הת"ת המרכזי
משתמש פעיל
גייטסהד לא עיר חרדיתניוקאסל או גייטסהד? כי הרי בגייטסהד החרדית לא נותנים לזרים להשקיע.
יש אזור חרדי בתוך העיר גייטסהד שבו משקיעים לא קונים
גייטסהד לא עיר חרדיתניוקאסל או גייטסהד? כי הרי בגייטסהד החרדית לא נותנים לזרים להשקיע.
תבדוק את זה במדויק. הקהילה שם מאוד קהילתית וממושמעת לרבנים, והבנתי שהם אוסרים על משקיעים לקנות ולהשכיר, כדי לשמור על המחירים הנמוכים ובצדק.מוזר
מתווך מגייטסהד הציע לי לקנות שם
נכון מאוד ועל זה שאלתי.גייטסהד לא עיר חרדית
יש אזור חרדי בתוך העיר גייטסהד שבו משקיעים לא קונים
כל צפון אנגליה זה אוכלוסיה של כורי פחםבניוקאסל הרמה קצת יותר גבוהה, יש שם גם סטודנטים וכו.
ולכן שאלתי איפה בדיוק יש השקעות טובות.
כורי פחם לשעבר.כל צפון אנגליה זה אוכלוסיה של כורי פחם
ולכן זה השקעה שווה כי הם לא מסוגלים לקנות דירה
והרבה פעמים מקבלים את השכירות ישירות מהמדינה
מנסיון אתם אומרים כך?אני מכיר באופן אישי 2 אנשים שהשקיעו דרכה והרווח שלהם הוא יותר מ 8% לא כולל עליית ערך
כמו כן, מבירור עם המשקיעים הנ"ל, חברת ישר ולנדל"ן היא אמינה מאוד, התהליך התבצע בצורה שקופה מאוד, תוך מענה לכל הסיכונים האפשריים.
עדיין מוטל על כל אחד לבדוק כל השקעה לגופו.
אפשרויות המינוף שיש בנדל"ן ובעיקר בחו"ל לא כך כך קיימות בשוק ההון
אין לי מושג מה התשואה באנגליהמנסיון אתם אומרים כך?
למה כמה נראה לכם התשואה באנגליה לדירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: