דרוש מידע נוער נושר במודיעין עלית. מה עושים?

מצב
הנושא נעול.

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
רק שחלקם לא ממוסדות שהיו סגורים
אישית מכירה כמה מוסדות שהיו פתוחים בקורונה.

המוסדות שנסגרו, נסגרו לפי דעת תורה.
אנחנו לא יכולים לדבר על מה שהם החליטו ולומר שבגלל זה קרה כך או כך.
גם אם זה לא הרב שלך.
לא כתבתי מילה על רבנים רק ציינתי עובדה יבישה שמקורה ישירות מגורמי המקצוע בעיריה.

אין חולק על כך שהשבתת הלימודים הממושכת בקורונה גרמה נזקים עצומים חסרי תקדים לתלמידים רבים, כל גורמי החינוך מכל המגזרים מדברים על כך בפה מלא.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לא כתבתי מילה על רבנים רק ציינתי עובדה יבישה שמקורה ישירות מגורמי המקצוע בעיריה.

אין חולק על כך שהשבתת הלימודים הממושכת בקורונה גרמה נזקים עצומים חסרי תקדים לתלמידים רבים, כל גורמי החינוך מכל המגזרים מדברים על כך בפה מלא.
אז איך תסבירי את הנושרים ממוסדות שהיו פתוחים?
בסביבתי יש די הרבה כאלו.

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכפילה או זירזה תהליכים???
חשוב לדייק, אני מדברת על נתונים יבשים לאחר הקורונה, כפי שהגיע לאוזני ממי שדיברה עם הגורם מקצועי הבכירה בעיריה שמחזיקה את כל הנתונים. לעצם הענין אין חולק שהשבתת הלימודים חוללה שמות בקרב התלמידים.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מידיעה מהימנה מגורמי המקצוע, הקורונה הכפילה את מספר הנושרים והנושרות במודיעין עילית פי-5
ברור שהקורונה הגדילה את הכמות
אבל לצערי בכל ליל שבת עוד הרבה לפני הקורונה
בכיכר השבטים בכיכר של נתיבות המשפט ולאורך הכביש הראשי יש גדודים של נערים ונערות
עם כלבים ובקבוקי כהל
כואב הלב ממש!

לצערי אני מגיעה לאזורים האלו ללוות אורחים שמגיעים אלינו בשבתות
ומתחלחלת מהמצב, וממי שנמצא שם, חלק מתמימות, וחלק משיעמום,
והכי נורא שיש שם חלק לא מבוטל מחשמונאים שמגיעים למודיעין עילית
שהם ודאי לא מעלים את הרמה הרוחנית של החברה שם.

הלואי שהיו מארגנים סיירת הורים
שיעברו שם ויאספו אותם לעונג שבת
שיתנו להם תשומת לב ומילה טובה
ולא יתנו להם להתאגד ולתת גיבוי אחד לשני במדרון שאליו הם נקלעו.

ה' ירחם!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כי אם כך הפער אמור להצטמצם (כמובן הכל בסטטיסטיקות כי באמת כל אחד הוא מעבר למה שהיה צריך להיות באמת)
ימים יגידו
וזה גם לא בהכרח כך מכיון שכל מחזור - כל שכבת גיל יש יותר ילדים וממילא יותר בכמות גם שינשרו, לצערינו. ככל שהעיר גדלה....
לכן גם לא נכון להשוות את כמות אלו שרואים ברחוב היום לאלו שראינו לפני עשור מכיון שלפני עשור היו הרה םחות בגילאים האלו, לפחות בשכונות החדשות ולא בקרית ספר הישנה.
מה שאנחנו רואים זה הכמות.
זה נראה הרבה.
אנחנו לא סופרים אותם באחוזים. כשאנחנו רואים אותם בעיניים.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חשוב לדייק, אני מדברת על נתונים יבשים לאחר הקורונה, כפי שהגיע לאוזני ממי שדיברה עם הגורם מקצועי הבכירה בעיריה שמחזיקה את כל הנתונים. לעצם הענין אין חולק שהשבתת הלימודים חוללה שמות בקרב התלמידים.
אףצאחד לא מתכחש לזה שהקורונה עשתה בלאגן,
אבל,
את חוזרת לזה כל הזמן
ומתעלמת מכך שיש לא מעט נושרים גם מקרב מוסדות שהיו פתוחים בקורונה.

וזה נתון מאוד חשוב כי זה מספר שזה לא רק הקורונה....או השבתת הלימודים.
זה שילוב של כמה פקטורים.

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אז איך תסבירי את הנושרים ממוסדות שהיו פתוחים?
בסביבתי יש די הרבה כאלו.
אינני מכירה את הנתונים שאת מדברת אליהם ואין לי צורך לספק הסברים, אני רק הבאתי את הנתונים מהעיריה, אני מאמינה שרוב הציבור מבין שהנשירה התעצמה בגלל הקורונה במיוחד בקרב אלו שלא למדו שזה בעצם רוב הציבור.

אין שום הגיון בלטמון את הראש בחול כבנות יענה ולהתחמק מהעובדות הברורות והמוסכמות על כל גורמי החינוך רק בכדי לפתור את השאלה איך יתכן שהורו לסגור את המוסדות, אני חושבת שזה בכלל לא הדיון כאן.

אין ספק שנושרים היו לפני הקורונה ומכל המגזרים. ואין חולק שהשבתת הלימודים בקורונה וכל הנלווה לזה גרמה להעצמת הנשירה באחוזים גבוהים במיוחד מקרב אלו שלא למדו זמנים ממושכים.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אינני מכירה את הנתונים שאת מדברת אליהם ואין לי צורך לספק הסברים אני רק הבאתי את הנתונים מהעיריה, אני מאמינה שרוב הציבור מבין שהנשירה התעצמה בגלל הקורונה במיוחד בקרב אלו שלא למדו שזה בעצם רוב הציבור.

אין שום הגיון בלטמון את הראש בחול כבנות יענה ולהתחמק מהעובדות הברורות והמוסכמות על כל גורמי החינוך רק בכדי לפתור את השאלה איך יתכן שהורו לסגור את המוסדות, אני חושבת שזה בכלל לא הדיון כאן.
אף אחד לא טמן ראש בחול

רק שיש נתון שמצביע על זה שזה לא רק הקורונה.
בסביבה שלי יש כמה וכמה ממוסדות שהיו פתוחים.
זה הכל.

אז אולי הקורונה עשתה גם בעיות, וברור שעשתה
אבל זה לא רק זה.

וגם מול נתון זה לא צריך לטמון את הראש בחוך כבת יענה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה