השוכר עז?!לטובת משכיר הנכס..
??השוכר עז?!
אני לא מבין בזה כ"כ.. זה ממש בעד השוכר? את השוכר שלי זה לא מעניין ב"ה, ובפועל אני לא באמת משתמש בזה.. רק אם חלילה הוא יעשה לי בעיות רציניות אני אצטרך להתעסק עם זה.. יש אמינות וחוזה בע"פ.החוזה צריך להיות הוגן ל2 הצדדים.
(ואגב,אני גם משכיר)
אין דבר כזה את השוכר זה לא מעניין.אני לא מבין בזה כ"כ.. זה ממש בעד השוכר? את השוכר שלי זה לא מעניין ב"ה, ובפועל אני לא באמת משתמש בזה.. רק אם חלילה הוא יעשה לי בעיות רציניות אני אצטרך להתעסק עם זה.. יש אמינות וחוזה בע"פ.
מציאות!! הסברתי לו והוא לא הניד עפעף.. חתם מייד.אין דבר כזה את השוכר זה לא מעניין.
מנסיון רב, [כמעט] כל אלה שחותמים איתך חוזה בלי להניד עפעף, תשמור את החוזה בכספת, יהיה לך בו שימוש רב...מציאות!! הסברתי לו והוא לא הניד עפעף.. חתם מייד.
וזה לא עכשיו דירה של 120 מטר עם בלאגן ומשפחה 8 נפשות וכו'
כולה יחידה בבני ברק לרווק 20 מ"ר..
אני לא מבין בזה כ"כ.. זה ממש בעד השוכר? את השוכר שלי זה לא מעניין ב"ה, ובפועל אני לא באמת משתמש בזה.. רק אם חלילה הוא יעשה לי בעיות רציניות אני אצטרך להתעסק עם זה.. יש אמינות וחוזה בע"פ.
בנתיים שנה וחצי לא נגעתי בו... לא כולם מחפשים מריבות וכמובן הרבה ס"ד לשוכר טוב (פסלתי איזה 10 לפניו מפני מראית עין..)מנסיון רב, [כמעט] כל אלה שחותמים איתך חוזה בלי להניד עפעף, תשמור את החוזה בכספת, יהיה לך בו שימוש רב...
אמינות זה דבר חשוב, אבל נסיון רב שנים שלי ושל רבים שחובה שהחוזה יהיה ברור ומפורט כאילו אתה משכיר לגוי, ואז אתם תחיו כמו יהודים, אבל אם החוזה נחתם "כמו יהודים" אז במקרים רבים תסיימו אותו כמו שני גויים.
א. אל יתהלל חוגר כמפתח...בנתיים שנה וחצי לא נגעתי בו... לא כולם מחפשים מריבות וכמובן הרבה ס"ד לשוכר טוב (פסלתי איזה 10 לפניו מפני מראית עין..)
א. אל יתהלל חוגר כמפתח...
כמובן הרבה ס"ד לשוכר טוב
התכוונתי לשוכרים שקטים ורגועיםלא כולם מחפשים מריבות
אפשר לשאול מה זה אומר הכותרת - בלתי מוגנת ??מצו''ב
שלא חל על הדירה החוק להגנת הדייר (דמי מפתח)אפשר לשאול מה זה אומר הכותרת - בלתי מוגנת ??
שזה אומר ??(סליחה על הבורות בענין....)שלא חל על הדירה החוק להגנת הדייר (דמי מפתח)
דייר מוגן לא הופך להיות הבעלים של הדירה ואם הוא לא משלם יש דרך להוציא אותו, זה אמנם יותר מורכב אבל אפשרי, ההגנה מיועדת בעיקר מפני העלאת שכירות והפסקת שכירות לא מחמת הפרה של הדייר.שהדייר לא יכול להשתכן בדירה בלי לשלם ושאר דברים שהמדינה הכניסה בחוק לטובת הדייר (חפשו בגוגל חוק הגנת הדייר)
דייר מוגן (דמי מפתח) אם מוכיחים שמישהו גר איתו במשך תקופה לפני שהוא נפטר אז א"א להוציא את ההוא מהדירה ועוד כל מיני תקנות ופרצות שנועדו לתקוע את המשכיר.דייר מוגן לא הופך להיות הבעלים של הדירה ואם הוא לא משלם יש דרך להוציא אותו, זה אמנם יותר מורכב אבל אפשרי, ההגנה מיועדת בעיקר מפני העלאת שכירות והפסקת שכירות לא מחמת הפרה של הדייר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: