׳Uber חבילות׳ לא טוב?
לא מצליחה להגיע לאופציה הזו דרך האתר, כנראה שמזהה שאני משתמשת מהמזרח התיכון, בהתחלה האתר הוצג לי בערבית...׳Uber חבילות׳ לא טוב?
אולי באפליקציה כן יעבוד, אם יש לך אפשרות כזו.לא מצליחה להגיע לאופציה הזו דרך האתר, כנראה שמזהה שאני משתמשת מהמזרח התיכון, בהתחלה האתר הוצג לי בערבית...
לא עזר לי לשנות מיקום בחשבון.
האופציה היחידה שהוא נותן לי זה נסיעה פשוטה, אבל לא בטוחה אם חוקי מבחינת אובר להזמין רייד ובסוף לשלוח איתו רק משלוח בלי נוסע..
ידידה ניסתה בשבילי עם אפליקציה. התקינה במיוחד בשבילי, וגם שם האפשרות היחידה זה rides רגילים.אולי באפליקציה כן יעבוד, אם יש לך אפשרות כזו.
אינני בטוח (נראה לי שעשיתי את זה פעם, אבל אני לא זוכר במאה אחוז), אבל תוכלי להזמין - וברגע שהנהג מאשר את הנסיעה, תכתבי לו שזה לא עבור נוסע אלא עבור חבילה, ותבררי אם זה בסדר.ידידה ניסתה בשבילי עם אפליקציה. התקינה במיוחד בשבילי, וגם שם האפשרות היחידה זה rides רגילים.
ידוע לכם אם יש בעיה להזמין נסיעה ובפועל להשתמש למשלוח חבילה?
מפלטבוש לקווינס.מאיפה לאיפה?
אם אוכל - אשמח לעזור
בקשר לאובר - אנחנו משתמשים בהם לפעמים להעברת חבילות ומזמינים רייד רגיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: