למי יש ומעלה?הבנתי שיש בקהילה איזה חוברת מידע אשמח אם יש למישהו להעלות
תודהאחי היה שם, והגענו לבקר.
בעיקרון עיירה נחמדה מאד, גינת המושבה היא אטרקציה מרכזית,
אבל יש תוספות מאד נחמדות,
יש את עין צור, שזה מעיין עם שתי בריכות [אחת מהם ממש קטנטנה] שנמצאות מרחק נסיעה והליכה יחסית קרובים,
אבל - כמעט תמיד נמצאות שם משפחות לא דתיות, כך שהכניסה לברכות לא אפשרית, אלא אם כן מגיעים ממש ממש מוקדם בבוקר, אח שלי נסע אחרי הנץ.
דרך ההגעה - אחד הקווים שמגיעים לכיוון פרדס חנה או בנימינה, יורדים בתחנת תיכון אורט, ומשם עולים לחניון העליון, ליד הספינה נכנסים בשער, צועדים לפי מסלול כחול לבן, ומגיעים לאחר כ10 דקות לבריכות.
גם כאשר הבריכות מלאות במשפחות ולא ניתן להכנס, יש מצד ימין מערה קטנה שמגיעה ממקור הנביעה של המעיין, יש שם זרימה איטית של כ3 סנטימטר של מי מעיין נקיים וקרים, אפשר להרטיב את הפנים וקצת להנות ממים קרים באמצע מסלול הליכה.
אם ממשיכים לטפס את ההר מגיעים לרמת הנדיב, גינה נחמדה ותו לא [כלשון הזהב של האחיינים] הטיפוס וההליכה בסגנון של מסלול בצפון, עם נוף מדהים ואוויר סביר וסביל.
[אנחנו הגענו באזור 10 בבוקר, ולא היה אפשרי להכנס, שטפנו פנים וקצת גוף במערה שם. ]
למי שרוצה להשקיע קצת יותר, יורדים עם תחבורה לכביש 4, ושם בשבילים לא מסומנים, ובין בריכות גידול הדגים, לאחר צעידה של כשעה מגיעים לחוף ים, לא מוכרז ומסוכן לכניסה, אבל טיפת מים תמיד נעימה.
יש עוד מעיין שנקרא 'עין אביאל' קצת יותר קשה להגיע, צריך שתי אוטובוסים, אבל ברכב ממש קליל, ושם יש יותר בריכות ויותר מקום מוצל לשבת לאכול.
לגבי אוכל, אני לא יודע על רמות כשרויות שם, אבל יש פיצה שבקהילה אוכלים את ההכשר, וכן מאפייה [מאפיית אריאל] עד כמה שזכור לי אמרו שם שיש מסעדה, אבל אנחנו עשינו על האש בחצר.
תודהיש את רמי לוי ,נמצאה מול הכניסה לזיכרון, בתוך השכונה יש מכולת שפתוחה כמה שעות בודדות ביום.
בשרי יש גם?יש במושבה מסעדת נילי יש להם גם פיצה, התושבים שם סומכים על ההכשר - זה מהדרין
הבנתי שלאחורנה יש שם בעיות קצת עם הכשרות, כדאי לברר שוביש במושבה מסעדת נילי יש להם גם פיצה, התושבים שם סומכים על ההכשר - זה מהדרין
מי יכול לדעת? יש איזה הכשר רשמי על המקום?הבנתי שלאחורנה יש שם בעיות קצת עם הכשרות, כדאי לברר שוב
ההכשר הרשמי של נראה לי כל החניות שם זה מהדרין זכרון, ואז המשגיחים אומרים מה אפשר ומה לא בכל חנות.מי יכול לדעת? יש איזה הכשר רשמי על המקום?
תודהההכשר הרשמי של נראה לי כל החניות שם זה מהדרין זכרון, ואז המשגיחים אומרים מה אפשר ומה לא בכל חנות.
תבררו עם המשגיח כשרות שם, אנחנו דברנו עם אחד שמתעסק בכשרות שם והוא אמר שהם התחילו להכניס בית יוסף וכזה, זה כבר תלוי מה אתם אוכלים, לכן אני ממליצה לכם להתקשר למסעדה ולבקש את הפלאפון של המשגיח....
לגבי פיצה אנחנו קנינו באמריקן פיצה, שם המשגיח אמר לנו אפשר בפיצה, רק פיצה בלי תוספות, לגבי שאר הדברים שיש שם לא שאלנו, אבל יש שם גם סלטים ופסטותתודה
יש חנות אחרת של פיצה, פלאפל או בשרי?
זה במושבהיש רחוב האמנים בזכרון, עם אפשרות ליצור כלים וכדו'
באיזה כשרות?וכן מאפייה [מאפיית אריאל]
לא יודע, אבל ראיתי שם כמה ממשפחות בני הקהילה של זכרון.באיזה כשרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: