה כתוב שם.
ממש לא מוסמך
אבל
זה ממש קרוב לגבול.
אף אחד לא אמר להתפנות מצפתואם אמרו להיתפנות ועדין לא לחזור אז לא לחזור
זה לא ממש קרוב לגבולזה ממש קרוב לגבול
לא דיברתי על צפתאף אחד לא אמר להתפנות מצפת
וכל שכן שלא אמרו לא לחזור
יש היום בצפת לימודים כרגיל
הרבה יותר רגוע בצפת מאשר במרכז
זה לא ממש קרוב לגבול
נראה לי שאנשים הרימו גבה על הרעיון ליסוע לנופש עכשיו,האם מסוכן לנסוע לשבת לצפת?
ניסיתי לברר על צימרים ואנשים הרימו גבה...
תודה רבה
צפת לא קרובה לגבולתעברי לאשכול דיווחים ועדכונים ותראי מה כתוב שם.
ממש לא מוסמך
אבל
זה ממש קרוב לגבול.
ביחס לגבול כמו שדרותצפת לא קרובה לגבול
לא כמו שדרות,ביחס לגבול כמו שדרות
בצפת עצמה היתה פעם אחת אזעקה ביום חמישי.אני תושב נתיבות וכרגע אצל ההורים ליד צפת
המצב מתוח, פעם בשבוע בערך יש אזעקות (בהנחה שהיום אחרי הנאום שלו לא יהיה יותר בלאגן)
בכללי יש עסקים פתוחים בעיר
אם יש מרחב מוגן בצימר ואין לכם בעיה לשמוע הרבה מטוסי קרב ומסוקים אז אפשרי לגמרי
שקט מה אתה מגלה?סעו לירוחם
חמאס לא שמע על העיר הזאת (אפילו אין לו מושג איפה היא על המפה...)
בירוחם הייתה אחת ביום הראשון נראה לי. מצפה רמון- מושלם. רק קר מאד.אז בערד וירוחם לא הייתה אזעקה מתחילת המלחמה.
ברור למה שירו בכוונה על הבדואים, אבל תנו לי לעדכן אתכם על חריש המדהימה שמתחילת המלחמה לא חוותה ציוץ, ככה זה שאתה בין המשולש לואדי ערה.
עכשיו ברצינות, מי שרוצה וחייב נופש הכי בטוח שיש זה רק מצפה רמון, מספיק רחוק מכולם.
למרות שגם חיזבאללה גם החותים וגם חמאס יכולים להגיע לשם הסבירות היא עדיין הנמוכה בארץ. מקום מדהים שם
אני הייתי בכרמיאל שבועיים, בלתי נסבל כטבמים כל היום מעל הראש כמי יתוש טורדני, פלוס מטוסי קרב מדי פעם שיורדים לגיחות בדרום לבנון.בלת"ק
בבני ברק יש 2-3 אזעקות ביום עם נפילות בערים מסביב.
צפת היא העיר היחידה (שידוע לי בכל אופן) שאם לא תקשיב לחדשות - פשוט לא תדע שיש מלחמה!
אין אזעקות (חוץ מ2 שווא, ואחת (!) אמיתית בלבד, בשלוש שבועות), מידי פעם שומעים מטוסים - אך זה נורמלי.
חוץ מזה שקט הס!
צפת הינה 22+ ק"מ מהגבול - כרגע מדובר על יישובים ב5 ק"מ שחוטפים נ"ט.
לא אקשן ולא נעלייםאם את אוהבת אקשן ומחפשת אטרקציה בלתי נשכחת אז כן.
אם את פועלת מתוך הגיון בריא,אז לא.
ראש העיר נלחץ (ואולי גם הצליח להלחיץ)אין סיכוי שבאזעקות בראש פינה לא היה לחץ בצפת.
ואני בצפת מתחילת המלחמה ושקט פה.אני הייתי בכרמיאל שבועיים, בלתי נסבל כטבמים כל היום מעל הראש כמי יתוש טורדני, פלוס מטוסי קרב מדי פעם שיורדים לגיחות בדרום לבנון.
כתבתי במפורש שמי שלא מאזין לחדשות - לא מודע ע"כ שיש בכלל מלחמה.אין סיכוי שבאזעקות בראש פינה לא היה לחץ בצפת.
אמרתי שזו העיר היחידה שידוע לי. וכמובן שיתכנו עוד ערים.לומר על צפת העיר היחידה שיש לך את כך הקו בין חדרה לחיפה כולל קריות זה קצת מטופש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: