צימר נופש בצפת לשבת-האם מסוכן?

חם לבי בקרבי

משתמש צעיר

נעמה -

משתמש סופר מקצוען
האם מסוכן לנסוע לשבת לצפת?
ניסיתי לברר על צימרים ואנשים הרימו גבה...
תודה רבה
נראה לי שאנשים הרימו גבה על הרעיון ליסוע לנופש עכשיו,
יש גבול לניתוק אנחנו בעת צרה,
[כמובן לא אם זה להרגעה נפשית הכרחית, ולא באתי להטיף מוסר, אלא להסביר את הגבות]

Szmy_photographer

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני תושב נתיבות וכרגע אצל ההורים ליד צפת
המצב מתוח, פעם בשבוע בערך יש אזעקות (בהנחה שהיום אחרי הנאום שלו לא יהיה יותר בלאגן)
בכללי יש עסקים פתוחים בעיר
אם יש מרחב מוגן בצימר ואין לכם בעיה לשמוע הרבה מטוסי קרב ומסוקים אז אפשרי לגמרי

נעמה -

משתמש סופר מקצוען
מצד אחד, יש סיבה ליסוע דווקא עכשיו, שמעתי ממישהו שהמחירים זולים בטירוף,
וגם לא לתת להם את זה שכל הארץ מושבתת מאיומי האויב

טאבו

משתמש סופר מקצוען
סעו לירוחם
חמאס לא שמע על העיר הזאת (אפילו אין לו מושג איפה היא על המפה...)

חרישאי

משתמש מקצוען
אז בערד וירוחם לא הייתה אזעקה מתחילת המלחמה.
ברור למה שירו בכוונה על הבדואים, אבל תנו לי לעדכן אתכם על חריש המדהימה שמתחילת המלחמה לא חוותה ציוץ, ככה זה שאתה בין המשולש לואדי ערה.
עכשיו ברצינות, מי שרוצה וחייב נופש הכי בטוח שיש זה רק מצפה רמון, מספיק רחוק מכולם.
למרות שגם חיזבאללה גם החותים וגם חמאס יכולים להגיע לשם הסבירות היא עדיין הנמוכה בארץ. מקום מדהים שם

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני תושב נתיבות וכרגע אצל ההורים ליד צפת
המצב מתוח, פעם בשבוע בערך יש אזעקות (בהנחה שהיום אחרי הנאום שלו לא יהיה יותר בלאגן)
בכללי יש עסקים פתוחים בעיר
אם יש מרחב מוגן בצימר ואין לכם בעיה לשמוע הרבה מטוסי קרב ומסוקים אז אפשרי לגמרי
בצפת עצמה היתה פעם אחת אזעקה ביום חמישי.

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בלת"ק

בבני ברק יש 2-3 אזעקות ביום עם נפילות בערים מסביב.
צפת היא העיר היחידה (שידוע לי בכל אופן) שאם לא תקשיב לחדשות - פשוט לא תדע שיש מלחמה!
אין אזעקות (חוץ מ2 שווא, ואחת (!) אמיתית בלבד, בשלוש שבועות), מידי פעם שומעים מטוסים - אך זה נורמלי.

חוץ מזה שקט הס!

צפת הינה 22+ ק"מ מהגבול - כרגע מדובר על יישובים ב5 ק"מ שחוטפים נ"ט.

לירי

משתמש פעיל
אז בערד וירוחם לא הייתה אזעקה מתחילת המלחמה.
ברור למה שירו בכוונה על הבדואים, אבל תנו לי לעדכן אתכם על חריש המדהימה שמתחילת המלחמה לא חוותה ציוץ, ככה זה שאתה בין המשולש לואדי ערה.
עכשיו ברצינות, מי שרוצה וחייב נופש הכי בטוח שיש זה רק מצפה רמון, מספיק רחוק מכולם.
למרות שגם חיזבאללה גם החותים וגם חמאס יכולים להגיע לשם הסבירות היא עדיין הנמוכה בארץ. מקום מדהים שם
בירוחם הייתה אחת ביום הראשון נראה לי. מצפה רמון- מושלם. רק קר מאד.

חרישאי

משתמש מקצוען
בלת"ק

בבני ברק יש 2-3 אזעקות ביום עם נפילות בערים מסביב.
צפת היא העיר היחידה (שידוע לי בכל אופן) שאם לא תקשיב לחדשות - פשוט לא תדע שיש מלחמה!
אין אזעקות (חוץ מ2 שווא, ואחת (!) אמיתית בלבד, בשלוש שבועות), מידי פעם שומעים מטוסים - אך זה נורמלי.

חוץ מזה שקט הס!

צפת הינה 22+ ק"מ מהגבול - כרגע מדובר על יישובים ב5 ק"מ שחוטפים נ"ט.
אני הייתי בכרמיאל שבועיים, בלתי נסבל כטבמים כל היום מעל הראש כמי יתוש טורדני, פלוס מטוסי קרב מדי פעם שיורדים לגיחות בדרום לבנון.
אין סיכוי שבאזעקות בראש פינה לא היה לחץ בצפת.
לומר על צפת העיר היחידה שיש לך את כך הקו בין חדרה לחיפה כולל קריות זה קצת מטופש.

חם לבי בקרבי

משתמש צעיר
אם את אוהבת אקשן ומחפשת אטרקציה בלתי נשכחת אז כן.
אם את פועלת מתוך הגיון בריא,אז לא.
לא אקשן ולא נעליים
בהגיון בריא, אין שום סיבה לא לבוא לצפת

ראש העיר נלחץ (ואולי גם הצליח להלחיץ)

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני הייתי בכרמיאל שבועיים, בלתי נסבל כטבמים כל היום מעל הראש כמי יתוש טורדני, פלוס מטוסי קרב מדי פעם שיורדים לגיחות בדרום לבנון.
ואני בצפת מתחילת המלחמה ושקט פה.
חוץ ממה שאמרתי על מטוסים וכו'.
כתבתי במפורש שמי שלא מאזין לחדשות - לא מודע ע"כ שיש בכלל מלחמה.
לומר על צפת העיר היחידה שיש לך את כך הקו בין חדרה לחיפה כולל קריות זה קצת מטופש.
אמרתי שזו העיר היחידה שידוע לי. וכמובן שיתכנו עוד ערים.

י. דויטש

משתמש רשום
אנשים הרימו גבה אולי כי כולם במצב מלחמה וחוששים מה יקרה בעוד דקה ורוב האנשים לא רוצים לצאט מהבית (אפי' שהחודש האחרון הוכיח על סטטוס מסוים של הזעקה פעם ביום)
אבל תמיד מרחוק זה נראה מפחיד יותר תושב ביתר לדוגמא בטוח שבאשדוד פחד אלוקים בגלל האזעקות ותושב אשדוד בטוח שביתר זה פחד הרבה יותר גדול בגלל הערבים שמקיפים אותה בקיצור... מרחוק הכל נראה קודר יותר..(תשאלו את תושבי חו"ל כמה המצב מסוכן פה בארץ...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה