דרוש מידע נוזלים באוזניים, וניתוח

דותוש'

משתמש מקצוען
אצלי נותחו 4
כל אחד והסיפור שלו
1 היה בן 3 ודיבר מקסים אבל היו לו שיבושים (עד היום, אגב, הוא סוחב את השיבושים וכן שפה דלה, והוא בן 5)

2 ניתנו סתם בבי"ח והמנתחת שהיתה אחראית

2 ניתחנו באסותא רמת החייל אצל אייל רוסו (מקבל דרך מכבי גם)
הוא גם הרופא של הילדים ועסקן רפואי גדול מאוד המליץ לנו

הוא הפך לידיד משפחה כבר...
הוא ניתח את 2 הילדים באותו יום, ער"פ עם תינוק בן חודש, זה היה מאוד נדיר ונשאר לו בזיכרון...
לא הבנתי הניתוח לא עזר -לילד בן החמש?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אנחנו ניתחנו במעייני הישועה, היינו ממש מרוצים.
יש היגיון בפקפוק ברופא שהוא גם המנתח- כי מנתחים אוהבים לנתח.
מה שצריך לקחת בחשבון זה שאי אפשר לדעת כמה זמן יחזיקו הכפתורים באזניים עד שייפלו
ענין של מזל (ותפילות!!!)
מכירה ילדים שלא רק התפתחו שפתית לאחר ניתוח כפתורים, אלא הפכו לרגועים וממושמעים יותר.
פשוט ילדים חדשים!
חוץ מזה, גם אם הילד גאון, והוא מצליח להבין את כל מה שקורה סביבו כשהוא בקושי שומע, תחשבו כמה אנרגיות הוא מכלה על זה!
לפעמים זה גם משפיע בסופו של דבר מבחינה חברתית, גורם לילד להיות שולי ושקט יותר.

בת צלפחד

משתמש מקצוען
נתחנו מזמן אצל ד"ר וינברגר מהדסה. רופא חרדי - היינו מאד מרוצים.
רגע לפני ניתוח ממליצה לנסות רפלקסולוגיה אצל גב' א. מזרחי מביתר - מדהימה ועוזרת.
אכן הניתוח נחשב בטוח, אבל לבן שלי שהיום הוא בן 17 - נשאר "חורון" קטנטן בעור התוף ולכן הוא לא יכול להרטיב את האוזן.
[החור יכול להיווצר גם מדלקות חוזרות ואפילו בצורה יותר קשה... ]

אין עוד מילבדו

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני בתור ילדה עשיתי ניתוח כפתורים אצל ברמה רופא מאוד מאוד מאוד מומחה
וכן בתור ילדה עד גיל הבגרות היולי דלקות הכפתורים עזרו מאוד
וכמו שמישהי כאן אמרה כבר ניהיה לי חור בעור התוף לא מהניתוח אבל לא כדאי להזניח קורה מדלקות חוזרות ונישנות
(ברעיון צריך לעבור ניתוח ליסגור את זה )ועדד היום הולכת ליבדיקות והיתצועיות רק אצל ברמה

zip u

משתמש צעיר
אצלי נותחו 4
כל אחד והסיפור שלו
1 היה בן 3 ודיבר מקסים אבל היו לו שיבושים (עד היום, אגב, הוא סוחב את השיבושים וכן שפה דלה, והוא בן 5)

2 ניתנו סתם בבי"ח והמנתחת שהיתה אחראית

2 ניתחנו באסותא רמת החייל אצל אייל רוסו (מקבל דרך מכבי גם)
הוא גם הרופא של הילדים ועסקן רפואי גדול מאוד המליץ לנו

הוא הפך לידיד משפחה כבר...
הוא ניתח את 2 הילדים באותו יום, ער"פ עם תינוק בן חודש, זה היה מאוד נדיר ונשאר לו בזיכרון...

סליחה שאני סותרת אותך אבל בבקשה אל תתקרבי לאייל רוסו
הוא באמת רופא שמקבל ממכבי אבל הוא רופא אנטיפט ובכלל לא מבין גדול!
מנסיון אישי שלי ואחיותי.....
סיפור שאני חוויתי איתו:
הייתי אצלו כשהבן שלי היה בן כמה חודשים באתי אליו כי הרגיש לי שהאף שלו סתום.
הוא ישר אמר לי שכנראה יש לו חסימה בנחיר אחד ושאני יצטרך לעשות ניתוח כדי להוריד את החתיכת עור שנמצאת שם.
החדיר לו מצלמה דרך הגרון ואמר שכנראה זה זה.
נסעתי לבית חולים דנה שם יש רופא מומחה של אף אוזן גרון עשו לו גם כן צילום בתוך האף
והוציאו חתיכה ענקית של נזלת יבשה!!!!
אני לא צריכה לספר את העוגמת נפש והפחד עד שהגענו לבית חולים דנה והתברר מה זה היה.
סיפור של אחותי.
אחותי עשתה לבן שלה ניתוח כפתורים אצל ד"ר שטרן ואחרי הניתוח הלכה לד"ר רוסו רק לביקורת.
הוא הסתכל באוזן ואמר לה שהכפתור ממש נמצא בקצה ומשך אותו החוצה.
ברגע שהוא עשה את זה הוא מיד קלט שהוא עשה כאן משהו לא בסדר ונבהל נורא והתחיל לברבר שזה כבר היה בחוץ וכו...
בקיצור שנהיה לו חור בעור התוף ב"ה ב"ה החור נסתם אבל זה יכל להגמר אחרת....

רות. פ.

משתמש פעיל
שני הילדים שלי עשו ניתוח כפתורים , אני חושבת שזה חובה וחבל על הזמן לנסות דברים חלופיים לניתוח
בזמן הזה הילד לא שומע ומפספס את ההתפתחות שלו בשנים הכי חשובות שלו!
ממליצה על ד'ר טלמור רופא ומנתח מקצועי ביותר!!

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מומלץ מאד להתקשר לעזר מציון, לומר מה הבעיה, מי הרופא שאבחן, והם יודעים הכי טוב להמליץ למי ללכת.
לנו לילד אחד המליצו על ד''ר פטר פרידמן - והוא בסוף ניתח במעייני הישועה.
בפעם אחרת כשחששנו שחזר וצריך ניתוח חוזר - המליצו ללכת לד''ר יורם שטרן. (מקבל גם בשניידר, וגם בבית נח - בתשלום של רופא מייעץ - 120 ש''ח למבוטחי כללית)

במבונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שני הילדים שלי עשו ניתוח כפתורים , אני חושבת שזה חובה וחבל על הזמן לנסות דברים חלופיים לניתוח
בזמן הזה הילד לא שומע ומפספס את ההתפתחות שלו בשנים הכי חשובות שלו!
ממליצה על ד'ר טלמור רופא ומנתח מקצועי ביותר!!
כל מקרה לגופו!
בילד אחד - רצנו לנתח.
בילד אחר - עבר את גיל הילדות, התפתח כמו שצריך. אמנם בכל שנה בחורף נטה לדלקות אוזניים... אבל ב''ה גם זה הפסיק מגיל 6.

ראש מנוע

משתמש פעיל
הבת שלי סובלת מנוזלים שפוגמים בשמיעה הלכנו לרופא שהמליץ על ניתוח כפתורים פלוס הוצאת פוליפ משום מה ליבי לא נוטה לסמוך על הרופא הנ"ל(הוא גם המנתח..)
מתענינית האם יש דרך מומלצת וח"ו ללא סיכונים לייבש נוזלים באוזניים
תודה רבה!
יש בשערי צדק מומחה בשם פרופסור סישל
הרבה ממליצים עליו אולי כדאי לכם לשמוע ממנו חוות דעת.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סליחה שאני סותרת אותך אבל בבקשה אל תתקרבי לאייל רוסו
הוא באמת רופא שמקבל ממכבי אבל הוא רופא אנטיפט ובכלל לא מבין גדול!
מנסיון אישי שלי ואחיותי.....
סיפור שאני חוויתי איתו:
הייתי אצלו כשהבן שלי היה בן כמה חודשים באתי אליו כי הרגיש לי שהאף שלו סתום.
הוא ישר אמר לי שכנראה יש לו חסימה בנחיר אחד ושאני יצטרך לעשות ניתוח כדי להוריד את החתיכת עור שנמצאת שם.
החדיר לו מצלמה דרך הגרון ואמר שכנראה זה זה.
נסעתי לבית חולים דנה שם יש רופא מומחה של אף אוזן גרון עשו לו גם כן צילום בתוך האף
והוציאו חתיכה ענקית של נזלת יבשה!!!!
אני לא צריכה לספר את העוגמת נפש והפחד עד שהגענו לבית חולים דנה והתברר מה זה היה.
סיפור של אחותי.
אחותי עשתה לבן שלה ניתוח כפתורים אצל ד"ר שטרן ואחרי הניתוח הלכה לד"ר רוסו רק לביקורת.
הוא הסתכל באוזן ואמר לה שהכפתור ממש נמצא בקצה ומשך אותו החוצה.
ברגע שהוא עשה את זה הוא מיד קלט שהוא עשה כאן משהו לא בסדר ונבהל נורא והתחיל לברבר שזה כבר היה בחוץ וכו...
בקיצור שנהיה לו חור בעור התוף ב"ה ב"ה החור נסתם אבל זה יכל להגמר אחרת....
יכול להיות, אצלכם

אנחנו שאלנו, דעת תורה, וזה מה שאמרו לנו.

אסתי וויג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ניתוח כפתורים לא תמיד עוזר לצמיתות,הבת שלי נותחה ואחרי שנתיים הכל חזר ואז (לפני 15 שנה)הלכתי לרפלקסולוגית רינה פליישמן הידועה וזה עזר לצמיתות.
שנה שעברה הבן שלי בן שנתיים לא דיבר היתה ירידה בשמיעה,הלכתי אליה מיד ותך שלושה חודשים הנוזלים התיבשו והוא התחיל להתקדם בדיבור,היינו בבדיקת שמיעה חוזרת רק כדי לשלוח לפרופסור הוכחה שזה עזר ולא הזנחנו,הוא בעיקרון ממש לא דחף לניתוח כששמע שאנחנו מטפלים בצורה אחרת.
אני עובדת בגן וכל שנה שולחת אליה ילדים והאמהות ממש מודות.
הטלפון שלה 0504101609.
(דרך אגב היו אצלה ילדים אחרי שעברו כבר 2-3 ניתוחים)

sheen

משתמש מקצוען
ניתוח כפתורים לא תמיד עוזר לצמיתות,הבת שלי נותחה ואחרי שנתיים הכל חזר ואז (לפני 15 שנה)הלכתי לרפלקסולוגית רינה פליישמן הידועה וזה עזר לצמיתות.
שנה שעברה הבן שלי בן שנתיים לא דיבר היתה ירידה בשמיעה,הלכתי אליה מיד ותך שלושה חודשים הנוזלים התיבשו והוא התחיל להתקדם בדיבור,היינו בבדיקת שמיעה חוזרת רק כדי לשלוח לפרופסור הוכחה שזה עזר ולא הזנחנו,הוא בעיקרון ממש לא דחף לניתוח כששמע שאנחנו מטפלים בצורה אחרת.
אני עובדת בגן וכל שנה שולחת אליה ילדים והאמהות ממש מודות.
הטלפון שלה 0504101609.
(דרך אגב היו אצלה ילדים אחרי שעברו כבר 2-3 ניתוחים)
רפלקסולוגיה לרוב לא עוזר לצמיתות.
טיפול עקבי מאד יכול להועיל, גם לא תמיד.
מנסיוני הבעיה המרכזית ברפלקסולוגיה שההורים סומכים על הרפלקסולוגית שאומרת שהמצב השתפר ולא ממשיכים במעקבי שמיעה ואא"ג לאורך זמן (ולא, בדיקה אחת לאחר תקופת טיפול לא מספיקה בכלל. לנוזלים יש נטיה לחזור).

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
רינה פליישמן-מנסיון לילד בן שנתיים+ שלא דיבר מילה וכל הזמן סבל מדלקות אוזניים.
כמובן המון עקביות של ההורים אבל הם חסכו ניתוח
אחרי שכמה רופאים אמרו להם שהפתרון היחיד זה ניתוח

בת צלפחד

משתמש מקצוען
אני בתור ילדה עשיתי ניתוח כפתורים אצל ברמה רופא מאוד מאוד מאוד מומחה
וכן בתור ילדה עד גיל הבגרות היולי דלקות הכפתורים עזרו מאוד
וכמו שמישהי כאן אמרה כבר ניהיה לי חור בעור התוף לא מהניתוח אבל לא כדאי להזניח קורה מדלקות חוזרות ונישנות
(ברעיון צריך לעבור ניתוח ליסגור את זה )ועדד היום הולכת לבדיקות והתצועיות רק אצל ברמה
לגבי חור בעור התוף - זו סוגיה מאד מעניינת.
יש ל ילדה שהיו לה בלי סוף דלקות כולל נזילה של מוגלה מהאוזן במשך שנים וב"ה החור נסגר לגמרי. [ עד היום - אפי' שהיא בעצמה אם ל-2 ילדים מדי פעם יש לה דלקות אזניים...]
יש לי ילד שעבר ניתוח כפתורים לפני גיל שנה בגלל דלקות נוראיות, חום גבוה - ואנטיביוטיקות שלא כ"כ הועילו. וב"ה נשאר רק חורון קטן.
ויש לי בן שאף פעם לא סבל מדלקות אוזניים. פעם אחת בגיל 4 הייתה לו דלקת קשה - מסטואידיטיס [ בעצם ] והיא השאירה לו חור ענק על כל עור התוף , כמעט ללא שוליים... הוא עבר ניתוח לפני שבוע וחצי אצל ד"ר מיכל קאופמן - לתיקון החור. [ היינו מרוצים ב"ה. , קבלנו המלצות ... עי"כ ]
בכל מקרה בעבר ההמלצה לתקן את החור הייתה רק לאחר שעוברת שנה ללא דלקות . היום ממליצים להקדים כי מסתבר שאחרי התיקון הדלקות אי"ה נעלמות...
אז חשוב להתייעץ עם רופאים מעודכנים, אנחנו "סחבנו" את הניתוח עד גיל 16 וחבל אפשר היה לעשות אותו קודם.
בהצלחה לכולם!

שני כהן 100

משתמש מקצוען
בקשר לדלקות אוזניים (לא נוזלים)- לבן שלי מאז שנולד היה סובל המון מדלקות אוזנים חוזרות ונשנות.
כל שן שיצא הייתה מלווה בדלקות וחום.
שמעתי מכמה, על שום עם שמן זית(לטגן 3 שיני שום עם 3 כפות שמן זית)
ואז לטפטף/למרוח (לפי העניין) על האוזן.
מאז שהתחלתי להשתמש פחתו הדלקות באופן ניכר, הרופא שכבר המליץ על כפתרים בעצמו התפלא ולא הבין מה הסיבה.
ממליצה מאוד לנסות!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה