רק אחרי שההגרלה מסתיימת ויש תוצאותהאם אני יכול לבדוק לבד איפה אני בתור לזכיה
את המידע הזה היית יכול לקבל כאן באשכולות הרלוונטיים בחינם מ @בית שמשניק ועוד בעלי חסד שעונים לכל שואל ומעלים ניתוחים סטטיסטיים בקשר למחיר למשתכן.אני לדוגמא הפסדתי את הדירה שלי במשתכן זכיתי שנתיים אחרי ההגרלה בעקבות ביטול של מישהו כי כבר חתמתי זוכה בשוק חופשי ואם היה מישהו שידע לאמר לי שיש לי עדיין סיכוי בזכות ביטולים של אחרים לא היתי קונה בשוק חופשי וכן היה שווה לי לשלם על 20 אש"ח. אומנם זה נוכלות צורת ההגשה של הדברים קידום וכו אבל בעיקרון יכול להיות שהוא מציל לאנשים את הזכיה שלהם
איפה אפשר לבדוק את זהרק אחרי שההגרלה מסתיימת ויש תוצאות
באתר שלהםאיפה אפשר לבדוק את זה
איפה באתר שלהם אני לא מוצא אתזהבאתר שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: