פנו אלי למייל ואשמח לבדוק אתך את העובדות, hakama.ivrאין לכתוב כתובת מיילאני רשום כבר כמה חודשים ופעם בשבוע נכנס לשמוע מה קורה שם
אין שום דבר בשלוחת ההתראות (שלוחה 1) לא יתכן שנסגרה קבוצה ולא רשמו את מי שהיה רשום בה
ובשלוחה 2 שאמורה לתת מידע כמה נרשמים יש המספרים משחקים
לדעתי לא כדאי לעשות דרכם עד שמישהו כאן יגיד שבאמת זה אמיתי ויצרו איתו קשר
המייל לא עובדrianoongroupאין לכתוב כתובת מייל
איך פונים אליהם?תפנו ל דגל התורה, הם מארגנים קבוצות כל הזמן
תוכל לשלוח את המייל במקום @עם #?דגל התורה <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
לירושלים: 02-6774500
מתקשרים והם רושמים את הפרטים, אמרו שיחזרו כשתהיה קבוצה.
הבעיה היא שלא ידוע מתי תהיה, אני מקווה שלא יגרום לבעיות מול משרד התחבורה, שלא יעבור זמן רב מידי
תלוי לפי הביקוש, ביתד נאמן מרשים לפרסם את זה חינם ב'רשות הרבים' מה שמאוד מועיל לעניןאיך פונים אליהם?
בעלי עשה פעם שעברה קורס נהיגה מונעת ולא היתה חוויה במיוחד, בקיץ, נשים וגברים יחד
השאלה אם יש קורס נהיגה נכונה נפרד בבני ברק נגיד?
איך אפשר לדעת?
ידוע לי על מישהו שחידש את הרשיון לפני שחסמו לו את האפשרות לחדש, פשוט הוא הזמין באתר רשיון חדש כמה חודשים לפני הזמןמישהו הצליח לחדש את הרישיון למרות שהיה צריך קורס?
degel#degel.org.ilתוכל לשלוח את המייל במקום @עם #?
כי זה חסום פה..
הקפצה
מחפש פרטים על קורס רענון נהיגת מונעת
בהפרדה לגברים
אנחנו נעזרנו בהם, שווה להתקשרדגל התורה <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
לירושלים: 02-6774500
מתקשרים והם רושמים את הפרטים, אמרו שיחזרו כשתהיה קבוצה.
הבעיה היא שלא ידוע מתי תהיה, אני מקווה שלא יגרום לבעיות מול משרד התחבורה, שלא יעבור זמן רב מידי
הם לא יחדשו את הרישיון אם לא עושים קורסאני צריך בבני ברק. יש?
כמה זמן מאז ששלחו לי את המכתב על הקורס אני צריך לעשותו?
זהו שכתוב לי עד 17.1.24 זה הגיוני שכבר שלחו לי מכתב כבר לפני 4 חודשים?הם לא יחדשו את הרישיון אם לא עושים קורס
מועד פקיעת תוקף הרישיון כתוב על הכרטיס
עד אז צריך לעשות ..
הגיוני הגיוניזהו שכתוב לי עד 17.1.24 זה הגיוני שכבר שלחו לי מכתב כבר לפני 4 חודשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: