דרוש מידע נוסע מתמיד אל על

בעל בעמיו

משתמש פעיל
פלא באמת שעוד אין אשכול בנושא זה...

אני טס לפחות פעמיים בשנה.
כמעט אף פעם לא התקרבתי לאל על, בגלל המחירים.
לאחרונה יצא לי לטוס איתם פעמיים, ושאלתי את עצמי מה אני מפסיד מכך שאין לי נוסע מתמיד אצלם.
ניסיתי טיפה לבדוק, אבל לא מצאתי מידע מסודר ומדויק.

בימים האחרונים ראיתי פרסום של אל על, שהם התקשרו בהסכם עם חברת וירג'ין אטלנטיק, שאיתם אני טס מפעם לפעם.
אז החלטתי לבדוק את הענין לעומק.

מי יוכל לעזור, לתת מידע מדויק וממוקד, במילים פשוטות, מה אפשר להרוויח/להפסיד מחברות במועדון הנוסע המתמיד באל על?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
להפסיד- אין, כי החברות היא בחינם.
להרוויח - יש את הנקודות שאפשר לצבור (ואם טסים הרבה, גם שדרוגים רציניים)

בעל בעמיו

משתמש פעיל
אז אנסח מחדש:
האם בסופו של דבר משתלם לשלם את המחירים של אל על, כי בסוף זה מתקזז או מקבלים שדרוגים מאוד משתלמים שמצדיקים את המחיר היקר.
שוב, אני לא טס המון, פעמיים בשנה בערך.

Israel85

משתמש חדש
פלא באמת שעוד אין אשכול בנושא זה...

אני טס לפחות פעמיים בשנה.
כמעט אף פעם לא התקרבתי לאל על, בגלל המחירים.
לאחרונה יצא לי לטוס איתם פעמיים, ושאלתי את עצמי מה אני מפסיד מכך שאין לי נוסע מתמיד אצלם.
ניסיתי טיפה לבדוק, אבל לא מצאתי מידע מסודר ומדויק.

בימים האחרונים ראיתי פרסום של אל על, שהם התקשרו בהסכם עם חברת וירג'ין אטלנטיק, שאיתם אני טס מפעם לפעם.
אז החלטתי לבדוק את הענין לעומק.

מי יוכל לעזור, לתת מידע מדויק וממוקד, במילים פשוטות, מה אפשר להרוויח/להפסיד מחברות במועדון הנוסע המתמיד באל על?​
יש אפשרות להיות חבר בחינם ואז צוברים נקודות כנגד טיסות. ויש אפשרות של חברות דרך כרטיס האשראי fly card ואז צוברים נקודות גם נגד רכישות, אבל יש תשלום חודשי של כ20₪.
האפשרות האחרונה שווה מאוד למי שרוכש בסכומים גבוהים.
עיקר הרווח בנקודות, הוא רכישת כרטיס בונוס בנקודות. מתחיל מכ9 אלף נקודות ו32$ מיסים לכרטיס צד אחד. כך ניתן למצוא כעת טיסות צד אחד לרומא (היה לפני שבוע שעבר גם לציריך ומילאנו) בשיא אוגוסט בכ16 אלף נקודות וכמה דולרים בודדים. בשעה שכרטיס במחיר מלא עולה כ350$
כרטיס בונוס שווה לכרטיס קלאסיק. כלומר מזוודה טרולי תיק גב, בחירת מושב וארוחה. אך הוא מוגבל באפשרויות הביטול שלו.
יש עוד הטבות אבל זה העיקר.
כל יום שלישי למשל יש מכירת כרטיסים לחברי הנוסע המתמיד בהנחה של 50% על הנקודות, אבל רק לתאריכים ספציפיים. אין במכירה תאריכים לחגים וליולי אוג'.
מקווה שעזרתי

בעל בעמיו

משתמש פעיל
יש אפשרות להיות חבר בחינם ואז צוברים נקודות כנגד טיסות. ויש אפשרות של חברות דרך כרטיס האשראי fly card ואז צוברים נקודות גם נגד רכישות, אבל יש תשלום חודשי של כ20₪.
האפשרות האחרונה שווה מאוד למי שרוכש בסכומים גבוהים.
עיקר הרווח בנקודות, הוא רכישת כרטיס בונוס בנקודות. מתחיל מכ9 אלף נקודות ו32$ מיסים לכרטיס צד אחד. כך ניתן למצוא כעת טיסות צד אחד לרומא (היה לפני שבוע שעבר גם לציריך ומילאנו) בשיא אוגוסט בכ16 אלף נקודות וכמה דולרים בודדים. בשעה שכרטיס במחיר מלא עולה כ350$
כרטיס בונוס שווה לכרטיס קלאסיק. כלומר מזוודה טרולי תיק גב, בחירת מושב וארוחה. אך הוא מוגבל באפשרויות הביטול שלו.
יש עוד הטבות אבל זה העיקר.
כל יום שלישי למשל יש מכירת כרטיסים לחברי הנוסע המתמיד בהנחה של 50% על הנקודות, אבל רק לתאריכים ספציפיים. אין במכירה תאריכים לחגים וליולי אוג'.
מקווה שעזרתי

אני מבין שאין הנחה נקייה על הכרטיס הבא שאני קונה - רק כי צברתי נקודות מהרכישה הקודמת. רק הזדמנויות לרכישת כרטיסי בונוס [שזה פחות מעניין אותי, כי אני לא טס לחופשות].
הבנתי נכון?

bajack

משתמש חדש
כל כרטיס ניתן לרכישה גם באמצעות נקודות, ביחס של 150 נקודות לדולר, ולא רק כרטיסי בונוס.
כל ההבדל הוא שבכרטיסי בונוס ובמבצעי יום שלישי, היחס משתלם יותר (מגיע לעיתים ל 60 נקודות לדולר).
מעבר לזה, בתור חבר הסטטוס שלך עולה ככל שאתה טס יותר, או ככל שתבצע יותר שימושים בכרטיס flycard, ואז גם צבירת הנקודות הופכת להיות מהירה יותר (עד 12 נקודות לכל דולר) וממילא ניתן מהר יותר להגיע לכמות נקודות שיכולה לכסות טיסות נוספות או שדרוגים ותוספות.
על פעמיים בשנה לרוב לא שווה כרטיס flycard, אלא אם מדובר בטיסות יקרות (ארה"ב והמזרח הרחוק, או ביזנס).
אני נוסע בממוצע פעם בחודש, ומאז תחילת המלחמה נוסע בעיקר עם אל על ומרוצה מאוד! הרבה מעבר למה שחשבתי.
אז נכון שבטיסות הלואו קוסט המחירים זולים יותר לרוב (לא תמיד), אבל בהשוואה מול חברות סדירות המחירים לא יקרים יותר ולפעמים אפילו זולים יותר, ובשקלול יתרונות הנוסע המתמיד זה בהחלט משתלם.

bajack

משתמש חדש
אני טס גם לאירופה וגם לארה"ב.
מה נכון לי לעשות;
לטוס הכל באל על?
לטוס הכל לא באל על?
לטוס דרך אל על לארה"ב, ולא דרכם לאירופה?
בגדול הכי נכון זה לטוס באותה חברת תעופה (או בחברות ששייכות לאותה ברית, במידה ויש), כי זו הדרך לצבור כמה שיותר נקודות שיאפשרו לך לקבל טיסות חינם בסופו של דבר.
במקרה שלנו, כרגע אל על לא שייכת לאף ברית (אם כי היא בכיוון להצטרף לסקיי טים, מתישהו), ובגלל אי הוודאות ששוררת כיום בעולם התעופה הישראלי עקב המלחמה, לכן לדעתי הדבר הכי נכון זה ליסוע כל הזמן עם אל על, גם בגלל שלהם יש את טווח היעדים הגדול ביותר מישראל וגם בגלל שאלה הטיסות הכי בטוחות שיתקיימו, ביחס לחברות האחרות.
כמובן שאם בטיסה ספציפית יש פערים מאוד גבוהים, אז הכלל הזה לא תקף, אבל בהנחה ופער המחירים בין החברות הסדירות לאל על לא מאוד משמעותי, מומלץ להעדיף אל על במקרה הזה ולהתמיד בזה.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
האם בסופו של דבר משתלם לשלם את המחירים של אל על, כי בסוף זה מתקזז או מקבלים שדרוגים מאוד משתלמים שמצדיקים את המחיר היקר.
לדעתי, לא שווה לשלם יותר כסף כדי לטוס אלעל או בכל מועדון אחר.

יעקב דב

משתמש פעיל
פעמיים בשנה לא זאת אומרת תפתח מועדון זה חינם ואם זה אותו מחיר פחות או יותר תיקח אל על
אבל אם זה רק פעמיים ואתה לא מתכוון לפתוח פליי כארד לא שווה לשלם יותר כסף

תמיד כדאי לחשוב לא לשלם יותר בגלל נקודות שבסוף לא יועילו!!!
רק מה השירות שלהם השתפר מאז שרוזברג קנה את החברה

s.arcit

משתמש פעיל
יהיה לך אחת הטיסות זולה ב500 ש"ח הכי הרבה
אם אתה נוסע בחברה זולה יותר בפער
אז אין סיבה שיהיה לך שווה

bajack

משתמש חדש
זו ההטבה היחידה שאני יכול לקבל כחבר מועדון, הנחה במחיר טיסה?
או שיש עוד הטבות ושדרוגים?
מעבר להנחה (עד לרמה של כרטיס כמעט בחינם), תוכל לקבל הטבות נוספות בדמות שדרוגי מחלקה (לביזהס או פרימיום), מזוודות חינם, שדרוג מושבים, בחירת מושבים חינם, כניסה לטרקלינים, עמדות צ'ק אין ובידוק נפרדות וכאלה

bajack

משתמש חדש
ספרו לי על זה.
אולי כן שווה לי?!
פליי קארד נותן לך צבירת נקודות מואצת (תוספת 20% בכרטיסי טיסה), נותן אפשרות לצבור נקודות ברכישות (4 או 8 ש"ח לנקודה) וגם צבירת יהלומים ברכישות לצורך עליה במעמדות.
אצלי למשל, בכל חודש צובר 4000-5000 נקודות רק בשימוש באשראי, שזה נותן למשל כרטיס לקפריסין בחודש אחד או לבודפשט בחודשיים וחצי, גם אם לא אעלה אפילו על טיסה אחת בפרק הזמן הזה.

אושר מתקרב

משתמש רשום
לפעמים יש מבצעים למי שמצטרף לפלייקארד ,לפעמים נקודות ולפעמים כרטיסי טיסה מתנה
המבצעים בדר''כ בסוף השנה הלועזית ובאזור פסח
עוד משהו שהרבה לא יודעים, ניתן לשייך כל כרטיס אשראי למועדון הנוסע המתמיד ולהרוויח נקודות,אמנם הרבה פחות מהכרטיס של אל על, אבל זה בחינם לגמרי ולא סותר הנחות אחרות מהכרטיס, אני מקבל 50 נק' על כל 750 שקל שיוצא מהאשראי

DreamDesign

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד משהו שהרבה לא יודעים, ניתן לשייך כל כרטיס אשראי למועדון הנוסע המתמיד ולהרוויח נקודות,אמנם הרבה פחות מהכרטיס של אל על, אבל זה בחינם לגמרי ולא סותר הנחות אחרות מהכרטיס, אני מקבל 50 נק' על כל 750 שקל שיוצא מהאשראי
@אושר מתקרב
איך עושים את זה ?

bajack

משתמש חדש
זה אומר 15 ש"ח לכל נקודה, בשעה שבפליי קארד פרימיום מקבלים נקודה על כל 4 ש"ח. מי שממילא נוסע וחשוב לו הנקודות, עדיף לעשות כרטיס ייעודי לזה ולהרוויח כפליים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה