תודה על הפרוט.סופר שפע, Heinerstrasse 24-26, 1020 Vienna
43-676848544200+
הרב שווארץ הוא רב בית הכנסת 'קהל חסידים', רב חרדי חסידי, מה זה אומר לגבי ההכשר ? לא יודע.
תודה על הפרוט.סופר שפע, Heinerstrasse 24-26, 1020 Vienna
43-676848544200+
הרב שווארץ הוא רב בית הכנסת 'קהל חסידים', רב חרדי חסידי, מה זה אומר לגבי ההכשר ? לא יודע.
הייתי במסעדת אלף אלף - מסעדה בשרית מעולה . טעים. לא יקר. רק קחו בחשבון שהמסעדה נפתחת מ5-10האם אתה זוכר איך קוראים לבית קפה שציינת שהוא בהכשר של הרב גרוס?
האם יש המלצות לגבי מסעדות מסוימות?
אני רואה שהרבה מההכשרים של המסעדות שם הם בהכשר של הרב אברהם יונה שוורץ .
איך אני יודעת מה רמת הכשרות של הכשר זה?
תודה על הפרוט, עוזר לי מאד!הייתי במסעדת אלף אלף - מסעדה בשרית מעולה . טעים. לא יקר. רק קחו בחשבון שהמסעדה נפתחת מ5-10
וגם היינן במסעדת נובלינו- מסעדה חלבית מצוינת.
שניהם היחידים בהכשר של הרב שוורץ שזה המהודר ביותר שם.
תודה.נובלינו מצויינת
אלף אלף מאד יקרה
ויש את מאפיית אהל משה נחמד לארוחת בוקר
אלף אלף ממש לא יקרה ארוחה מלאה עם שניצל וינאי - שניצל בגודל של כל הצלחת והצלחת בגודל כל השולחן...נובלינו מצויינת
אלף אלף מאד יקרה
ויש את מאפיית אהל משה נחמד לארוחת בוקר
זה עניין סובייקטיבי כנראהאלף אלף ממש לא יקרה ארוחה מלאה עם שניצל וינאי - שניצל בגודל של כל הצלחת והצלחת בגודל כל השולחן...
יצאנו מלאים מאד ועלה לנו 47ה יורו בלבד..
יש לך פרטים על הדירה הנ"לממה שאני ביררתי בזמנו ולקחתי בסופו של דבר, ונראה לי שזה יחסית זול, במיקום מצוין ממש (צמוד ל"מחזיקי הדת" -בעלזא), בערך 300 ש"ח ללילה לדירה נחמדה - בעלי הבית חרדיים חסידיים, אין מידיי יותר זול, אולי קצת, ובאיזורים פחות טובים. מצאתי את הדירה בairbnb (האתר הפופולרי בעולם להשכרה של דירות ויחידות נופש לטווח קצר).
אוכל יש בשפע - יש כמה מכולות/סופרמרקטים כשרים באיזור עם מגוון מוצרים רחב, יש כמה וכמה מסעדות כשרות חלבי/בשרי בכשרות מהדרין במחירים סבירים, מסעדה במרחק דקה הליכה מהדירה הנ"ל, יש שתי מאפיות קטנות, יש בית קפה מצוין בהכשר הרב גרוס מבני ברק שמתאים לארוחת בוקר וכדו'. מספר בתי כנסת נוספים במרחק דקות הליכה.
זו הדירה:
https://www.airbnb.com/rooms/27202286
אשמח אם תירשמו לאתר דרך הקישור הזה:
http://www.airbnb.com/c/shragas30
כך תרוויחו 150 ש"ח הנחה בהזמנה עתידית (וגם אני מרוויח מכך)
הדירה בוינה של הבעלים היהודי תפוס בתאריכים שאני צריכהמנסיון אישי:
דירה מומלצת בוינה, בעלים יהודי חסידי:
עוד דירות מומלצות:Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten, וינה, אוסטריה
מקום האירוח Brand new luxury 2 bedroom apartment near augarten שוכן בוינה, במרחק של 1.3 ק''מ מפראטר וינה ו-1.www.booking.com
מלון מומלץ
★★★★ Hotel IMLAUER Wien, וינה, אוסטריה
מלון אימלאוור (Hotel Imlauer Wien) ממוקם במרחק 10 דקות נסיעה בלבד ממרכז העיר; זהו מלון אפנתי בעל 4 כוכבים הממוקם ברחוב צדדי שקט בין 2 תחנות רכבת תחתית,...www.booking.com
תודה רבה!אני חושבת שגם הבעלים של הדירות האחרות שנתתי יהודי.
בכל אופן, זה במרכז האזור היהודי. ובמלון IMLAUER מתארחים הרבה יהודים,
ככה שההרגשה שם מאוד בטוחה
יש דירות של אסנת בairbnb, מהממות. יש גם מיחם ופלטה ע"פ בקשה מראש.
זו לדו' אחת מהן:
הפניה מבית חב"ד:דירה · וינה · ★4.86 · 1 חדר שינה · 2 מיטות · 1 חדר רחצה
דירה ☞של מארח מצטיין עם מיזוג אוויר (4) בקרבת אוגרטןhe.airbnb.com
דירת אירוח הדירות של אסנת • בית חב"ד וינה אוסטריה
chabadvienna.com
ציון 43676847561203+תודה רבה!
יש לך המלצה לנהג שיאסוף אותנו מהשדה לדירה?
מצטרפת להמלצה על המלון הזה מניסיון של פעמיים.מלון מומלץ
★★★★ Hotel IMLAUER Wien, וינה, אוסטריה
מלון אימלאוור (Hotel Imlauer Wien) ממוקם במרחק 10 דקות נסיעה בלבד ממרכז העיר; זהו מלון אפנתי בעל 4 כוכבים הממוקם ברחוב צדדי שקט בין 2 תחנות רכבת תחתית,...www.booking.com
סביב המלון הנ"ל יש כמה מסעדות כשרות ובמרחק של כחמש דקות הליכה יש את מסעדות "בחור טוב", "נובלינו", "מאה שערים" וכן את "שפע מרקט"אשמח ממש להמלצות או עוד שמות של מסעדות בוינה.
אני בעז"ה טסה בשבועיים הקרובים לשם ל 11 ימים.
אשמח לכל מידע לגבי אטרקציות, מסעדות וכו'.
את טסה רק לוינה או ממשיכה לאזור זלצבורג?ערב טוב,
אשמח ממש להמלצות או עוד שמות של מסעדות בוינה.
אני בעז"ה טסה בשבועיים הקרובים לשם ל 11 ימים.
אשמח לכל מידע לגבי אטרקציות, מסעדות וכו'.
כנראה כי הייתם בוינה ולא יצאתם ממנה.היינו שם עכשיו..
ממש קפוא שם!
אין מדי הרבה מה לעשות שם...
יש את הארמונות שנוברן וכו'
יש את עולם המים שזה היה ממש מהמם יש שם מלא אקוויריומים עם דגים וקופים וחיות אקזוטיות ממש לידך
מבחינת מסעדות יש שפע ממש!!!
מסעדת אלף ממש טעים השניצל עגל והשטרודל..
בבחור טוב יש אוכל ממש טעים ..
יש מכולת עם מלא אוכל לא צריך להביא כלום מהארץ.
בסה"כ נחמד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: