מציעה לך למצוא את הזמן לנסוע אליה באופן חד פעמי לקרית ספר.מכירים מישהו בבית שמש שעובד בשיטה שלה?
חייבת דחוף לבן שלי שיש לו ירידה משמעותית בשמיעה
ולא מתאים לי כעת ליסוע עד מודיעין
כרגע זה לא רלוונטימציעה לך למצוא את הזמן לנסוע אליה באופן חד פעמי לקרית ספר.
מדובר על נסיעה של 40 דקות
תלכי פעם אחת והיא תראה לך את התרגילים, תוכלי בהמשך לעשות בעצמך
שכינה שלי הבן שלה שמע 20 אחוז ואחרי שהלכה אליה הכל הסתדרכרגע זה לא רלוונטי
כיון שהמצב איתו ממש חמור מבחינת שמיעה,
אני כן אשמח להמלצה על מישהי בבית שמש
תודה בכולופן
אולי תשלמי לה ותבקשי ממנה אחת שהיתה אצלה וגרה בבית שמש כי בעצם שכנה שלי אמרה שכל הזכויות שמורות או משו כזה אם תמצאי תגידי לי אני גם מבית שמש ומתיסרת... כאב תופתכרגע זה לא רלוונטי
כיון שהמצב איתו ממש חמור מבחינת שמיעה,
אני כן אשמח להמלצה על מישהי בבית שמש
תודה בכולופן
מומלץ לא להשתמש בקיסמי אוזניים בכלל...@הילה פוטוגרפי למי שנוטה לסבול מדלקות אוזניים מומלץ לחטא את קיסמי האוזניים לפני השימוש (פשוט להטביל אותם באלכוהול ואז להשתמש).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: