התייעצות נהיגה - ירושלים או מודיעין

שרה ל 123

משתמש פעיל
שווה לנסוע עד מודיעין בשביל ללמוד נהיגה?
אומרים שהרבה יותר קל לעבור שם טסטים, כמה זה נכון?
איך הטסטים החדשים?

נחליאלי(ת)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אומרים שיותר קל
לא יודעת מה במציאות
והאם שווה לנסוע זה תלוי במיקום בירושלים(בד"כ בירושלים זה באיזור תלפיות אם אני לא טועה)
לגבי הטסטים אני יודעת שהמתנה לטסט במודיעין היא יומיים-שלוש, אין לי מושג כמה זמן זה בירושלים

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
שווה.
הסיבה היא כי ירושלים פקוקה ובטח מהיום.
כדי ללמוד נהיגה צריך לנהוג ולא קלאץ' ברקס גז.
חוץ מזה שמודיעין הרבה הרבה יותר קלה

RUSI10

משתמש מקצוען
בלי קשר ללימוד נהיגה, כאחת שנוהגת גם במודיעין וגם בירושלים, הכבישים במודיעין הרבה יותר נוחים, והנהגים שם יותר סבלניים מאשר בירושלים , ובטח שאין במודיעין פקקים אינסופיים כמו בי-ם.
כך שיותר רגוע וקל ללמוד שם, ובאמת הרבה תלמידים מגיעים למודיעין מכל מיני מקומות, ויש הציע גדול של מורים ומורות לנהיגה.
אבל המרחק וכסף הנסיעה הוא גם שיקול שצריך לקחת בחשבון.

ששל

משתמש מקצוען
תלוי מאיפה בירושלים
אם את גרה ברמות ודאי שווה מודיעין
גם פחות זמן נסיעה וגם לימוד יותר קל וחלק

לחיל אומר

משתמש מקצוען
אם זה רק בשביל הטסט אפשר לחפש מורה שיסכים להביא רק כמה שיעורים אחרונים במודיעין ולשלוח לטסט

קופירייטה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
אני חיכיתי לטסטים במודיעין 3 שבועות. ככה שלגבי טסטים מהירים זה לא שיקול.

ג.ש.ם.

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
אם זה רק בשביל הטסט אפשר לחפש מורה שיסכים להביא רק כמה שיעורים אחרונים במודיעין ולשלוח לטסט
פחות מומלץ!
חלק מהלימוד זה התרגלות לנהיגה אופטימלית בכביש שאתה מכיר ישר והפוך ולוקח זמן לקלוט הכל ובפרט בחד סיטרי במודיעין בשילובים לדו...

progitm

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
כמה עולה שיעור אצל מורת נהיגה באזור מודעין?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה