נכתב ע"י chyz;674559:יש לי שאלה (של בורות)
האם זה פונט מוכן או יצירה אישית?
זה הפונט המוכן שבא עם המערכת שקיבלתי מהקב"ה - קוראים לזה כתב-יד.
תבדקי, גם לך יש כזה
נכתב ע"י chyz;674559:יש לי שאלה (של בורות)
האם זה פונט מוכן או יצירה אישית?
אענה בקצרה,נכתב ע"י Shia;674552:נדמה לי שאתה מתבלבל קצת בין לוגואים של פרויקטים ללוגואים של חברות נדל"ן בעוד שעבור חברת בינוי אנחנו מעוניינים להדגיש ערכים כמו אמינות, יציבות, עוצמה וכד', עבור פרויקט, אנחנו מחפשים דווקא משהו נעים יותר שיתחבר עם תחושות של ביתיות, נוף, סביבה וכ'
רצ"ב דוגמאות (של פרויקטים עדכניים שלא בונים אותם בכף ודלי):
צפה בקובץ המצורף 109147צפה בקובץ המצורף 109148צפה בקובץ המצורף 109149צפה בקובץ המצורף 109150צפה בקובץ המצורף 109151צפה בקובץ המצורף 109152צפה בקובץ המצורף 109153
הלוגו שעיצבתי, לדעתי משתלב לא רע בינות לאלה.
נכתב ע"י כוכב103;674441:לוגו יפה מאוד ומלוטש
אולי כדאי לשקול אלמנט קטן וזניח שיקח את הלוגו לכיוון הנדל"ן
(נעמה - אני לא חושבת שיש כללי עיצוב שונים לחרדים וחילונים...)
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;674447:אכן, לאנשים ב״מגזר הכללי״ שבונים את בתיהם מחול ים בעזרת כף ודלי מפסלטיק - הלוגו הזה אכן מתאים.
לשאר הציבור, כדוגמת אלה שקונים מגינדי/אפריקה ישראל/ שיכון בינוי, אני בטוח שלא, ומספיקה הצצה מהירה במיתוג הפרוייקטים שלהם כי להבין זאת.
המודעה צריכה להיבנות בשלב הסופי, לא מכשירים לא שלא משקף את ערכי המותג רק כי הוא משתלב בנוף המודעה הדמיונית.
נ.ב.
בתוך עמי (הכללי) אני חי, ולא הייתי מסתכל טוב על חברת בינוי עם לוגו כזה
נכתב ע"י Shia;674646:אז זהו שבפרויקט של גינדי מוכרים פנטהאוז ב9 מליון שקלים.
בנוף כנרת מוכרים דירות ב750 אש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
שוקירייטר אתה צודק, אבל אין צורך בהוספת אלמנט, מספיקה תזכורת קטנה של איזשהו אלמט שקשור.נכתב ע"י שוקירייטר;674680:תכניס איזה אלמנט רך שידבר על נדלן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: