לפי מה שאני יודעת בסוף השכונה מרחוב דרך מרן עד רחוב דבורה הנביאה אמורים להיבנות בתים פרטייםאין כמעט בנינים עם נוף לכנרת, רק בקצה השכונה.
האם יבנו שם גם בתים פרטיים?
מתי? מי בונה?לפי מה שאני יודעת בסוף השכונה מרחוב דרך מרן עד רחוב דבורה הנביאה אמורים להיבנות בתים פרטיים
לא 800 אלא 400הפרש הגובה בין טבריה למטה לטבריה עילית הוא כ800 מטר
אחרי שיסיימו לבנות את כל השלבים של בנייני המגורים ז.א. עוד כמה שניםמתי? מי בונה?
אני חושב שהתאגדו שם השכנים וקיבלו ממש זול , תברר שם , אם אני לא טועה..אני צריך לעשות סורגים בשכונה.
אני מחפש בזול ולאו דווקא דרך סורגדור מי שמכיר ויוכל לעזור?
למה לברר פה ולא אצל חברים בשכונה,?כמה בערך עולה ל2 חלונות + הגבהת מרפסת 10 מטר?
באיזה מקוה טהרה משתמשים החסידיות שמה?אני גר בשכונה
התושבים:
חסידי תולדות אהרן שהקימו במקום בית מדרש יפה עם קפה וחלב בחינם 24/7.
קהילת המתמידים עם בית מדרש יפה.
קהילת בני תורה ספרדים עם בית מדרש יפה + אוצר הספרים.
קהילת בני תורה ליטאים עם בית מדרש שהחברה בנתה להם.
יש גם מקוה ארעי שנבנה בשכונה, וכבר התחילו להתקדם עם הבניה של מקוה קבוע, יפה ומהודר.
מחיר השכירות נע בין 1800 לדירת 3 חדרים, ל2200 לדירת 4 חדרים.
אם יש למישהו עוד שאלות אשמח לענות
מתחיל ממיליון מאה .יש פרסום בעיתון ששלב ד' וה' נפתחו לשיווק
מישהו יודע מה המחירים? (מה הדירה הכי זולה?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: