כל קולה מכיל הרבה קופאין וזה יכולה להיות הסיבה לנדודי שינה יש כאלה שלא משפיע אליהם.פעמים רבות אני חווה נדודי שינה אחרי שתיה מרובה של פפסי מקס,
רציתי לשמוע האם יש כאן ניקים נוספים המכירים את התופעה,
ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתופעה הלא נעימה בעליל הזו -
כמה כוסות פפסי מקס כן מותר לי לשתות, וכמה זמן לפני השינה.
ידוע יל שקופאין משפיע אחרי 4שעןתכל קולה מכיל הרבה קופאין וזה יכולה להיות הסיבה לנדודי שינה יש כאלה שלא משפיע אליהם.
קופאין משפיע בעיקרון עד חצי שעה אז לא מומלץ לשתות חצי שעה לפני שהולכים לישון
קופאין משפיע בערך תוך שלוש דקות כשהוא עובר למחזור הדם ויורד תוך חצי שעה אלא אם כן זה בכמות גבוהה כמו סוכריות קופאין או מסטיקים.ידוע יל שקופאין משפיע אחרי 4שעןת
הרבה נרדמים עם הקפה
גם לי מפריע להרדם אפילו יותר מקפהפעמים רבות אני חווה נדודי שינה אחרי שתיה מרובה של פפסי מקס,
אני במשך תקופה ארוכה היה קשה לי להירדם בלילי שבתות ולא הבנתי למה עד שחשבתי אולי זה קשור ועברתי לספרייט וכדו' וכל שב למקומו בשלום.פעמים רבות אני חווה נדודי שינה אחרי שתיה מרובה של פפסי מקס,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: