את מטבריה?לא הייתי ממליצה, חכו לתקופה יותר רגועה.
יש כל הזמן אזעקות...
בטבריה אין כל הזמן אזעקותלא הייתי ממליצה, חכו לתקופה יותר רגועה.
יש כל הזמן אזעקות...
את מטבריה?בטבריה אין כל הזמן אזעקות
יש אזעקה אחת לכמה ימים
מה ששומעים טוב מאד זה את כל הכלי תעופה של הצבא ושומעים גם את כל היירוטים של כל הערים מסביב
מה זה רגועה? האזעקה יכולה לתפוס בכל מקום ונפילות בדרך גם קורותאת מטבריה?
איך הדרך לשם? רגועה?
המצב בחיפה רגוע יותר ממה שתיארת.מה זה רגועה? האזעקה יכולה לתפוס בכל מקום ונפילות בדרך גם קורות
והנקודה היא פחות הדרך, הנקודה היא האם בטבריה רגוע והתשובה לזה היא פחות.
ולפני שאתם באים לנופש אתם צריכים לקחת בחשבון שיש שעות שקטות ויש שעות שזה מרגיש שנמצאים בתוך המסלול המראה ונחיתה של המטוסים.
כשיש מטחים כבדים לכיוון צפת שומעים מצוין, כשיש יירוטים לכיוון היישובים הסמוכים היירוט נשמע שהוא מעל הראש.
אבל, בהשוואה לצפת ולחיפה המצב בטבריה הרבה יותר רגוע
מרגישה צורך לצטט את זה שוב.אני באמת לא מצליחה להבין את האנשים האלו שרוצים לצאת לנופש בצפון במצב הזה-
אתם באמת לא מבינים שיש מלחמה?
מזה משנה מתי היה אזעקה אחרונה?
יש מ-ל-ח-מ-ה!!
אנחנו כבר כמה לילות לא ישנים בלילה כי הבית רועד מפיצוצים של צהל שתוקף בלבנון.
המראות של הפצצות מטורפים וזה פשוט מרגיז לראות אנשים שיוצאים לנופש.- סליחה.
(זה מעצבן לראות שאנשים שמחפשים לצאת לנופש, והם שואלים את זה בתמימות כאילו מה? לא מבינים שיש משפחות שמפונות כבר מעל שנה, שיש פה מלחמה ובמרכז החיים ממשיכים כרגיל. לפחות אל תראו כמה הניתוק מהמציאות הוא גדול!)
מבינה ממש אבל תשתדלי לא לשפוט לפעמים זה ממש צורך נפשימרגישה צורך לצטט את זה שוב.
אנשים. תקלטו. את. המצב.
בדיוק היום דברתי עם מישהי מהצפון שאמרה לי שזאת התחושה שלה בדיוק.
לא אומר לישון על קרשים זה לא הדרגה שלנו אבל כאשר יש מליונים שבפחד מהמלחמה מאזעקות מהבומים רק אתמול בבוקר שבאתי להוציא את הבן שלי לגן היה אזעקה ומלווה בבומים אדירים הפחד שאחז אותו זה היה נורא ב"ה הוא קצת נרגע ויצאנו לגן וכך זה כל פעם כשיש בומים ובלילה אין מה לדבר הוא רוצה לישון אצלנו בחדר וכך זה אצל עשרות אלפי בתי אב אם לא יותר ואת מדבר על צורך נפשי לצאת לנופש יש כאלו שאצלם צורך נפשי הוא שקט מאזעקות ובומים ולא נופש וכו' ודאי לא בצפוןמבינה ממש אבל תשתדלי לא לשפוט לפעמים זה ממש צורך נפשי
זה לא סותר שבטבריה גם יש..נראה לי שבקריות יש יותר מטבריה
אני טועה??
מבינה אותך מאוד ולא הבנה של אחת שגרה במרכז אלא ממש אחות לצרה שנאלצת להמשיך שיגרה ולינסוע לעבודה ולהישכב בשוליים עם ידים על הראש כי מה לעשות יש אזעקות ואני בשטח פתוח ובבית כל הזמן בומיםם והילדים מפחדים(רק עכשיו המוסדות חזרו לסירוגין לא כי המצב יותר טוב כי זה כבר לא אפשרי להיות בבית והייתי מהאחרונות שהחזירו למעון פשוט כבר אין מה לעשות...), אבל זה לא סותר שאני מבינה כל אחד ואחת שרוצה לנפוש.. דווקא עכשיו אני מרגישה שצריכה נופש יותר מתמיד... אם יציעו לי סידור לילדים למה שלא אלך למלון בי-ם??? דווקא בגלל המצב צריך שחרור..אני באמת לא מצליחה להבין את האנשים האלו שרוצים לצאת לנופש בצפון במצב הזה-
אתם באמת לא מבינים שיש מלחמה?
יש מ-ל-ח-מ-ה!!
(זה מעצבן לראות שאנשים שמחפשים לצאת לנופש, והם שואלים את זה בתמימות כאילו מה? לא מבינים שיש משפחות שמפונות כבר מעל שנה, שיש פה מלחמה ובמרכז החיים ממשיכים כרגיל. לפחות אל תראו כמה הניתוק מהמציאות הוא גדול!)
@sol key , נשארתם במעלות?אתם באמת לא מבינים שיש מלחמה?
יש מ-ל-ח-מ-ה!!
שה' ישמור עליכם,ה' שומר עלינו,
ואין לנו גם לאן ללכת, פה הבית שלנו, וזה לא יעזור לנסות לברוח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: