בטח שכןאלו שמשתוללים ברחובות זה לא אלו שמעניין אותם אנגלית או גאוגרפיה.
הרבה יותר כיף להבעיר פחים באנגלית.
בטח שכןאלו שמשתוללים ברחובות זה לא אלו שמעניין אותם אנגלית או גאוגרפיה.
לא כתבתי מילה על רבנים רק ציינתי עובדה יבישה שמקורה ישירות מגורמי המקצוע בעיריה.רק שחלקם לא ממוסדות שהיו סגורים
אישית מכירה כמה מוסדות שהיו פתוחים בקורונה.
המוסדות שנסגרו, נסגרו לפי דעת תורה.
אנחנו לא יכולים לדבר על מה שהם החליטו ולומר שבגלל זה קרה כך או כך.
גם אם זה לא הרב שלך.
בדיוק.הכפילה או זירזה תהליכים???
כי בסגרים הם גילו שיש מה לעשות גם בתוך העיר ולא חייבים לצאתהמראות שיש היום ברחובות 'לא היו' לפני הקורונה!!
אחזור על זה אלף פעמים!!
אז איך תסבירי את הנושרים ממוסדות שהיו פתוחים?לא כתבתי מילה על רבנים רק ציינתי עובדה יבישה שמקורה ישירות מגורמי המקצוע בעיריה.
אין חולק על כך שהשבתת הלימודים הממושכת בקורונה גרמה נזקים עצומים חסרי תקדים לתלמידים רבים, כל גורמי החינוך מכל המגזרים מדברים על כך בפה מלא.
כי אם כך הפער אמור להצטמצם (כמובן הכל בסטטיסטיקות כי באמת כל אחד הוא מעבר למה שהיה צריך להיות באמת)בדיוק.
זירזה תהליכים.
חשוב לדייק, אני מדברת על נתונים יבשים לאחר הקורונה, כפי שהגיע לאוזני ממי שדיברה עם הגורם מקצועי הבכירה בעיריה שמחזיקה את כל הנתונים. לעצם הענין אין חולק שהשבתת הלימודים חוללה שמות בקרב התלמידים.הכפילה או זירזה תהליכים???
ברור שהקורונה הגדילה את הכמותמידיעה מהימנה מגורמי המקצוע, הקורונה הכפילה את מספר הנושרים והנושרות במודיעין עילית פי-5
ימים יגידוכי אם כך הפער אמור להצטמצם (כמובן הכל בסטטיסטיקות כי באמת כל אחד הוא מעבר למה שהיה צריך להיות באמת)
אףצאחד לא מתכחש לזה שהקורונה עשתה בלאגן,חשוב לדייק, אני מדברת על נתונים יבשים לאחר הקורונה, כפי שהגיע לאוזני ממי שדיברה עם הגורם מקצועי הבכירה בעיריה שמחזיקה את כל הנתונים. לעצם הענין אין חולק שהשבתת הלימודים חוללה שמות בקרב התלמידים.
אינני מכירה את הנתונים שאת מדברת אליהם ואין לי צורך לספק הסברים, אני רק הבאתי את הנתונים מהעיריה, אני מאמינה שרוב הציבור מבין שהנשירה התעצמה בגלל הקורונה במיוחד בקרב אלו שלא למדו שזה בעצם רוב הציבור.אז איך תסבירי את הנושרים ממוסדות שהיו פתוחים?
בסביבתי יש די הרבה כאלו.
אף אחד לא טמן ראש בחולאינני מכירה את הנתונים שאת מדברת אליהם ואין לי צורך לספק הסברים אני רק הבאתי את הנתונים מהעיריה, אני מאמינה שרוב הציבור מבין שהנשירה התעצמה בגלל הקורונה במיוחד בקרב אלו שלא למדו שזה בעצם רוב הציבור.
אין שום הגיון בלטמון את הראש בחול כבנות יענה ולהתחמק מהעובדות הברורות והמוסכמות על כל גורמי החינוך רק בכדי לפתור את השאלה איך יתכן שהורו לסגור את המוסדות, אני חושבת שזה בכלל לא הדיון כאן.
לפני עשר שנים אני כבר זוכרת שהיתה תופעה כזואבל לצערי בכל ליל שבת עוד הרבה לפני הקורונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: